Aa çok sevindim alışmışım ya her hafta cuma bildirim yapmaya birkaç hafta yapmamıştım boşlukta hissetmiştim kendimi...Tamam canim free listede olup menu paylasmayabilirsin mezun üyesin zaten
Ne zaman paylaşmak istersen o zaman ekleriz menü tablosuna
Oyy yesinler onu annesi maşallahOğlusum uyuya kalmış koltukta hemencik cekip düzelttim
Pek 55 i birakasim yok abla...Harikasinnnn tatlim yaaa55 i birakmiyacaksin
Türlüyü pisirip mi buzluga koyuyor cnm
Olsun abla ekside olman guzel cumaya fark artacaktırYazmadimmiydi
Bekledigim kadar iyi degildi cnm
Dünle ayniydim
-900
Tamam canimAa çok sevindim alışmışım ya her hafta cuma bildirim yapmaya birkaç hafta yapmamıştım boşlukta hissetmiştim kendimi...
Cuma günü yüzde listesinde adımın yer almasını da istiyordum süper oldu...
Biraz daha menü paylaşacağım sonra ben sana söylerim o zaman çıkarırsın beni menü listesinden
Ahh rakibem.Bugün menulerde neler var kizlar
Bi bakmişiz, cuma gelivermiş
Eksilere guvenip, salmiyalim
Amin ablam herkes huzurlu mutlu olsunAsiyemin de gönlünü almışımdır
Rica ederim tatlım her zaman sağlıklı huzurlu olman dileğimdir.
Gül yüzünden öperim.
Sizin Tv internete bağlanmıyormu ben puhu tvden sefirin kizini takip ediyirum bide netflix de atiye var onu izledim bitirdimYemek yaptım şimdi doya doya moda bakıyorum en saçmalık izlenecek bişi yok tv de
Bende oyle umut ediyorum cnmOlsun abla ekside olman guzel cumaya fark artacaktır
Sen halledersin diyecemde...Ahh rakibem.
Ben bu gün lahana sarmasını gömdüm.
İşim zor. Ama günü bir şekilde kurtarma lazım.
Sağol canımOyy yesinler onu annesi maşallah
Maşallah rakibim.Yazmadimmiydi
Bekledigim kadar iyi degildi cnm
Dünle ayniydim
-900
Maşallah kuzuma.Oğlusum uyuya kalmış koltukta hemencik cekip düzelttim
Yok almadık onları eşime ikna edemedimSizin Tv internete bağlanmıyormu ben puhu tvden sefirin kizini takip ediyirum bide netflix de atiye var onu izledim bitirdim
Hayır olsun sen de suprizler mi var?Bugün menulerde neler var kizlar
Bi bakmişiz, cuma gelivermiş
Eksilere guvenip, salmiyalim
Yabancı film izleyemiyorum sevmiyorum benYok almadık onları eşime ikna edemedim
Neflix bağlansa dawsons Creek izleyeceğim
Allah razı olsun ablaMaşallah kuzuma.
Allah bağışlasın
Ben çok sevıyorum vallaYabancı film izleyemiyorum sevmiyorum ben
Eşimde çok seviyor izlemediği film kalmadıBen çok sevıyorum vallakavak yelleri oradan esinti :) onada izledim aslında Kore dizilere aşıktım
Canım dünde leslie m vardı yetiketlemiştim seniSPOR YOKLAMASI
üye cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba perşembe cuma @Zeynolin44 ✔ @timesinfinity ✔ ✔ @Mucizemsn ✔ ✔ @sulisim ✔ ✔ @Nilay5454 ✔ @birazhuzurdu2008 ✔ @ysfeeymnn ✔ ✔ @aylin68olacak ✔ ✔ Kmsl Hnd ✔ @madamhd ✔ ✔ @sena zeynep ✔ ✔ Cordelia ✔ @Tesnim1989 ✔ AseliccA ✔ Mefkurem ✔ @birbeste ✔ ✔
ADIM YOKLAMASI
üye cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba perşembe cuma @Zeynolin44 12.013 - @timesinfinity 4.650 4.650 @Mucizemsn 12.036 10.459 @Nilay5454 10.569 - @birazhuzurdu2008 9.020 - @ysfeeymnn 12.536 7.136 @aylin68olacak 15.100 8.100 Kmsl Hnd 6.717 - @madamhd 3.100 3.100 @sena zeynep 6.200 4.650 @Tesnim1989 - 11.335 @sulisim - 13.367
BÖLGESEL YOKLAMASI
üye cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba perşembe cuma @Mucizemsn @sulisim @aylin68olacak @madamhd @sena zeynep . Mefkurem .
Bölgeseller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?