Günaydın...Günaydin kizlar ne tatlisiniz
Hosbuldum cok tskler bu sicak karsilama icin.
Ben bugün biraz gec kalktim, kahvaltimi yapar yapmaz yazarim yediklerimi insallah.
Hoş geldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın...Günaydin kizlar ne tatlisiniz
Hosbuldum cok tskler bu sicak karsilama icin.
Ben bugün biraz gec kalktim, kahvaltimi yapar yapmaz yazarim yediklerimi insallah.
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese ❤❤❤❤❤❤
![]()
Video degil canim gorsel olarak var sadeceCanım video mu
Tamammm cok tsklerGunaydin canim ❤
Menuyu aksam yazıyoruz toplu halde saatleri ile birlikte
Sabah;
Öğle:
Aksam;
Su miktari:
Spor :
Gunaydin canım ❤Günaydın canlarım![]()
Afiyet olsun canım ne güzel küçülmesini hissetmek yaKüçük yarım ekmekle bunları yedim çok geldi bana . Karnım ağrıyor mide küçülmüş galiba en iyisi tekrar genişletmeyeyim![]()
Dün her zaman giydigin taytım genişlemişti gerçek ten çok güzel bir his insan hafifliyor 3 kilo bile fark ediyorAfiyet olsun canım ne güzel küçülmesini hissetmek ya![]()
Ben geçen hafta katıldım 2.5 kilo kadar verdimCok güzel. Hepiniz bu gruptami zayifladiniz?
darisi basima Insallah.
HarikaaaaaBen geçen hafta katıldım 2.5 kilo kadar verdim![]()
Kesinlikle egzersiz ve yürüyüşler daha çok inceltiyor insanı kilo aynıda olsa incelik bambaşka oluyor.Dün her zaman giydigin taytım genişlemişti gerçek ten çok güzel bir his insan hafifliyor 3 kilo bile fark ediyor
Afiyet olsun canımKüçük yarım ekmekle bunları yedim çok geldi bana . Karnım ağrıyor mide küçülmüş galiba en iyisi tekrar genişletmeyeyim![]()
Hediyemiz geldi incelemeniz icin kopyaladim
seaBahAR kaptanima tesekkur ediyorum bu ödül için
![]()
![]()
![]()
Yarim ekmek derkenKüçük yarım ekmekle bunları yedim çok geldi bana . Karnım ağrıyor mide küçülmüş galiba en iyisi tekrar genişletmeyeyim![]()
Teşekkür ederiz kaptanimRica ederim zevkle..
Siz hak ettiniz, ben bir şey yapmadım.
Takım olarak başarılarınızın devamını diliyorum.![]()
![]()