• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sporum
60 dk eliptik
20 dk cardio
300 squat
Plank 1 dk dan 18 set
15 dk bölgesel
30 dk lesli

Bugünlük benden bu kadar 2 haftadır spor yapmıyordum ev isi çocuklar yemek falan derken yoruldum valla :uykucu:
N Nidsalii
Zipzip- Zipzip-
Aslında menüleri iz aynıymış okudum çoğunu ama sporda fark atmışsın kujum hak etmişsin ben 6000 adım altına inmiyorum ama daha çok hareket etmem gerek sanırım

Sporları mı yazayım
Salı
10.275 adım _ 300 puan
15 dk bölgesel _ 90 puan
Toplam : 390 puan

Çarşamba
10.384 adım _ 300 puan

Perşembe
11.333 adım _ 330 puan
10 dk bölgesel _ 60 puan
Toplam : 390 puan
N Nidsalii
Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_20210212_114324.webp
    Screenshot_20210212_114324.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 20
🤭🤭Tamam abla seni mi kırcam🤩🤩🤩
harikasın :KK200: :KK200: :KK200:
çünkü seb 1 haftada fazla kilo verebilen bir metodasın ara vermek sana, bizlere verdiğinden daha çok zarar verir.
şöyleki kaba taslak konuşuyorum 1 haftada ortalama 4 kilo veremeyeceksin ve 2 kiloda aldığını düşünsek ki inşallah almazsın 6 kilo zarara gireceksin... bunuda 2 hafta yaptın mı zararın 12 kilo olacak. burayada 4 kilo alarak geleceksin...
çok kaba taslak benim bu hesap tabi

Günaydın kızlar :KK24:

Günaydın güzel hanımlar 🙋‍♀️
Hayırlı cumalar herkese 🤲
Günaydın kızlar 💕
Geçen cuma 77
Bugun 76
-1
Zipzip- Zipzip-
Maşallah canım 💕
sen zaten her hafta istikrarını bozmuyorsun ne uçaçak kadar çok ne de üzülecek kadar az değil haftalık kiloların çok ideal tebrikler eski ortim
Teşekkür ederim canım benim 💕

Aslında menüleri iz aynıymış okudum çoğunu ama sporda fark atmışsın kujum hak etmişsin ben 6000 adım altına inmiyorum ama daha çok hareket etmem gerek sanırım
Evet canım spor hayatımın parçası oldu resmen özellikle yag yakıcı egzersiz ve cardio tabi adim atmakta çok önemli özellikle basen kısmından çok incelme oluyor

Back
X