- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yeme dedigimiz halde yedin migi neden bunu kendine yaptiginida anlamis degilim acikcasiEvet yedim çarşamba günü çigköfte bi taneayran çigköfte yedim başka yemedim
Günaydın hepinize hayırlı bereketli cumalar sevgili takımdaşlarım
Önce ki hafta kilom 65.7
Güncel kilom 64.5
Fark -1200
Yüzde % 1.826
Eki Görüntüle 2800187
Zipzip-
@Kmsl Hnd
Kilo bildirimi
Geçen cuma 78,800
Bu cuma 78
Fark -800
Yüzde 1,015
tebrikler kızlarrrPazartesi:90.7
Cuma:90.0
700 gr gitti ödem var regl bekliyorum
Ben kullanıyorum canım biliyorum. o yüzden evde kimse olmasın diyorumYa bol su iç sonucu gör o kadar soyluyorum
Cok kilo verdin benim gibi ye tabidondurma yiyecem gaptanlarım haftalardıe canım cekmiş
Sen de çok iyisindir canımMuhteşemsin canım keşke benim olsaaa
Ben daha tartılmadım
Aylardır hayalini ediyorumCok kilo verdin benim gibi ye tabi
Günaydın canım eksin cok guzel tebriklerGünaydın hepinize hayırlı bereketli cumalar sevgili takımdaşlarım
Önce ki hafta kilom 65.7
Güncel kilom 64.5
Fark -1200
Yüzde % 1.826
Eki Görüntüle 2800187
Zipzip-
@Kmsl Hnd
Eksidesin tebrik ederim canimKilo bildirimi
Geçen cuma 78,800
Bu cuma 78
Fark -800
Yüzde 1,015
Sağol canımGünaydın canım eksin cok guzel tebrikler
Eksidesin tebrik ederim canim
Canımsın sağol eksin cok güzel tebrik ederim rakibemTebrik ederim canım, yenildiö ama çok güzel bir yenilgi bu, yeni eşleşmelerde görüşmek üzere
Afiyet olsun cuma gunu kimseye ses cikaramiyoruzAylardır hayalini ediyorum
Çıkarmayın yazıktır günahtır bizeAfiyet olsun cuma gunu kimseye ses cikaramiyoruz
Ay ben bugün öğlende kabak yiyecektim, yemeğimi işe geç kaldım evde unuttum. Yemekhaneden fazla yemek olursa isteyeceğim mecbur. inşallah hafif bir yemek vardır öğlene.. normalde yemekhaneden almamız yasak, belli kişilere çıkıyor ama patrondan rica edeyim bari diyetteyim azcık yemek aşırayım diyimAfiyet olsun cuma gunu kimseye ses cikaramiyoruz
Günaydın canım hayirli cumalar ❤Günaydın hayırlı cumalar;
Geçen cuma; 85.6
Bu cuma; 84.95
Fark; 0.65
yüzde; 0.759
Bu hafta neden az oldu anlamadım, neredeyse kaçamaksız bir haftaydı
Eksin cook guzel tebrik ederim canımEki Görüntüle 2800180
Gecen cuma 72.3
Bugün 71.4
-900 çook mutluyum reglinin 4.günü
Ben ilk bebeğime 68 kilo ile hamile kalmıştım 3 dogum yaptım bugün bu rakamı görmek beni çok mutlu etti iyi ki 6.takımdayım
Ne yazık ki kurallar boyle canımkayısıyı denedim ılık suyla aç karnına ama tık demedi vallahi diğerlerini deneyeyim
Yaa neden sayılmıyor ki sabah kağıt bulamadım evde işe giderken apar topar tartılıp çekebildim anca .kağıtla mı yazmak gerekiyor
Gunaydin canım hayirli cumalar ❤Günaydın hepinize hayırlı bereketli cumalar sevgili takımdaşlarım
Önce ki hafta kilom 65.7
Güncel kilom 64.5
Fark -1200
Yüzde % 1.826
Eki Görüntüle 2800187
Zipzip-
@Kmsl Hnd
Iki gun uzak kalmana ragmen eksiyle geldin tebrik ederim canımKilo bildirimi
Geçen cuma 78,800
Bu cuma 78
Fark -800
Yüzde 1,015
Yalvar yakar patrona bir guzellik yapsin sanaAy ben bugün öğlende kabak yiyecektim, yemeğimi işe geç kaldım evde unuttum. Yemekhaneden fazla yemek olursa isteyeceğim mecbur. inşallah hafif bir yemek vardır öğlene.. normalde yemekhaneden almamız yasak, belli kişilere çıkıyor ama patrondan rica edeyim bari diyetteyim azcık yemek aşırayım diyim
Kapıları kapat canımBen kullanıyorum canım biliyorum. o yüzden evde kimse olmasın diyorum
eşim evde yokken yapıyorum valla ben çok daralırsam. bi de uykum yokken. çünkü akşam atıyorum 2 tane. sabaha kadar tuvalete git gel git gel uyku uyutmuyor. uyurken altıma yaparım diye korkuyorum hattaKapıları kapat canım
Gündüz istemisin eğer öyleyse olmaz tabi .eşim evde yokken yapıyorum valla ben çok daralırsam. bi de uykum yokken. çünkü akşam atıyorum 2 tane. sabaha kadar tuvalete git gel git gel uyku uyutmuyor. uyurken altıma yaparım diye korkuyorum hatta
ay evet gündüz işteyim. haftasonu da temizlikti işti derken gündüz atamıyorum tuvaleti mi bekleyim iş mi yapayım diye mecbur hafta içi bi akşama ayarlıyorumGündüz istemisin eğer öyleyse olmaz tabi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?