• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geldi sabah benim hanımefendi de tartinin yeni adi beyaz hanim 😂 evdeki pilleri begenmexi halbuki kumandalar çalışıyor ama yok diyor yeni pil diyor siparis verdim gelir birazdan birde elektronik hemen denememek gerekiyor sarsintiyla geldiği icin
Kahvaltı sonrası hemen denediler bizimkiler 😂😂 bende pil vardı Allah'tan acılmamıs sıkıntı yasamadım eskiyi direk kaldırdım kotu gunler ıcın yinede saklıyorum atamadım 😂

Aslinda kol germeyi en kolayi derler 🙄izi sadece kol altinda olmuyormuki
Dikine bi izi olursa o hoş olmaz
Bana hiç tavsiye etmedi nedense çok kalın bir iz kalır yaşın daha 26 denizde saklamak için uğraşma yazın tişört giydiginde sıkıntı olur dedi bende girismedim o ise canım dirsekten koltuk alta çizgi oluyor ama kalın kaliyormus doktorum öyle dedi

Sinemakinin cay olarak icilmesi iyi degilmis cnm. Zaten sık kullaninca bagirsak florasini bozup bi süre sonra işe yaramaz oluyor
Form caylari bile o yüzden haftada max. 1 - 2 icilebilir

Baharat olarak salataya konursa daha iyiymis
Tamamdır teşekkürler yeni bir bilgi :)
Ben diyete girdiğimden beri saat 7 den sonra hiç bişey yemiyorum çok faydası oldu zayıflamama
Bu süreçte evde akşam çay saatleri gibi bi alışkanlığımız oldu bunu yapabilsem keşke kaç kilo verdiniz acaba ne kadar sürede

Kahvaltı sonrası hemen denediler bizimkiler 😂😂 bende pil vardı Allah'tan acılmamıs sıkıntı yasamadım eskiyi direk kaldırdım kotu gunler ıcın yinede saklıyorum atamadım 😂
Hayırlı olsun canım bol eksiler görürsün inşallah 🌺

Bu süreçte evde akşam çay saatleri gibi bi alışkanlığımız oldu bunu yapabilsem keşke kaç kilo verdiniz acaba ne kadar sürede
(Ben bu takım da 3 hafta da 4 kilo verdim) . Doğuma girerken 84 kiloydum doğumdan 3 ay geçti -18 kilom gitti 🤩

Çay içme ödem yapar. Çay yerine yeşil çay +ceviz +badem+hurma ye 🤗 bazen yapıyorum böyle

Ben de en son lise 2 de 58 kiloydum
Universite sinavi ,universite derken 69-70 kilo oldum.
2016 75 kiloyu gorunce zayiflamaya karar verip basladim
2 yildir da 55-58 arasinda gidip geliyorum:)))

8 yilin kilonu verip 5 li rakamalari da görürsün yeter ki iste 🥰🥰
Ay ne güzel. Darısı başımıza. Korumak, vermekten dahar zor. Helal olsun :KK9: Bende 95ken 24 kilo verip 71 düşmüştm Zuhal ablamlarla sonra bırakınca hemen geri aldım

Evet bu haftanın videosuuu :KK73:
Screenshot_20210227-152524.webp

Screenshot_20210227-152616.webp

Screenshot_20210227-152640.webp

Bu hafta bacak kalça çalışıyoruz:süslü:alternatif olarak Bi kaç tane ekledim kendinize uygun olanı seçip yapabilirsiniz her gün birini yapabilirsiniz:KK60:videolar 100 puan kolay gelsin Bol sporlar:KK68:
@sena zeynep
Cordelia Cordelia
T timesinfinity
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen
@Cedarice
S sulisim
@aylin68olacak
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Mucizemsn Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
Zeynolin44 Zeynolin44