- 8 Eylül 2016
- 103.562
- 438.802
- 898
- 36
Baska birsey istemem o zaman yardimci ol bizeEvet herkese hizmet ediyorum daha ne istiyorsunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baska birsey istemem o zaman yardimci ol bizeEvet herkese hizmet ediyorum daha ne istiyorsunuz![]()
Yok tartı martı hiç sevmem zamanında az takımlarda değildimOo 10 kilo hemen yarin tarti bildirimiyle baslayalim![]()
Bi geldiğinde bakmıştım izne ayrilmissin en son 7.takimdanYok tartı martı hiç sevmem zamanında az takımlarda değildimEski kulagı kesıklerdenim
![]()
Yok ben almayım dana bedenimi ifşa edemem herkeseBi geldiğinde bakmıştım izne ayrilmissin en son 7.takimdan
Yeni tartilarimiz daha guzel
Nick yaziyor ,görsel var![]()
Yok oyle degil tarti gorseli varYok ben almayım dana bedenimi ifşa edemem herkese![]()
Geçmiş olsun inşallah cabuk atlatırsınızSagol canim
Hic bir belirti yok
İs yerinde arkadaşda cikti temas halinde oldugum biriydi bende yaptırdım tedbir amaçlı
Iyikj yaptirmisim belirti olmayınca yapmıyorlar
Simdi eşime soyledim o da gitti yaptırmaya
Hayirlisi artik
Günaydııııııııın❤
![]()
Gunaydin kizlar![]()
Günaydınn![]()
Gunaydin kizlar tarti öncesi son gun yediklerimize dikkat edelim![]()
Cūmleten hayïrli kandiller ☘☘☘
Günaydın kızlar![]()
Günaydın
nasılsınız kızlar :)
Gunaydin hayirli kandiller Rabbim gönlünuzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin inşallah![]()
Sen yapma canım istersen maşallah yine güzel yaptınBugün spor yapmayacağız demi kaslarım feci bir şekilde agrıyor![]()
Hoşgeldiniz kızlar hayırlı kandillero kadar yedik şimdi zayıflama zamanı![]()
![]()
![]()
![]()
Geçmiş olsun canım belirtin yoksa hafif atlatacaksın inşallahGunaydin kaptanim hayirli kandiller
Kovid testi yaptirmistim sonucu az önce aldim pozitif cikmis kaptanim
Bu cuma 2 haftaligina sağlık iznine ayılabilirmiyim
kendime bakayım diyorum
Amiiiiiin canim
Seninde kandilin mübarek olsun
Seni anlıyorum canım benim aynı durum bendede var dün zar zor uyutup yaptım sporu bugün rahatsız zor görünüyor spor sadece yürüyüş yaparım herhaldd
.Sagol canım ❤
Yok eşim pencereyi açtı büyük oğlum markete gitmişti ona bakmak için küçük oğlumda arkasından gitti ruzgarla kapi kapanınca parmağı girdi araya
Canım ya geçmiş olsun Rabbim şifa versinGunaydin kaptanim hayirli kandiller
Kovid testi yaptirmistim sonucu az önce aldim pozitif cikmis kaptanim
Bu cuma 2 haftaligina sağlık iznine ayılabilirmiyim
kendime bakayım diyorum
Amiiiiiin canim
Seninde kandilin mübarek olsun
Günaydın canım sporu birak bugun evde attigin adimlari sayarsinGünaydın kızlar hayırlı kandillergüne 20 dk leslie ile başladım bugün ağır sporlar yerine yürüyüş yapsak daha iyi olmaz mı?
Amanda teyzesinin kuzusu