Bak ben ondan veremedim doktorda dedi çok A yiyorsun vüxur korumaya almış vermiyorOlur mu hiç öyle, ben de gecen hafta verememiştim, az yediğim için bu hafta artırdım ve verdim. D vit değeri de önemliymiş ilaca başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak ben ondan veremedim doktorda dedi çok A yiyorsun vüxur korumaya almış vermiyorOlur mu hiç öyle, ben de gecen hafta verememiştim, az yediğim için bu hafta artırdım ve verdim. D vit değeri de önemliymiş ilaca başladım
Eksi geldi iste canim kardesim
Yaaa ne yedin ne spor yaptın bende bakıyorum profilineTeşekkür ederim canım
Sırrım metom sadece bir kaç ayrıntı da var tabi gel kulağına söyleyeyim![]()
sen zaten her hafta istikrarını bozmuyorsun ne uçaçak kadar çok ne de üzülecek kadar az değil haftalık kiloların çok ideal tebrikler eski ortim
Aslında menüleri iz aynıymış okudum çoğunu ama sporda fark atmışsın kujum hak etmişsin ben 6000 adım altına inmiyorum ama daha çok hareket etmem gerek sanırım
kurşunluya varmadan bi köy geçmişti gemlige giderken orasi demi .Evet canim yunuselinin gecince tepede orda bir köy var uzakta o koy bizim koyumuzdur![]()
harikasınTamam abla seni mi kırcam
![]()
Canım yediklerimi hergün paylaşıyorum ekstradan elma sirkesi yoğurt kürü ve spor ve bol su tabi etkisini gösteriyorYaaa ne yedin ne spor yaptın bende bakıyorum profiline
Günaydın kızlar![]()
Günaydın kızlarGünaydın güzel hanımlar
Hayırlı cumalar herkese![]()
Maşallah canım
Teşekkür ederim canım benimsen zaten her hafta istikrarını bozmuyorsun ne uçaçak kadar çok ne de üzülecek kadar az değil haftalık kiloların çok ideal tebrikler eski ortim
Evet canim tepedekurşunluya varmadan bi köy geçmişti gemlige giderken orasi demi .
Benim diğer verdiklerim kas olmuş herhaldeEksi geldi iste canim kardesim![]()
sen dilekten uzak dur canım metosuna özenme çıldırırsınYaaa ne yedin ne spor yaptın bende bakıyorum profiline
Evet canım spor hayatımın parçası oldu resmen özellikle yag yakıcı egzersiz ve cardio tabi adim atmakta çok önemli özellikle basen kısmından çok incelme oluyorAslında menüleri iz aynıymış okudum çoğunu ama sporda fark atmışsın kujum hak etmişsin ben 6000 adım altına inmiyorum ama daha çok hareket etmem gerek sanırım
Evet canim bitarafi orman bitarafi denizi goruyoçok güzel orasi ya her yeri görünüyor:![]()
![]()
OlSun canim serum ilacin etkisidir üzulme haftaya daha guzel.olurGeçen hafta 63.25
Bugün 63.65
Fark +400![]()