• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anacim yokmu başka sataşan, yoluşan rakip 😂😂😂😂
Burda gulenyuzumle birbirimize giriyoruz :)))
Siz anca seyredin 😅😅😅
Ablam benim tarti geldi 💃💃Şimdi asıl başlıyorum ... bu uğurda öneme kim çıkarsa ezerim kendine güvenen rakip olsun bana😂

Adetim hep geçiyor diye aklıma hiç onu getirmemiştim.
ama uykuyla da hiç düşünmedim
Bende çok uyurdum hamileyken.
Ama regli düzensiz bir insanım tedavi olmadan hamile olmadım hiç . Yok ya olamam :KK64::KK64:
Ben bir gün öğlen uyuya kalınca acaba hamile miyim diye test yaptım sonuç pozitif 😁
Adetimede 2 gün vardı ..Yarın bir test al bence

5 Mart Menü Bildirimi
Kahvaltı: (08.30)üç yemek kaşığı yulaf ezmesi,bir elma, bir bardak süt ,iki yemek kaşığı pekmez,bir armut
Öğle (12.25) bir dilim börek, üç yemek kaşığı kısır bir kase yoğurt
Akşam(17.40) bir kase mercimek çorbası,bir kase salata üç yemek kaşığı haşlanmış kırmızı et
Ara(19.50) bir muz
İki litre su içildi
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım 😊
Sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun 💓💓
Allah rahmetiyle muamele atsın canım yattığı yer nur olsun❤
Hemen yaziyorum kaptanim

Menu
Sabah (9:00)
2 dlm tam buğday ekmege dereotu labne ve avakadolu tost

Ogle(14:00)
Ton balikli salata
1 bardak ayran
2 glisini

Akşam (18:00)
1 bardak süt
2 ceviz büyüklüğünde kurabiye

Su:2 lt
Afiyet olsun canım 😊
Yıllardır pcos um 6 yıl regl olmadığım oldu, 4 yıl bebek tedavisi gördüm, sonuç 2 çocugum da tedavisiz oldu. Birinde regl döngüm 58 gündü, diğerinde 36, olmaz deme canım, bu bebeler sürpriz yapmayı seviolar.

:KK70:
Saturn duymasın 😊

Bende pcosluyum çocuklar öyle 6 aylık tedavilerle oldu. Döngüm bazen 40 bazen 60 oluyor , onun için bu gecikme gecikmemi gebelik mi emin olamıyorum canım. Ama değilim bence hissediyorum :rolleyes:imkansız gibi
Rabbim bağışlasın evlatlarınızı 😍

Sabah kahvaltısınu dışarıda yaptık peynir yedim çokça sucuklu yumurta ve zeytin yedim henüz acıkmadım ama ara öğün yapcam şimdi akşamda ıspanak yemeği yerim. Şimdilik iyi gibi ama çok zorlanıyorum kilo verirken insülin direncim var ama hiç bu kadar etkilenmemiştim 1 ayda 11 kilo verdiğimi biliyorum sıkı diyet ve sporla
Dışarıda yiyip abartmadıysan iyi canım tebrik ederim. Insulin direnci ile vermek zormus evet kolayliklik diliyorum

:ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık:sabah:haşlanmış yumurta çökelek salatası :KK53:
Öğlen:kahve

akşam:yarım dürüm yedim valla ince ekmege ayran yarına daha dikkat ederim tamam linç etmeyin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK34::KK34:
Spor yok..su 2litre yatana kadar 3 olur
Afiyet olsun canım oglen olmadigina göre 2ögun besleniyosun durümün icinde etmi vardi🤔

Back
X