- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
Çay ödemmi yapar bişey daha duydum ödem atsın diye çay içiyoruz tersmi tepiyor şimdiÇay içme ödem yapar. Çay yerine yeşil çay +ceviz +badem+hurma yebazen yapıyorum böyle
Poni bugün dolunay varmış tartılmayın yazdılar ya :)En güzeli. Bende takıntılıyım her gün tartılıyorum.
Bende tam tersi tartılmama takıntısı pazartesi cuma dışında asla çıkmam moralim bozuluyor hatta geçen haftaya kadar 1,2 ay tartıya çıkmadım kilo aldım biliyorum ya o rakamları görünce bi garip oluyorumYooo ben hep zayiftim...liseden 47.5 ile mezun oldum unide 52.5...en kilo oldugun zayiflamaya hatta diyetisyene gittigimde 57-58 kiloydum..oglumda dogumdan sonra 1 yaşındayken 54 e inmistim bile...kizda doğumdan sonra 62 gördüm ama zayıflamak icimden gelmedi bazi sikintilarim vardi...5 yil boyunca hic tartilmadim diye bilirim..Allahtan cok kilo almamışım..simdi araliktan bari zayiflamaya calisiyorum...eskisi kadar takintili olmasamda sabah aksam tartiliyorum...eskiden kiyafetlerimin bile kac gr oldugunu wc den cikinca kac - geleceğini bile bilirdim![]()
şimdi pazartesi tartlırım cuma çok güzel bir süprizzzzzHer gün gram gram eksi görmektense topluca görmenin mutluluğu mükemmel oluyor

Ne yapsam yaranamıyorum