hoşgeldin emineciğim . DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN . NİCE SENELERE kilolarıda takma kafana işi sıkı tut biraz çabucak gider onlarda taze kilolalar çabuk gider.
canım hoş geldin tatilinin güzel geçmesine senin adına sevindim ama kilolara gelince sanırım herkesin ortak sorunu oldu neyse biz gevşemeden sıkıca sarılırsak diyete eminim o alınanlar çok yapışmadan giderler.....
sormayın bende heç dikkat etmedim kavurmalar bol antep fıstıklı baklavalar hemde gece vakitleri
gece saat 10 dan sonra çiğköfte sefaları sabahları kahvaltıda biber salçası ile yağlı soslar
daha belki aklıma gelmeyenler vardır aylardır hasret kaldığım herşeyi yedim dolu dolu
tabi bunlara karşılık eksimi çıkcaktım:))) tabiki hayır artı 800 gramdayım yani 1 kilo sayın
ama artık dikkat edicem sözz
bugün bir karar verdim kızlar bakalım siz ne diyceksiniz dışardan liseyi okumayı düşünüyorum
çocuklarım büyüdü zamanımda var ama tek korkum var ben ortaokuluda dışardan aldım 5.sınıfa bile
sadece 2-3 ay gönderdiler boyum uzamış büyümüşüm diye hepsini dışardan alınca acaba diyorum derslere kafam yatarmı
çünkü dersler çok ağır şöyle bir gözattımda
gerçi lise gibi olmasada buna benzer dışardan aldığım diplomalar var pc operatörlüğü,cilt bakım uzmanlık belgesi,
ne dersinizzz yapabilirmiyim bunudaaa....
yapabilirsin tabiki zilancığım neden yapamayasın . istedikten sonra başaramayacağın hiç birşey yoktur bence . aeben ablamda dışardan okuor canım . bence sen yaparsın canım .
aeben abladamı dışardan okuyor ne güzel dediğin gibi yapabilirim dimi aslında kendime güvenim var ama sanki birilerinde desteğine ihtiyacım var gibi hissediyorum yani bugüne kadar kafama koyduğum herşeyin üstesinden geldim nazcım ama dersler beni azcık korkutuyor
gerçi eşim bana sonuna kadar destek sen oku diyor ben sana özel ders veririm dedi defalarca eşimin branşı fizik matematiktende,biyolojidende,bunun yanında bir çok dersten anlıyor
ben seni çalıştırırım diyor sen yeterki gayret et diyor o zaman kolları sıvayım dimi dostumm:)))
kızlar dün halk oyunlarına başladım . eşimle beraber gittim . inanılmaz ter attırıyor ve 3 saat boyunca hareket halinde olmak çok güzel oluyor zaten ama ilk günün hamlığı sanırım bacaklarım ağrıyor akşamada plates var yandım ben
kızlaaaaaaaarrrrrrrr bende gelduuuuuuuuuuummmmmmmmmmm huuuuuuuuuuuuuu nasulsunuzzzzzzzz
günaydunnnnnnnnnnnn herkese şekerlerrr
sormayın bende heç dikkat etmedim kavurmalar bol antep fıstıklı baklavalar hemde gece vakitleri
gece saat 10 dan sonra çiğköfte sefaları sabahları kahvaltıda biber salçası ile yağlı soslar
daha belki aklıma gelmeyenler vardır aylardır hasret kaldığım herşeyi yedim dolu dolu
tabi bunlara karşılık eksimi çıkcaktım:))) tabiki hayır artı 800 gramdayım yani 1 kilo sayın
ama artık dikkat edicem sözz
hoşbuldum safişçim evet tatil kiloları saymazsak çok süperdi..ee artık dediğin gibi işi biraz sıkı tutma zamanım geldi yine
hoşgeldin zilancığım . afiyet olsun . ama bugünde itibaren herkes bayram modundan ve tatil modundan çıksın bakalım . herkes diyetine geri dönsün hedeflerimize ulaşalım bu sefer
aynen nazcım ama iyiki yemişim yoksa diyet moduna tekrar giremezdim çok sıkılmıştım diyetten arada ara vermek iyi geliyormuş gerçekten
eminecim doğum gününmüş herhalde nice mutlu yıllara tatlım rabbim hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin güzelim
çoooooookkkkkkk mutluyum yaaa sizlere kavuştuğum için ne kadar çok özlemişim sizleriii bu topikteki herkesi çok ama çok seviyorummmmmmmmmmmm:))))))
ben hep diyetimle beraberdim ama iş moduna giremedim:S
bugün bir karar verdim kızlar bakalım siz ne diyceksiniz dışardan liseyi okumayı düşünüyorum
çocuklarım büyüdü zamanımda var ama tek korkum var ben ortaokuluda dışardan aldım 5.sınıfa bile
sadece 2-3 ay gönderdiler boyum uzamış büyümüşüm diye hepsini dışardan alınca acaba diyorum derslere kafam yatarmı
çünkü dersler çok ağır şöyle bir gözattımda
gerçi lise gibi olmasada buna benzer dışardan aldığım diplomalar var pc operatörlüğü,cilt bakım uzmanlık belgesi,
ne dersinizzz yapabilirmiyim bunudaaa....
kızlar ben sevgililer gününe kadar kendime bir hedef belirledim
5 kilo vermek ve 14 şubat sevgililer gününde 57 kilo olmak istiyorum.
Şuanki kilom : 62.1
Hedef Kilom : 57.0
Verilecek Kilo: 5.2
Sizce bu zaman fazlamı uzun yoksa normalmi ne dersiniz?
bence süre gayet iyi canım . ozamana kadar daha fazla kilo vermiş olursan süpriz olmuş olur . yavaş yavaş sağlıklı ve kalıcı kilo vermek daha güzel canım .
kirazla narinim gelmedi hünüz . ilk iş günü baya yoğunlar sanırım .
Öylemi diyorsun nazlım....
Bakalım inşallah dediğin gibi olur....
Uzun bir süre daha listedeyim desene
evet canım yaaa bende az önce aklımdan geçiriyordum umarım herşey yolundadır yeterki yoğun olsunlar malum bayram dönüşü...
Ayrıca gözdem de yok yaaa o nerelerde haberin varmı.
selam kızlar..biraz geçmişe takıldım geldim..hepinizin byramı güzel geçmiş anlaşılan,benimde güzel geçti ama ilk bikaç günsonra eşim yatak döşek hastalandı 3 gün felaket derecede hemde ardından kızım şimdide ben dökülüyorum böyle nasıl desem travesti gibi bi ses konuşmaya korkuyorum valla sürekli pastil bide şu tylol hot ondan içip duruyorum cıx banamısın demiyor,bu arada eşim bayramla birlikte 2 hafta izinli yani bu hafta evde yani zor bi hafta bayram benim içinde bol kalorili geçti tatlılar kavurmalar sanırım +2 kilom var benimde dün öyleydi yani şuan nedir bilmiyorum :26:cumaya kadar birazını atabilirim umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?