- 22 Ocak 2013
- 41.820
- 210.944
- 798
Geçmiş.olsun canım.Dişarda kara saplandim arkamda 5tane köpek yanliz cikmasaydim iyiydi neymis herkes uyurken ekmek alayim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş.olsun canım.Dişarda kara saplandim arkamda 5tane köpek yanliz cikmasaydim iyiydi neymis herkes uyurken ekmek alayim![]()
Gecmis olsun![]()
Çok geçmiş olsun canım![]()
Gunaydin![]()
Günaydın kızlar yeşilçay ımı içtim şimdi leslie kalkıyorum![]()
Gunaydin kizlar
Tartıya son 2 gün heyecanla bekliyorum bu hafta listeye gitmeyi![]()
Gunaydin kizlar![]()
![]()
Günaydın![]()
Günaydın takımımın çıtır kızlarıGünaydın kızlar![]()
Gunaydin canım ❤Bu arada herkese gunaydin....sabah 6.30 uyandım 30 dk eva 25 dk aprilhan yaptim
Cordelia canim tebrik ederim bi daha 150 dk ben 60 zor yapiyorum....
Gunaydin canım ❤Gunaydin![]()
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar yeşilçay ımı içtim şimdi leslie kalkıyorum![]()
Günaydın canım ❤Dişarda kara saplandim arkamda 5tane köpek yanliz cikmasaydim iyiydi neymis herkes uyurken ekmek alayim![]()
Gunaydin canım ❤Gunaydin kizlar
Tartıya son 2 gün heyecanla bekliyorum bu hafta listeye gitmeyi![]()
Gunaydin canım ❤Günaydınlar herkese![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar![]()
Günaydın canim ❤Gunaydinnnnnn hayırlı sabahlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gördüğüm 103 kişi vardı derbi maçı var sandim bende geldim
![]()
Gunaydin canım ❤Herkese günaydın. Bol sporlu sağlıklı eğlenceli bir gün olsun.![]()
Bende ufak bir konuya değinmek istiyorum musadenizle sıkı yapılan diyetler zamanla insanı çok sıkıyor bı bezmislik geliyor o yüzden hayatınızdan makarna pilav tatlı hamur işini diyet yaparken çıkarmayın ölçülü ve dengeli olarak tüketin insanız canımız çekiyor yemek istiyoruz diyetteyim yiyemem dediğiniz zaman daha çok yeme isteği geliyor ertelediginiz sürece saldırma aşamasına geliniyor daha çok yiyoruz ölçü kaçıyor ben kendimde çok yaşadım yiyerek kilo verdim diyette doğru bilinen yanlışlardan biride budur istediğinizi ertelemeyin yiyin ama ölçülü dengeli hepinizi seviyoreeeeeeeeeAblaa ben diyetle ilgili okumayı ve danışmayı severim.Geçenlerde karbonhidrat gerekli mi diye araştırdım biraz..Çoğu makalede der ki "gün içinde yediklerinizin %'50si karbonhidrattan gelmeli.." Tabi burda sadece ekmekten bahsetmiyor,meyve,bakliyat,bulgur vs gibi karbonhidrat içeren her şeyden bahsediyor.Yeterli karbonhidrat tüketilmediği taktirde bedenin yeterli enerjiyi sağlayamayacağı,kas yapısının zarar göreceğini söylüyor.Ve karbonhidratsız diyetlerden snra verilen kilo geri alınır diyor.Çünkü normal beslenmene döndüğünde ister istemez meyve de ekmek de yiyorsun, komple kesilecek bir besin değil..Geri almadan kilo vermenin yolu karbonhidratla zayıflamaktır diyor.
Seni alıntı yaptım die yanlış anlama ablacım.Karbonhidratsız beslenen çok arkadaşımız var. Öyle bi yazmak istedim.![]()
Bilmiyirum canım. Gidenler var.Hanimlar Günaydin.
Benşok.
bi günde nerdeyse iki kilo gitmesi normal mi?
Gunaydin canim çok ödem vardir vücudunda oyuzden yeni basladin gitmesi normalHanimlar Günaydin.
Benşok.
Ben de yaklaşık 45 kilo verdim ve hep yiyerek verdim.Hala da yiyorum,sayfadaki klasik bir menünün nerdeyse 2 katını yiyorum hatta:)) Ve tiroid hastası olmama rağmen kilo da veriyorum şükür.Vermek önemli değil de geri almamak da önemli olduğundan öyle bir şey yazdım.Bende ufak bir konuya değinmek istiyorum musadenizle sıkı yapılan diyetler zamanla insanı çok sıkıyor bı bezmislik geliyor o yüzden hayatınızdan makarna pilav tatlı hamur işini diyet yaparken çıkarmayın ölçülü ve dengeli olarak tüketin insanız canımız çekiyor yemek istiyoruz diyetteyim yiyemem dediğiniz zaman daha çok yeme isteği geliyor ertelediginiz sürece saldırma aşamasına geliniyor daha çok yiyoruz ölçü kaçıyor ben kendimde çok yaşadım yiyerek kilo verdim diyette doğru bilinen yanlışlardan biride budur istediğinizi ertelemeyin yiyin ama ölçülü dengeli hepinizi seviyoreeeeeeeee![]()
Yeni başladıysan normal.Ödem gitmiştir:)) ama günlük tartılma derim yine de.Bir gün ödem olur fazla çıkarsın, bir gün wc snrası eksik cıkarsın.En gerçekçi olan haftada 1 tartılmak. (Doğrusu pzt tartımız da olduğından el mecbur 2 tartılıoruz takımda)Hanimlar Günaydin.
Benşok.
Bu görüşe katılmakla ve uygulamakla beraber çok dikkat edilmesi gerekiyor. Çünkü bir dilim börekle birakamayabiliriz. Yada beynimiz zaten bozdun ye gitsin moduna geçebilir. Diyete gerçekten karar veren ve düzenli uygulayanlar yapsın. Kendine güvenmeyenler kaçınsin derim.Bende ufak bir konuya değinmek istiyorum musadenizle sıkı yapılan diyetler zamanla insanı çok sıkıyor bı bezmislik geliyor o yüzden hayatınızdan makarna pilav tatlı hamur işini diyet yaparken çıkarmayın ölçülü ve dengeli olarak tüketin insanız canımız çekiyor yemek istiyoruz diyetteyim yiyemem dediğiniz zaman daha çok yeme isteği geliyor ertelediginiz sürece saldırma aşamasına geliniyor daha çok yiyoruz ölçü kaçıyor ben kendimde çok yaşadım yiyerek kilo verdim diyette doğru bilinen yanlışlardan biride budur istediğinizi ertelemeyin yiyin ama ölçülü dengeli hepinizi seviyoreeeeeeeee![]()
Katılıyorum.Çok sık kaçamak yapmak dengeli beslenmeye alışmayı zorlaştırabilir. Diyet demeek zaten dengeli ve sağlıklı beslenme demek..Ayrıca kendimde keşfettiğim şudur ki dengeli beslendikçe alışıyorsun ve düzenin bu oluyor.Ben ideal kiloma da düşsem benzer beslenirim die düşünüyorum (İnşallahhh).Ama insanız tabi arada kaçamaksız da olmuyor,ödül öğünü vs :))Bu görüşe katılmakla ve uygulamakla beraber çok dikkat edilmesi gerekiyor. Çünkü bir dilim börekle birakamayabiliriz. Yada beynimiz zaten bozdun ye gitsin moduna geçebilir. Diyete gerçekten karar veren ve düzenli uygulayanlar yapsın. Kendine güvenmeyenler kaçınsin derim.![]()
Günaydın canım ❤Hanimlar Günaydin.
Benşok.
Tabaktaki ne anlamadim migi yumurtanin yanindakileraç karnına kefir
Sabah kahvaltım 11:00
Eki Görüntüle 2784749
Ara: elma
Akşam 20:00
Bi tabak tavuklu patates yemeği
Salata
Yoğurt
Sabah 12 dk cardio
20 dk aerobik sporu
Su 2 lt
Nugget canım ev yapımıTabaktaki ne anlamadim migi yumurtanin yanindakiler![]()
Günaydın canım ❤Günaydın![]()
Afiyet olsun canım kizartma galiba onlar biraz fazla geldi kahvaltin banaaç karnına kefir
Sabah kahvaltım 11:00
Eki Görüntüle 2784749
Ara: elma
Akşam 20:00
Bi tabak tavuklu patates yemeği
Salata
Yoğurt
Sabah 12 dk cardio
20 dk aerobik sporu
Su 2 lt