- 21 Kasım 2016
- 2.482
- 8.739
- 158
- 33
Çok geçmiş olsun canımÇöp atarken kırık bardagi görmeyip elimi boydan boya yardım çok kötü oldu saglik ocagina gidip pansuman yaptirdim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canımÇöp atarken kırık bardagi görmeyip elimi boydan boya yardım çok kötü oldu saglik ocagina gidip pansuman yaptirdim![]()
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım![]()
Bu ara annem de çok bişiler kırıo evde.İşte arkadaş ayın bilmem ne evresi olduğundan kazalar çok bu ara dediSagol canim
Göya işim bitsinde spor yapayım dedim elim gitti![]()
Dolunay yok dimeBu ara annem de çok bişiler kırıo evde.İşte arkadaş ayın bilmem ne evresi olduğundan kazalar çok bu ara dedi
Görünmez kaza işte,hemencecik geçer inşallah canım![]()
Cok geçmiş olsun canımÇöp atarken kırık bardagi görmeyip elimi boydan boya yardım çok kötü oldu saglik ocagina gidip pansuman yaptirdim![]()
Dikkatli ol bir dahaSagol canim
Spor yapmak kolay degil belki ondandir :))Niye spor yapinca cikolata falan yemek içinden gelmiyo![]()
Sagol canim gectiCok geçmiş olsun canım![]()
TamamDikkatli ol bir daha![]()
Kiz cikolata orda duruyo spor yapinca yemicem iste diyorumSpor yapmak kolay degil belki ondandir :))
Bende spor yaptigimda iştahım kapaniyor![]()
Hımmmm evet acıdıOfff kim bilir nasıl acımıştir![]()
Ben de sabahtan spor yaptıysam sonra diyeti bozmuyorum .Misal dün bile triliçeyi o yüzden yemedim,sabah 1 saat anam ağladı,emeğime kıyamam dedimSpor yapmak kolay degil belki ondandir :))
Bende spor yaptigimda iştahım kapaniyor![]()
Olur öyle sakarlıklar ya Allah beterinden korusun buna şükür canımSagol canim
Aynen canimya gecerOlur öyle sakarlıklar ya Allah beterinden korusun buna şükür canım![]()
Geçmiş olsun canım yaaÇöp atarken kırık bardagi görmeyip elimi boydan boya yardım çok kötü oldu saglik ocagina gidip pansuman yaptirdim![]()
Sagol canimGeçmiş olsun canım yaa![]()
Geçmiş olsun canım dikkat etÇöp atarken kırık bardagi görmeyip elimi boydan boya yardım çok kötü oldu saglik ocagina gidip pansuman yaptirdim![]()
Sagol canimGeçmiş olsun canım dikkat et