- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
,q

Ağzımız da hayat şekli yapicaz desekte ne yazik ki beynimizi buna insndiramiyiruz
Diyet yapıp hedefe ulaşınca eski yemek düzenine geri dönüyoruz ,duygusal aclik yakamizi birakmiyor ..yani en azından ben oyleyim öyleydim diyim :)
Bu sefer canıma tak etti ..çok yoruldum.yillardir kilo alıp verme pisikolejisinden .."yeter da artık
ölsem meftayi nasıl bilirdiniz sorusuna eş dost "Hep diyet yapar kilo alıp verir di diyecekler "
okadar yani..
Ama bu sefer son olucak
hedefe ulasinca tartıdan kopmiycam .spora yazilacam .yani biseyler yapicam birdaha bu kilolara gelmemek için...
15 yıl içtiğim sigarayı 3 yıldır icmiyirsam bunu da başarabilirim
Bende çok dertliymisim
İki kere çok güzel kilo verip tekrar aldımAslinda normalde kesinlikle haklisinda :))
Ben bu son gelmelerinde annemlerin 3 gün resmen saldirmama (abur cubur vs.dahil) rağmen gunluk tartildim o ara 1 kg.ı 4 günde filan aldim ve dedimki gerçekten anladımki alirken zevkle yediğimiz için anlamiyoruz zaman nasil geciyor farketmiyoruz. ama verirken diyetle yani sabirla mucadeleyle veriyoruz e dolayisiyla gayette anlamış oluyoruz:)) bize zor gibi geliyor. Zaman gecmek bilmediğinden.
Aldığımız her 2 kiloda hemen dikkate baslasaydik ömrümüzce, şimdiki bu cileleri kendimize cektirmezdik. Ne dertliymisjm haaa
Cok geçmiş olsun canım. Benim oğlum 18.5 yaşındaki oğlum bile yere her oturdugunda dizini her büktüğünde çıt çıt ses geliyor. Dr.a gittik bir seyi yok dio. Bende bilmiomki ne yapmali
Hayırlı sonuclarla gel abla
Ağzımız da hayat şekli yapicaz desekte ne yazik ki beynimizi buna insndiramiyiruz
Diyet yapıp hedefe ulaşınca eski yemek düzenine geri dönüyoruz ,duygusal aclik yakamizi birakmiyor ..yani en azından ben oyleyim öyleydim diyim :)
Bu sefer canıma tak etti ..çok yoruldum.yillardir kilo alıp verme pisikolejisinden .."yeter da artık
Ama bu sefer son olucak
15 yıl içtiğim sigarayı 3 yıldır icmiyirsam bunu da başarabilirim
Bende çok dertliymisim