öyle zaten cancağızım bence 79 değil 75 leride görürsün bebekim iste yeterki yavaş gitsin kesin gitsin birtanem aceleye gerek yok.
Geri gelmesinden se yavaşça gitmesi daha iyi değilmi?
Ahh be güzelim aaahhh ben burda anlata anlata dilimde tüy bitti anacım yaaa baksana dergilere bilem konu olmuş yani bu durum....
Bizde tatilde boş durmadık heraldeeeeeeeeee
E sende sadece 100 gr. Aldıysan süppersin cancağızımmmm......
Oohhhhhhh sefanız olsun nazlım.....
Kaynanasız olmak ne kadan mikemmel değilmiiiii
çocuklar var lütfen pilis:d
safişş hedefinede az kalmışş yevrumm
haklılar canım arkadaşlarınız kim isterki öyle bir ortamda bulunmak....
Umarım bir an önce bu durum düzelir ve hep karı koca olarak devam edersiniz tabii eklenecek bebelerle
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm.. kk da değişiklikler olmuş bu kadar zamanda.ben çok kilo aldım bu yüzden çok üzgünüm ama cuma gününe kadar baskile çıkmayıp,elimden geleni yapacağım..pantalonlarımdan anlıyorum acayip kilo aldım sanırım 2-3 kg kadar ..oooof offff..üstüne bir de grip oldum..ama harika bir tatil yaptım şuan iş yerindeyim,çalışıyorum..siz nasılsınız? hepinizi çoooooooooooooookkk özlediiiiiimmmmmmm
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm.. kk da değişiklikler olmuş bu kadar zamanda.ben çok kilo aldım bu yüzden çok üzgünüm ama cuma gününe kadar baskile çıkmayıp,elimden geleni yapacağım..pantalonlarımdan anlıyorum acayip kilo aldım sanırım 2-3 kg kadar ..oooof offff..üstüne bir de grip oldum..ama harika bir tatil yaptım şuan iş yerindeyim,çalışıyorum..siz nasılsınız? hepinizi çoooooooooooooookkk özlediiiiiimmmmmmm
evet aybalam az kaldı amaaa ben o hedefe ulaştıktan sonra yeni bir hedef belirlemek istiyorum yani bir süre daha aranızda olacağım şekercim
ayyy sen hep yanımızda ol canım..ben de hedefimden uzaklaşıyorum maalesef...bu yüzden daha fazla aranızdayım safiş gibi kızlar..safş çalışkan hedef yükselttiği için ama ben tembel olup,gerilediğim için
kızlar adanada önümden neler geçti ama değmez diyip durdum kendi kendime
kendimi telkin ettim işte hurma yedim meyvesini onuda kabızdım biliyosunuz kuzenim bana iyi geliyo sende ye dedi hakkaten bana da ii geldi kızlar:S pazar sabahıda aç karnına yedim wc ye rahat çıktım
günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?