• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar gunaydin herkese tartım bu şekilde bu sabah 5lt bidonla 5.15 çıkıyor ben tartidaki rakamimi baz alım yoksa 150 gram eksi olarak mı hesap edeyim

Eklentiler

• IMG_20210225_100952.webp
    IMG_20210225_100952.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar gunaydin herkese tartım bu şekilde bu sabah 5lt bidonla 5.15 çıkıyor ben tartidaki rakamimi baz alım yoksa 150 gram eksi olarak mı hesap edeyim
Bence tartıda gördüğün rakamı baz almalısın canım. Benim tartıda 5lt’lik suyu 5.1 gösteriyor

Kızlar köy sütü içmeyi çok seviyorum ve baya içiyorum gün içerisinde bu bana kilo yapar mı yemin ederim sadece sütle yaşıyorum normal gıda canım istemiyor . Gaz çok yapıyor bağırsaklarım bogur bogur hep bitsin daha almicam köy sütü ☺️
Ne kadar içiyorsun?

Bence tartıda gördüğün rakamı baz almalısın canım. Benim tartıda 5lt’lik suyu 5.1 gösteriyor
Bence o 100 150 gr bidonun darası dır en azından yarısı bilemedim bence büyük bir fark değil baya hassas mış tartılar bende kendininkini merak ettim bakarım biraz sonra

Günaydın kızlar,
Dayananayp tartıldım sabah🙈
Günaydın canım ❤
Günaydın Zipzip- Zipzip- bende yeniden katılabilir miyim .destek almadan .bu kilolardan kurtuluş yok .
Gunaydin canım hosgeldin ilk sayfadaki formu doldur tekrardan tanimayanlar icin
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canlarım 🥰 ben hala artıda gözüküyorum ya. Bugün sabahta akşamda sadece yoğurt yulaf yiyecem. Yarına düşer belki azda olsa gitmiş olur
Guanydin canim ❤
Günaydın....sabah tartıldım.. dun - deydim bugun cumanin bile ustundeyim...canim sıkkın dönüp durmaktan yoruldum...bir günde insan 400 gr artida olur mu
Gunaydin canım dun aksam yediklerin aziick fazla gelmis olabilir bugun aksam yemegini erken ye yarina yine eksileri goreceksin 😘
Günaydın kızlarrrr 😘
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım
Bende tarttigimda 5.100 cikiyor yani dogru tartiyor sisenin agirligi var unutma onu
5 litre su +bos sise

Gunaydin canım ❤
Günaydın kızlar :KK24:
Gunaydin canım ❤

Günaydın canım ❤

Gunaydin canım hosgeldin ilk sayfadaki formu doldur tekrardan tanimayanlar icin

Gunaydin canım ❤

Günaydın canım ❤

Guanydin canim ❤

Gunaydin canım dun aksam yediklerin aziick fazla gelmis olabilir bugun aksam yemegini erken ye yarina yine eksileri goreceksin 😘

Gunaydin canım ❤

Günaydın canım
Bende tarttigimda 5.100 cikiyor yani dogru tartiyor sisenin agirligi var unutma onu
5 litre su +bos sise

Gunaydin canım ❤

Gunaydin canım ❤
Ozaman şuan tartışma guveniyim ben boş şişeyi hesap edeyim günaydın kaptanım ;)

Bence o 100 150 gr bidonun darası dır en azından yarısı bilemedim bence büyük bir fark değil baya hassas mış tartılar bende kendininkini merak ettim bakarım biraz sonra
Onuda baz Alicam canım yani suan kilom 76.95 üstümde korse pijama ve kazak varken ki halı ve 3 gündür büyük wc çıkmamış halim

Back
X