Çok geçmiş olsun canımÇöp atarken kırık bardagi görmeyip elimi boydan boya yardım çok kötü oldu saglik ocagina gidip pansuman yaptirdim
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım
Bu ara annem de çok bişiler kırıo evde.İşte arkadaş ayın bilmem ne evresi olduğundan kazalar çok bu ara dediSagol canim
Göya işim bitsinde spor yapayım dedim elim gitti
Dolunay yok dimeBu ara annem de çok bişiler kırıo evde.İşte arkadaş ayın bilmem ne evresi olduğundan kazalar çok bu ara dedi
Görünmez kaza işte,hemencecik geçer inşallah canım
Cok geçmiş olsun canımÇöp atarken kırık bardagi görmeyip elimi boydan boya yardım çok kötü oldu saglik ocagina gidip pansuman yaptirdim
Dikkatli ol bir dahaSagol canim
Spor yapmak kolay degil belki ondandir :))Niye spor yapinca cikolata falan yemek içinden gelmiyo
Sagol canim gectiCok geçmiş olsun canım
TamamDikkatli ol bir daha
Kiz cikolata orda duruyo spor yapinca yemicem iste diyorumSpor yapmak kolay degil belki ondandir :))
Bende spor yaptigimda iştahım kapaniyor
Hımmmm evet acıdıOfff kim bilir nasıl acımıştir
Ben de sabahtan spor yaptıysam sonra diyeti bozmuyorum .Misal dün bile triliçeyi o yüzden yemedim,sabah 1 saat anam ağladı,emeğime kıyamam dedimSpor yapmak kolay degil belki ondandir :))
Bende spor yaptigimda iştahım kapaniyor
Olur öyle sakarlıklar ya Allah beterinden korusun buna şükür canımSagol canim
Aynen canimya gecerOlur öyle sakarlıklar ya Allah beterinden korusun buna şükür canım
Geçmiş olsun canım yaaÇöp atarken kırık bardagi görmeyip elimi boydan boya yardım çok kötü oldu saglik ocagina gidip pansuman yaptirdim
Sagol canimGeçmiş olsun canım yaa
Geçmiş olsun canım dikkat etÇöp atarken kırık bardagi görmeyip elimi boydan boya yardım çok kötü oldu saglik ocagina gidip pansuman yaptirdim
Sagol canimGeçmiş olsun canım dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?