Geçen hafta pazartesiden sonra senden cok güzel gitmisti cnmMaşallah rakibim.
Çok güzel. Bu hafta kazanacaksın gibime geliyor.
Bana şimdiden geçmiş olsun
Cok süpriz sayilmaz cnmHayır olsun sen de suprizler mi var?
Kan degerlerine baktirdin mi canim son zamanlardaBugün morelim bozuk tu diye kendimi biraz yemeye verdim.Saçlarım tutam tutam dökülüyor bir haftadır. 3 aydır doğum yapmışım zaten saçlarım çok ince kel kalcm M MissHayaLet sende var mı böyle bir durum vitamin falan alıyor musun
Biotin +cinko takviyeleri oluyor cnm saçı kuvvetlendirmek icinBugün morelim bozuk tu diye kendimi biraz yemeye verdim.Saçlarım tutam tutam dökülüyor bir haftadır. 3 aydır doğum yapmışım zaten saçlarım çok ince kel kalcm M MissHayaLet sende var mı böyle bir durum vitamin falan alıyor musun
Kilo yapmaz, sadece iştahı acabilir cnmVitamin ve kan ilacı kilo yapar mı kızlar modum çok düşük
Benım 4 sene oldu doğum yapalı hala dökülüyor bi çözüm bulamadımBugün morelim bozuk tu diye kendimi biraz yemeye verdim.Saçlarım tutam tutam dökülüyor bir haftadır. 3 aydır doğum yapmışım zaten saçlarım çok ince kel kalcm M MissHayaLet sende var mı böyle bir durum vitamin falan alıyor musun
En son iki buçuk ay önce baktımKan degerlerine baktirdin mi canim son zamanlarda
Kel kalcmBenım 4 sene oldu doğum yapalı hala dökülüyor bi çözüm bulamadım
Bilmiyorum yarın aile hekimime gidcm önceBiotin +cinko takviyeleri oluyor cnm saçı kuvvetlendirmek icin
Ama emzirirken kullanilirmi bilemiyorum
Dr na sor istersen
Geçmiş olsun canım benim oğlum nerdeyse 9 aylık benimde saçlarım dökülüyor moralini bozma . Büyük ihtimal vitamin eksikliğindendirBugün morelim bozuk tu diye kendimi biraz yemeye verdim.Saçlarım tutam tutam dökülüyor bir haftadır. 3 aydır doğum yapmışım zaten saçlarım çok ince kel kalcm M MissHayaLet sende var mı böyle bir durum vitamin falan alıyor musun
Afiyet olsun canımÖğle dışarı çıkacaktım hemen aceleyle 1 kase kabak çorbası içtim
2 yeşilçay 2 ceviz
Su şimdilik 2 litre yatana kadar 3 ü geçer
Afiyet olsun canim guzel menuÖğle dışarı çıkacaktım hemen aceleyle 1 kase kabak çorbası içtim
2 yeşilçay 2 ceviz
Su şimdilik 2 litre yatana kadar 3 ü geçer
Kiz bune ilk defa goruyorumYok artik
Tum takimlar kalabalik yaa baktim daKiz bune ilk defa goruyorum
Neden acaba bir tuhaflik varTum takimlar kalabalik yaa baktim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?