• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım 🌺

Afiyet olsun canım sporunda güzel 💕

Afiyet olsun canım 🌺

Afiyet olsun kuzum💕

Afiyet olsun canım Öğlen yok pasta yüzünden mi🤔

Yarım tabak patates yiyip 1 tabak salata olsaydı keşke 🙈 afiyet olsun canım 🌺

Afiyet olsun💕

Afiyet olsun canım 🌺 açma😱

Sende kendine çeki düzen ver bakalım 🙄🙈🙈

Afiyet olsun spor ve menü güzel💕

Afiyet olsun canım 💕

Onun üstüne spor yapsaydın canım🙄 afiyet olsun

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun pazartesi artı ya hazır ol🤭🤭 zaten alışkınsın benim gibi🙈🙈
Pazara gittiğim gün mutfaktan çıkamıyorum.. dolabı sil yerleştir yıka derken daha yeni bitti isim. yarın yurus yapucam ama yüzde bı milyon

İyi geceler kızlar
Öğlen: kuru sebze kavurma, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
A.Ö: 1 avuç leblebi
Akşam: 4 kaşık Tavuklu pilav, 3 kaşık kapuska, 3 kaşık barbunya, salata, 1 dilim ekmek Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun arkadasim..akşam 1 dilim ekmeği yemiyebilirdin pilav yediğin için;)

Sabah (10.30)
1 kase yoğurt

Öğle (13.30)
4 kaşık makarna
1 kase salata
1 kase yoğurt

Ara (bir avuç leblebi)

Akşam=yemek yemedim morelim yok tu
(kaçamak iki küçük fıstık sarma)
3 ceviz yeşil çay

Su 2 litre

30 dk leslie
6.bin 166 adım

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Mucizemsn Mucizemsn
Acikip cıslara saldırma aman gece☺️Ben açlığa gelemiyorum sağlıklı tok tutan besinlerle her daim tok kalmam lazım 😁Yoksa içimdeki iştah canavarı ortaya çıkıyor 🙄

Gidişim kötü oldu dönüşüm muhteşem olck ama 😂😂🤞🤞
@Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 ysfeeymnn ysfeeymnn Mucizemsn Mucizemsn toparlanın kızlar haftaya benimle birlikte çok güzel bir eksiyle gelin. 💋💋💋❣️❣️❣️❣️❣️
İnşallah canım ya bende bu hafta artı geldim moralim çok bozuldu.
Oh süper bu hafta benim gaza ihtiyacım var işte başladı enerjim de düştü 2 haftadır hiç istediğim gibi olmadı 😏 ysfeeymnn ysfeeymnn ortim sen nasıldın bu hafta
Merhaba sevgili rakibim😀 bende bu hafta çok kötüydüm.+ geldim. Beraber birbirimize destek çıkarak güzel eksi görelim 👍 burdan spor ve menü bildirirken birbirimizi etiketleyelim gaza getirelim 😀
Ziyan olsun sana yağ olacağına. Hiç acıma. Sen tokken fazladan yiyince en büyük ziyan bence.
Haklısın canım zaten kilo almamdaki en büyük sebep bu😔

Sabah 11 3 zeytin yarım dilim tb ekmeği 1 ince dilim örgü peynir,3 yeşil zeytin 5dal roka 3 toövik minik peynir 2 haşlanmış yumurta 1 bardak çay.

Öğlen 3te 4 kaşık patlıcan yemeği 2 küçük dilim karnıbahar pizzası.

Akşam 4 fırın köfte 2 elma dilimi patates yarım dilim tb ekmeği salata bir bardak ayran.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @sulisim
Afiyet olsun.
Kaçamak nerde, kaçamak aradı gözlerim😂

Akşam spor planım vardı ama arkadaşlar görüntü aradılar sonra diğerleri bağlandı sonra diğerleri derken, spor da kaldı işler de. Daha bulaşık yıkayıp mutfak toplayacağım😭

120 adet ip atladım sadece sabahkilere ek.
N Nidsalii

Herkeslere iyi geceler.😘😘😘
Görüntülü konuşma çok mu uzun sürdü?

Bugünkü menüm sabah
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
Domates salatalik
1 dilim kepekli ekmek
Ara
1 muz
Aksam
Firinda karnibahar
2 3 yk yoğurt
Ara sekersiz çay
10 tane fıstık
Su 3 lt
Spor
Leslie yapacaktim yapamadim😭
Onun yerine buz dolabini sildim ütü falan yaptim simdide duş aldim sinav sorusu hazirlayip uyicam
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun. Tmm sporda kesin yeneceğim.. menü fırında Karnıbahar nasıl beşamel soslu mu? Ne kadar yedin? Kaçta yedin? Kafamda deli sorular?

Back
X