- 3 Haziran 2015
- 37.163
- 120.196
- 798
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım cümlesine inşallah naptın süt olayını ağrı sızı varmı ? HalaGunaydin hayirli kandiller Rabbim gönlünunzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin inşallah![]()
Günaydın canım iyiyim.sen nasilsin ❤Günaydın
nasılsınız kızlar :)
Gunaydin canım hayirli kandiller ❤Gunaydin hayirli kandiller Rabbim gönlünunzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin inşallah![]()
Afiyet olsun canım guzel menu ve sporMenümü yazayım
17.02.2021
Sabah 10:30
Fırında Sebzeli unsuz kek
2 adet peynır
6 adet zeytin
Domates
Ara: sütlü kahve
Akşam 20:00
1 tabak kuru fasulye
Salata
Yogurt
Spor : 40+45 =85 dk cardio
Su 1.5 -2 lt
Afiyet olsun gunaydinMenümü yazayım
17.02.2021
2 adet peynır
6 adet zeytin
Domates
1 tabak kuru fasulyek
Salata
Yogurt
Su 1.5 -2 lt
Sagol canım ❤Dilekcim geçmiş olsun hayatım küçük çocuk zordur ya nasıl yaptı dustumu?
Of of off en korktuğum şey ya ayy yavrumm nasıl ağlamıştir, canı yanmıştır . Valla çok üzüldüm şimdi.Sagol canım ❤
Yok eşim pencereyi açtı büyük oğlum markete gitmişti ona bakmak için küçük oğlumda arkasından gitti ruzgarla kapi kapanınca parmağı girdi araya
Canim sorunumuz bitti çok şükür memeye gelmiyo bile benimde agrim gectiAmin canım cümlesine inşallah naptın süt olayını ağrı sızı varmı ? Hala
Afiyet olsun migi maşallahMenümü yazayım
17.02.2021
2 adet peynır
6 adet zeytin
Domates
1 tabak kuru fasulye
Salata
Yogurt
Su 1.5 -2 lt
Dinlen bugun canim yapabilirsen hafif yuruyus olabilir sadeceBugün spor yapmayacağız demi kaslarım feci bir şekilde agrıyor![]()
Gunaydin kaptanim hayirli kandillerGunaydin kizlar tarti öncesi son gun yediklerimize dikkat edelim![]()
Amiiiiiin canimGunaydin hayirli kandiller Rabbim gönlünuzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin inşallah![]()
Yaa cook gecmis olsun canim insallah cok hafif atlatirsin varmıydı belirtilerinGunaydin kaptanim hayirli kandiller
Kovid testi yaptirmistim sonucu az önce aldim pozitif cikmis kaptanim
Bu cuma 2 haftaligina sağlık iznine ayılabilirmiyim
kendime bakayım diyorum
Amiiiiiin canim
Seninde kandilin mübarek olsun
Hosgeldin canimo kadar yedik şimdi zayıflama zamanı![]()
![]()
![]()
![]()
Superim kahvemi ictim evin icinde adim atiyorumNassınıZZz![]()
Hoşbuldum neler yedinş bugunHosgeldin canim![]()
Bende yogurt ve yulaf yiyeceğim çok severmSuperim kahvemi ictim evin icinde adim atiyorum
Sen nasilsin![]()