- 10 Aralık 2014
- 4.563
- 16.318
- 408
Ben neyi yazmamışım kaptanimAfiyet olsun canım
Farkettim abla da birini yazmis ya yazar diye ses etmedim bakalim onuda bugun yazar insallah
Gunaydin canim
Iki link biraktim ya canim birine de saglikli yemek tarifi yazman gerekiyorBen neyi yazmamışım kaptanim
Hic yazmadığım için anlamadim sanirim
Sana zahmet bir daha soyle
Canim 2yasino gecti biraktik artik 3gun oldu sut oldugu icin şisti agri yapiyo sirtlarima kadar ellenmiyo ama gecer 2 3 guneNiye canım sut vardır daha süt bitince saliyo kendini
Sana lazimsa ben yeni alicam diyim :))Tecrübeyle sabit ki insanlar birşey geri istenince ne kıymetli eşyası varmış moduna giriyor. Bence isteme tatlım sadece kullanıyor musun? Spor yapıyorum, alayım mı kendime diye sor?
Filizzzz gizli gizli tartiliyonmu, bizdenmi sakliyon
Yemeyince, surat yapan kocam hic olmadiNapayım şu adam 7 gün çLışsın2 günde bana verdiklerimi aldırıyor surat yapıyor
Bizde bileydik
Tamam canim yazdım.simdiIki link biraktim ya canim birine de saglikli yemek tarifi yazman gerekiyor
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
68 olmus olabilirimSana lazimsa ben yeni alicam diyim :))
Kiz geri 70 e cikma da :))
Yemeyince, surat yapan kocam hic olmadi
Bizde bileydik
Onu demek istedim. Eksik kelimelerle tam anlatamadım.Sana lazimsa ben yeni alicam diyim :))
Bizde bileydik
Tesekkur ederim canimTamam canim yazdım.simdi
Denediğim bir tarifdi
Şimdi başlıyorum Eva ya.. Tartıldım 80,8 geldim. Cuma da aynıydı galiba. Seni yeneceğimmmmmBen hafta sonu pek spor yapamiyorum bugün biraz temizlik falan yaptım . Sabahtan beri anca oturdum çocuğu uyutuyorum şimdi sende nasil durumlar
Sağol canım benim kiza memeyi biraktirdimda memelerim füze oldu
O cokk kötü oluyo sağma makinesi yokmu ben ezcaneden 15 liraya almıştım vakumlu onunla sagiyodum rahatliyodu gogsumCanim 2yasino gecti biraktik artik 3gun oldu sut oldugu icin şisti agri yapiyo sirtlarima kadar ellenmiyo ama gecer 2 3 gune
Kimisi lahana haslayip sariyo diye hatirliyorum cnmCanim 2yasino gecti biraktik artik 3gun oldu sut oldugu icin şisti agri yapiyo sirtlarima kadar ellenmiyo ama gecer 2 3 gune
Ben de bu sabah tartıldim sabit geldim almamışım şükürŞimdi başlıyorum Eva ya.. Tartıldım 80,8 geldim. Cuma da aynıydı galiba. Seni yeneceğimmmmm
Katılıyorum, ucundan azıcık sağsan rahatlarsın, çok sağarsan yine birikir.O cokk kötü oluyo sağma makinesi yokmu ben ezcaneden 15 liraya almıştım vakumlu onunla sagiyodum rahatliyodu gogsum
Aman dikkat et cnm, ışık hiziyla geri geliyor lanet kilolar68 olmus olabilirim
Canım ben degil E Elif_Eylul sağım yapicakKatılıyorum, ucundan azıcık sağsan rahatlarsın, çok sağarsan yine birikir.
Canim sagarsam emziriyomus gibi olursun süt geriye gitmez ozaman anlami kalmaz gecer 2guneO cokk kötü oluyo sağma makinesi yokmu ben ezcaneden 15 liraya almıştım vakumlu onunla sagiyodum rahatliyodu gogsum
Yok insinlerde spora baslicamAman dikkat et cnm, ışık hiziyla geri geliyor lanet kilolar
Biliyorum, etiketlemeyi unuttum
Ay sorma abla ya yemeyince iste milletin kocası getirmez de biz karımızı düşüyoruz suç oluyordaSana lazimsa ben yeni alicam diyim :))
Bizde bileydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?