- 24 Haziran 2016
- 7.570
- 26.595
- 548
Valla benimde basen yokta göbek simit bölgem varBenim basenim yok bana ne bana ne.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benimde basen yokta göbek simit bölgem varBenim basenim yok bana ne bana ne.![]()
Kahvaltı sonrası hemen denediler bizimkilerGeldi sabah benim hanımefendi de tartinin yeni adi beyaz hanimevdeki pilleri begenmexi halbuki kumandalar çalışıyor ama yok diyor yeni pil diyor siparis verdim gelir birazdan birde elektronik hemen denememek gerekiyor sarsintiyla geldiği icin
Sorma.Valla benimde basen yokta göbek simit bölgem var
Bana hiç tavsiye etmedi nedense çok kalın bir iz kalır yaşın daha 26 denizde saklamak için uğraşma yazın tişört giydiginde sıkıntı olur dedi bende girismedim o ise canım dirsekten koltuk alta çizgi oluyor ama kalın kaliyormus doktorum öyle dediAslinda kol germeyi en kolayi derlerizi sadece kol altinda olmuyormuki
Dikine bi izi olursa o hoş olmaz
Vala nefret ettim yıllardirSorma.Onlar var işte.
![]()
Tamamdır teşekkürler yeni bir bilgi :)Sinemakinin cay olarak icilmesi iyi degilmis cnm. Zaten sık kullaninca bagirsak florasini bozup bi süre sonra işe yaramaz oluyor
Form caylari bile o yüzden haftada max. 1 - 2 icilebilir
Baharat olarak salataya konursa daha iyiymis
Bu süreçte evde akşam çay saatleri gibi bi alışkanlığımız oldu bunu yapabilsem keşke kaç kilo verdiniz acaba ne kadar süredeBen diyete girdiğimden beri saat 7 den sonra hiç bişey yemiyorum çok faydası oldu zayıflamama
Hayırlı olsun canım bol eksiler görürsün inşallahKahvaltı sonrası hemen denediler bizimkilerbende pil vardı Allah'tan acılmamıs sıkıntı yasamadım eskiyi direk kaldırdım kotu gunler ıcın yinede saklıyorum atamadım
![]()
EritelimO zaman eritelim.![]()
(Ben bu takım da 3 hafta da 4 kilo verdim) . Doğuma girerken 84 kiloydum doğumdan 3 ay geçti -18 kilom gittiTamamdır teşekkürler yeni bir bilgi :)
Bu süreçte evde akşam çay saatleri gibi bi alışkanlığımız oldu bunu yapabilsem keşke kaç kilo verdiniz acaba ne kadar sürede
Çay içme ödem yapar. Çay yerine yeşil çay +ceviz +badem+hurma yeTamamdır teşekkürler yeni bir bilgi :)
Bu süreçte evde akşam çay saatleri gibi bi alışkanlığımız oldu bunu yapabilsem keşke kaç kilo verdiniz acaba ne kadar sürede
En güzeli. Bende takıntılıyım her gün tartılıyorum.Ben sadece pazartesi ve cuma günleri tartılıyorum çok sık tartılmak kafa karışıklığı
Ben zaten takıma girmeden önce tok karna akşam bile tartılıyordum birde her gün sende kendine alışkanlık yap tartılma günüm pazartesi ve cuma de yoksa zayıflama motivasyonun düşerEn güzeli. Bende takıntılıyım her gün tartılıyorum.
Yaza fitiz, o iş tamamİnsallah canim en son 66 gördüm mezun oldum sonra yeme bozukluğu 75 oldum üstüne hamilelik simdi sirada tüm 8 yilin kilosunu vermek var :)

Ay ne güzel. Darısı başımıza. Korumak, vermekten dahar zor. Helal olsunBen de en son lise 2 de 58 kiloydum
Universite sinavi ,universite derken 69-70 kilo oldum.
2016 75 kiloyu gorunce zayiflamaya karar verip basladim
2 yildir da 55-58 arasinda gidip geliyorum:)))
8 yilin kilonu verip 5 li rakamalari da görürsün yeter ki iste![]()
Bende takıntılıyım...mutlaka yatarken ve sabah wc den sonra tartilirimEn güzeli. Bende takıntılıyım her gün tartılıyorum.
alternatif olarak Bi kaç tane ekledim kendinize uygun olanı seçip yapabilirsiniz her gün birini yapabilirsiniz