Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet safinazcığım gerçektende mikkkemmellllllllll . En basitinden cumartesi arkadaşlarımız geldi . Onları güzel güzel ağırladık . Gece geç saatlere kadar oturduk . Güldük eğlendik . Kaynamam varken arkadaşlarım gelmek istemiyor.

haklılar canım arkadaşlarınız kim isterki öyle bir ortamda bulunmak....

Umarım bir an önce bu durum düzelir ve hep karı koca olarak devam edersiniz tabii eklenecek bebelerle

safişş hedefinede az kalmışş yevrumm

haklılar canım arkadaşlarınız kim isterki öyle bir ortamda bulunmak....

Umarım bir an önce bu durum düzelir ve hep karı koca olarak devam edersiniz tabii eklenecek bebelerle

AMİN CANIM İNŞALLAH . benim için hangisi hayırlı olacaksa ALLAH onu nasip etsin İNŞALLAH canım .

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm.. kk da değişiklikler olmuş bu kadar zamanda.ben çok kilo aldım bu yüzden çok üzgünüm ama cuma gününe kadar baskile çıkmayıp,elimden geleni yapacağım..pantalonlarımdan anlıyorum acayip kilo aldım sanırım 2-3 kg kadar ..oooof offff..üstüne bir de grip oldum..ama harika bir tatil yaptım şuan iş yerindeyim,çalışıyorum..siz nasılsınız? hepinizi çoooooooooooooookkk özlediiiiiimmmmmmm

canım hoş geldin tatilinin güzel geçmesine senin adına sevindim ama kilolara gelince sanırım herkesin ortak sorunu oldu neyse biz gevşemeden sıkıca sarılırsak diyete eminim o alınanlar çok yapışmadan giderler.....

hoşgeldin emineciğim . DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN . NİCE SENELERE kilolarıda takma kafana işi sıkı tut biraz çabucak gider onlarda taze kilolalar çabuk gider.

evet aybalam az kaldı amaaa ben o hedefe ulaştıktan sonra yeni bir hedef belirlemek istiyorum yani bir süre daha aranızda olacağım şekercim

ayyy sen hep yanımızda ol canım..ben de hedefimden uzaklaşıyorum maalesef...bu yüzden daha fazla aranızdayım safiş gibi kızlar..safş çalışkan hedef yükselttiği için ama ben tembel olup,gerilediğim için

kızlar adanada önümden neler geçti ama değmez diyip durdum kendi kendime

kendimi telkin ettim işte hurma yedim meyvesini onuda kabızdım biliyosunuz kuzenim bana iyi geliyo sende ye dedi hakkaten bana da ii geldi kızlar:S pazar sabahıda aç karnına yedim wc ye rahat çıktım

kııısss ben sizi çok seviyorum ben hedeflerime ulaşsamda takımdan ayrılmam siz beni kovmadığınız sürece :):):)

olsun balım sen nasılsa aldım aman boşver deme nazımda dedi ya işi sıkı tut daha tazecikken kilolar defet hepiciğini bal böcüğüm.

eeee bu süpper bir haber güzelim madem kabızlığına iyi geldi arada ye sen hurmayı sıkıntı çekme....

kızlar dün halk oyunlarına başladım . eşimle beraber gittim . inanılmaz ter attırıyor ve 3 saat boyunca hareket halinde olmak çok güzel oluyor zaten ama ilk günün hamlığı sanırım bacaklarım ağrıyor akşamada plates var yandım ben

kızlaaaaaaaarrrrrrrr bende gelduuuuuuuuuuummmmmmmmmmm huuuuuuuuuuuuuu nasulsunuzzzzzzzz
günaydunnnnnnnnnnnn herkese şekerlerrr

sormayın bende heç dikkat etmedim kavurmalar bol antep fıstıklı baklavalar hemde gece vakitleri
gece saat 10 dan sonra çiğköfte sefaları sabahları kahvaltıda biber salçası ile yağlı soslar
daha belki aklıma gelmeyenler vardır aylardır hasret kaldığım herşeyi yedim dolu dolu
tabi bunlara karşılık eksimi çıkcaktım:))) tabiki hayır artı 800 gramdayım yani 1 kilo sayın
ama artık dikkat edicem sözz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…