- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
Sen oturYok bisey
TamamSen otur
Yok sabah yediğim börek erisin diye yaptım bunlar ısınma sadeceOooo yikiliyo ortalıkhemen sporumu arttirmam lazim...rakibim bomba gibi geliyo
Bide borekmi yedinYok sabah yediğim börek erisin diye yaptım bunlar ısınma sadece
Napayım şu adam 7 gün çLışsınBide borekmi yedin
Sen yap oyesin sen yemeNapayım şu adam 7 gün çLışsın2 günde bana verdiklerimi aldırıyor surat yapıyor
Şimdi 1 tur daha spor yapıcam
Sabunlu havlu koycakmışın annem diyordu sıcak suylaBenimde şu goguslerim insin baslicam program yaptim cok kotuyum aslinda sîtma falan geldi
Benimki sonunda diyete başladı, gerçi sabah bana fish finger kızarttırdı ama neyseki artık bana bulaşmıyorOfff kocamla diyet olmuyor
Sağol canım benim kiza memeyi biraktirdimda memelerim füze olduE Elif_Eylul dikkat et. Geçmiş olsun.
Tam birbirimize denk rakip olmuşuzValla 2 haftadır hevesle başlayıp kilo vermek yerine alan bir rakiben var kuzum. Ama bu hafta öyle olmayacak ve şeytanın bacağını kıracağım. Senden de aynı performansı bekliyorum
Ben hafta sonu pek spor yapamiyorum bugün biraz temizlik falan yaptım . Sabahtan beri anca oturdum çocuğu uyutuyorum şimdi sende nasil durumlar@birazhuzurdu2008 nerdesin? Sporlar ne durumda?
Niye canım sut vardır daha süt bitince saliyo kendiniSağol canım benim kiza memeyi biraktirdimda memelerim füze oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?