• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

EVET CANIM ÖNEMLı OLAN HUZUR..ALLAH HEPıMıZıN GÖNLÜNE GÖRE VERSıN ıNŞALLAH....DERKEN BURAYI YıNE DıETTEN ALAKASIZ NE VARSA DOLDURDUK HAA????delikafadulden
EVET EN ÖNEMLıSı O ZATEN BEN EŞıMıN BAKARLIK KANEPELERıNE 12 SENE OTURDUM CANLARIM SABREDEN DERVıŞ MıSALı KIZLAR HEPSı OLUR YETERKı GÖNLÜNÜZ HOŞ OLSUN .....:1hug:a.s.

EVET EN ÖNEMLİSİ O ZATEN BEN EŞİMİN BAKARLIK KANEPELERİNE 12 SENE OTURDUM CANLARIM SABREDEN DERVİŞ MİSALİ KIZLAR HEPSİ OLUR YETERKİ GÖNLÜNÜZ HOŞ OLSUN .....:1hug:a.s.

sen bizdende sabırlımışın..hakketmişin canım...helal olsun.kaydirigubbakcemile3.inşallah bizimde olsun....:roflol::Saruboceq:

aeben aeben görmedin heralde ben bidaha deyim 77 oldum ve halam gelmedigi gectiği haldee agrılar var hala yok cok agrı kesici içtim ondan galiba

aeben aeben görmedin heralde ben bidaha deyim 77 oldum ve halam gelmedigi gectiği haldee agrılar var hala yok cok agrı kesici içtim ondan galiba
KIZ KAÇIYO BAZI YAZILAR ARADA GERİ DÖNÜP BAKMAYINCA ....

:nazar:BEDİŞİM BU HAFTA MEDERİ İFTEHARIMIZ OL HATTA O 2 KİLONUN ÜSTÜNE VER BİRAZDAHA CUMAYA KADAR BİREYSEYDE SENİN ADINI GÖRELİM 1. OLARAK . HADİ KİM TUTAR BİZİ ....:lepi::lepi::hooray:

oooooooooo lili ablam gelmş sen mezun olmadın mı ablam yaaa
tebrik de edemedim di mi seni....
özür dilerim ablam
tebrik ederim azmini ve başrını

KIZ KAÇIYO BAZI YAZILAR ARADA GERı DÖNÜP BAKMAYINCA ....

:nazar:BEDıŞıM BU HAFTA MEDERı ıFTEHARIMIZ OL HATTA O 2 KıLONUN ÜSTÜNE VER BıRAZDAHA CUMAYA KADAR BıREYSEYDE SENıN ADINI GÖRELıM 1. OLARAK . HADı KıM TUTAR BıZı ....:lepi::lepi::hooray:

inş. bakalım şu geciken seyde gelse bugun yarın neden olmasın diyorumm

Son düzenleme:
gittinizmi kızlar bende gidim bari haydin görüşürük kendinize mukayyet olun

selam kızlar herkesler gitmiş ben anca gelebildimkaydirigubbakcemile3 dün izmirde bir yağmur sular seller götürdü valla gecede komple elektriklerimiz kesildi biyerlere şimşek dştü sanırım,sabah havanın karanlıklığındanıdır nedir bi geç kalkmışız kahvaltıda öğlen ezanı okundu valla yuh bize:1shok: dün yediklerim için yorum edenlere teşekkür valla vijdan azabıyla yedim ama abartmamışım demi saolun valla moral oldunuz:delphin:
akşamda arkadaşlara gittik şekersz çay içtim sadece önüme konanları kaldırttım dedim 7 den sonra yemiyorum :1shok:oldu arkadaş rejim ettiğimi demedim ama dün mevlütte daha kapıdan girerken millet şok oldu kuzenler ayşegül abla sen nolmuşsun böyle dedilerkaydirigubbakcemile3sanki 30 kilo verdim yaf alt tarafı 8 kilo çok farketmiş öyle dediler tabi moral oldu banadakaydirigubbakcemile5 busabah yediklerime gelince hatta öğlen diyebilirizcokacimcoook

2 dilim çok tahıllı ekmek
2 karper büyüklüğünde peynir
3 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay

tıka basa doydum anlıyacağınızdelikafadulden
arada 1 fincan yeşil çayım var
akşamda
enginarlı bakla 1 porsiyon
2 kaşık yoğurt

bugünkü menüm bunlar

kütocum tebrik ederim canım şimdiden 77 olduysan cumaya en az 1 kilo daha bekliyorum ben rekor sende bu hafta kesinkaydirigubbakcemile5

aebencim sanada Allah kavuştursun bacım sağ sağlim gitsin gelsin kocacın:teselli:

8 kilo farketmezmi deluu eder tabii benım ilk diyet gunlerimde 12 vermiştim bigun marketten geldim kocişe mızmızlandım ya hiç incelmedim die bana örnek verdi kopmuştum bak su ariel(9 kilo) ve kolaya(3) bak bu kadar kütle gitti daha ne olsun dediydi çok komikti hehe

inş bakalım bende ümitliyim bu hafta olur belki

saggol yumukum ... 3.4 gün yok .....geceleri burdayım yene ....kütoma el olaraktan ....
takımımızda 2 ayşegül oldu ....he..he.. bide benim kız 3 ..

saggol yumukum ... 3.4 gün yok .....geceleri burdayım yene ....kütoma el olaraktan ....

evet ben zaten ayşegülleri karıştırıyordum şimdi hiç bilemem....:roflol:sırnaşık şey:roflol:

kzılar dünkü ve bugünkü menülerimide yazayım .. dün yedilerim hep kl. şeylerdi . ama şükür kilo almamışım ....

dünkü menüm ..

3 kuru kayısı . yarım br. süt ..
3 dl. ekmek .( biliyosunuz artık diye artık ekmeklerimin entegre ekmek oldugunu yazmıyorum onuda bulamassam bol kepekliden yiyyorum ....)
peynir - . zeytın-- .marmelat .( yazarken çok ama miktarları az.)

ara 3 ceviz .
4 kaşık bamya . 2 k. yogurt .ekmegin 1/8 kadar sosisli .(kep.ve mayanezli. )
1 elma .
3 kaşık pilav . 1 kase pudink....

bugünkü menüm ..

3 dlim . ekmek .( şunuda ekleyim dilimlerim .hani o yuvarlak köy ekmekleri varya 2 ye kesip tekrar onları yanına ince dilimliyorum yani 3 dilimim normalda dilimli ekmekler varya dlimi 20 gr fazla olanlar . onlar kadar yok yani benim 3 dilim o dilimli ekmeklerden 2 tane etmez . ( ayne ayrıntııııııııı)

peynir--- sucuklu yumurta -----..tereyag -----yeşillik .....
yeşil çay .
yarım ta. yahni ----salata ..--1 dl. ekmek ......

şimdi tokum yane geç yedim akaşamada sadece meyve düşünüyorum . 2 gündür fazla oldu gibi biraz . ........ yersem yazarım ......

ene başka ayşegüldemi var:1shok: kimdir ben tanıyommukaydirigubbakcemile3
pinarim kıs sen yumuk de gene karıştırmassınkaydirigubbakcemile5

ene başka ayşegüldemi var:1shok: kimdir ben tanıyommukaydirigubbakcemile3
pinarim kıs sen yumuk de gene karıştırmassınkaydirigubbakcemile5

kız var iştede ben yine karıştırırım şimdi,asim ayşegüldü sanırsam doram mıydı yoksa?gördün mü?yine şaştım bide aebenimin kızı ayşegül..:teselli:
ben sana yumuk diyeceğim....

Back
X