Canım Önceleri hiç uyumuyordu şimdi şimdi rahat uyumaya başladı çok şükür yoksa ben o sporları gün içinde nasıl yapıcam bende yapamam.Seni anlıyorum canım benim aynı durum bendede var dün zar zor uyutup yaptım sporu bugün rahatsız zor görünüyor spor sadece yürüyüş yaparım herhaldd
Çok geçmiş olsun. Sağlıkla atlatin inşallah.Gunaydin kaptanim hayirli kandiller
Kovid testi yaptirmistim sonucu az önce aldim pozitif cikmis kaptanim
Bu cuma 2 haftaligina sağlık iznine ayılabilirmiyim
kendime bakayım diyorum
Amiiiiiin canim
Seninde kandilin mübarek olsun
Evet çok agladı parmağını tekrar sardirmaya götürdü babasıOf of off en korktuğum şey ya ayy yavrumm nasıl ağlamıştir, canı yanmıştır . Valla çok üzüldüm şimdi.
Günaydın canım hayirli kandiller ❤Günaydın kızlar hayırlı kandiller
Gunaydin canım hayirli kandiller❤Günaydın kızlar hayırlı kandillergüne 20 dk leslie ile başladım bugün ağır sporlar yerine yürüyüş yapsak daha iyi olmaz mı?
Genelde Atak haftaalarında kucaktan inmeyip hep aglıyorlarCanım Önceleri hiç uyumuyordu şimdi şimdi rahat uyumaya başladı çok şükür yoksa ben o sporları gün içinde nasıl yapıcam bende yapamam.
Arada yine huysuzluğu tutuyor ama buna da şükür kucağımdan inmiyordu.
Teşekkürler canım zaten kas ağrılarım oluştu yaaGünaydın canım sporu birak bugun evde attigin adimlari sayarsin
Sağolun kaptanımGünaydın canım hayirli kandiller ❤
Gunaydin canım hayirli kandiller❤
Daha iyi olur canım agir spor yapmayin bugun
Geçen ay öyleydik uyumuyordu sürekli kucakta çok şükür akşam bir uyumuşuk 12de sabah 7,30 da uyandık gece de uyanmadıGenelde Atak haftaalarında kucaktan inmeyip hep aglıyorlar
Masallah yavrumaGeçen ay öyleydik uyumuyordu sürekli kucakta çok şükür akşam bir uyumuşuk 12de sabah 7,30 da uyandık gece de uyanmadıama dün hiç uyumamıştı
O kadar yorulmuş yani kuzuGeçen ay öyleydik uyumuyordu sürekli kucakta çok şükür akşam bir uyumuşuk 12de sabah 7,30 da uyandık gece de uyanmadıama dün hiç uyumamıştı
Evet sanki sporu o yapıyorO kadar yorulmuş yani kuzukıyamam yaa
Sagol cnmfiyet olsun kizlar
Aaa sendemi cnmGunaydin kaptanim hayirli kandiller
Kovid testi yaptirmistim sonucu az önce aldim pozitif cikmis kaptanim
Bu cuma 2 haftaligina sağlık iznine ayılabilirmiyim
kendime bakayım diyorum
Amiiiiiin canim
Seninde kandilin mübarek olsun
Mefkurem Tesnim1903 cok gecmis olsun...inş hafif atlatırsınız...kimseyr bulastirmadan... belirtisiz geciren o kadar cokmus ki hepimizin kendimiz hasta gibi tedbir almamiz gerekiyo aslinda
Mefkurem abla sana da geçmiş olsun, bu hafta takıma konsantre olamadım, geçmiş okuyamadım, kusura bakma.
Hepinize teşekkür ederim canlar
Hayirli kandiller canim ❤Hayırlı kandiller.
Gunaydin abla hayirli kandiller ❤Gunaydinnn
Hayirli kandiller
Tekrar tebriklerEki Görüntüle 2784849
birbeste 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (704. Etap) : 64,40
Bitiş Kilosu (713. Etap) : 57,40
Verilen Toplam Kilo : 7,00
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 10,87%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,09%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 700
Sevgili birbeste 7 Aralık 2020 (704. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 12 Şubat 2021 (713. etap) tarihinde toplamda 7 kilo vermiş olarak ve 57 kilo olan hedefini 95% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
birbeste Mezuniyet karnen hazir tebrik ederim tekrardan canım
Dilekcim çok geçmiş olsun canim...Selamlar kızlar nasılsınız
Dün benim küçük oğlanın parmağına rüzgardan kapı carpı biz bişey yok zannettik batikon falan sürdük sardik sabah açtık morarmıştı hastaneye götürdük kırılmış 15 gun alçıda kalıcak durmuyor hiç ondan aktif olamıyorum
ablacım Çok geçmiş olsun..Biraz önce labordan aradilar cnm
Ben de pozitifmişim
Son kan testi yaptirdigimda d vit biraz düşüktü benim cnm
Dr hap verdi. Ilk 2 hafta hergün almam gerekiyordu, simdi haftada 1 aliyorum
Peynir, yogurt zaten cok severim
Sagol bilgilerin için
Baş ağrısı ve halsizlik var cnm
Eşimde haftasonuna göre daha iyi
Sagolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?