Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayşegül hoşgeldin vede geçmiş olsun güzelim ailece hastalanmışsınız hadi dinleninde biran önce düzezlin beaaaa.....

Mirayım gülüm inşallah sevdiceğinin doğum yıl dönümünde hedef kilona varmış olursun bacım ....

ahaha o güne kadar 73 kilo olursam zaten nikahı basarım

hoşgeldin canım . geçmiş olsun canım eşine , kızına ve sana ...............

Ayşegülcüm geçmiş olsun canım hepinize..tek tek artıyor sayımız bugün hoşgeldin tatlım

saolun kızlar,inşallah çabuk düzelirim yoksa bu sesle sokağa çıkmam imkansız :)))

ahaha o güne kadar 73 kilo olursam zaten nikahı basarım

kıııısss herife doğum günüsü diye kendinimi hediye edecen nikahı basıp :):):)
sen iste güzelim ne 73'ü 70 ble olursun yeterki vazgeçme sabırla devam et diyet + spor = fit bir vücut

saolun kızlar,inşallah çabuk düzelirim yoksa bu sesle sokağa çıkmam imkansız :)))

bencede çıkma neme lazım kıl bir polise denk gelirsinde yabancı uyruklu kaçak muamelesi görürsün gariii

sen burda ne yazdında sildin bakeeeemmmmmm

aysafişcimm yaaa ii fikirmiş aslında hhahaha

Ben geldim foruma ne olmuş böyle ya, hiçbirşey bulamıyorum eski yazdığım mesajlara bakayım dedim taaaa 5. ayın mesajları gözüküyor

ben burdayım . hoşgeldin simoşum bende kk nın bu yeni halini hiç sevmedim .

selamlar kıslar nasılsınız.. bayramlar süper geçmiş artı kilolar hariç ....:)))
ama üzülmeyin ara olarak düşünün güç topladıgınız ....

......eminem iyiki dogdun güzelim daha nice senelere sevdiklerinle ......

.... oy ayşem geçmişler olsun desene bayramve tatil hastalıkla geçecek ..

aaa zilanım niyen yapamayacakmışın .?
geçbile kaldın bacım artık 2 döneme yazdıralım senide ..
buyur burdan ...
http://www.kadinlarkulubu.com/aciko...irip-liseye-baslayanlarin-paylasim-alani.html

bak birde burda eski sınavlar var bugünlerde ben çözüyorum deneme maçlı aceba çalışmadan geçebilirmiyim diye (uyanık ben )::)))
(yanda onlayn sınav yazıyor ...)

http://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBUQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.aol.meb.gov.tr%2F&ei=PLTqTJuhHMHvsgbLgoyPCQ&usg=AFQjCNGnLSG5lyZsRJWYFJPG5YB_eeePbg

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaarrr sabahtan beri kk bakımda idi ancak girebildim nasılsınız bakalım çıtırlar
herkeşşler eyimi keyifler yerindemi bakalım.....

günaydııınnn kızlar günaydıın safişim bakım yapıyolardı bi umut eski haline döner dedim ama yine değişmemiş

dünkü menüme gelince

07:30 1 elma
08:30 2 dilim tam buğday ekmeği,salatalık,süt,peynir
12:45 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak kurufasülye, çok az turp ve yeşillik, 1.5 kase cacık
17:20 2 mandalina
20:30 1 adet hurma meyvesi

kızlar akşam yemk yerine hurma meyvesi yiyorum inanın ertesi gün hemen tuvalete çıkarıyor aman nazar değmesin ama beni çok rhatlıtıyor:S

bi de cacık olmasa aç kalırım şirkette

günaydııınnn kızlar günaydıın safişim bakım yapıyolardı bi umut eski haline döner dedim ama yine değişmemiş

günaydın cancağızım
valla bende öyle düşündüm
bir kaç defa daha böyle olmuştu değiştirip bir iki gün sonra eski haline çevirmişlerdi
bakalım bu ne kadar sürecek
neyse...
Sen nasılsın şekercim eyimisin....

Günaydınlar 6. Takımın çıtırları . Kk eski haline dönsün ben bu halini hiç sevmedim .

iim safişciiimm 11 den sonra toplantılar fln filan makyaj yapmaya üşeniorum

merhaba kızlar kk ya bir türlü giremedim.ve sitenin bu halini hiç begenmedim.keyifler yerindedir inşallah.ben bayramda bilerek ve isteyerek diyetime ara verdim özlediğim ne varsa yedim içtim pişmanda değilim.bayramda istanbuldaydım çok güzel geçti dünden beri işe adapte olmaya çalışıyorum.cuma artı çıkarsam ki büyük ihtimal artı çıkacagım lütfen beni affedin inşallah bu haftadan sonra yine yeniden bi başlangıçla yola devam ederimmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…