evet canım
bi de slim kream mi alsam naapsam
herüf beni furur mu acep
furmaz furmaz zayıflayacaz ya bea?:1shok:delikafadulden:teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım
bi de slim kream mi alsam naapsam
herüf beni furur mu acep
EVET EN ÖNEMLıSı O ZATEN BEN EŞıMıN BAKARLIK KANEPELERıNE 12 SENE OTURDUM CANLARIM SABREDEN DERVıŞ MıSALı KIZLAR HEPSı OLUR YETERKı GÖNLÜNÜZ HOŞ OLSUN .....:1hug:a.s.EVET CANIM ÖNEMLı OLAN HUZUR..ALLAH HEPıMıZıN GÖNLÜNE GÖRE VERSıN ıNŞALLAH....DERKEN BURAYI YıNE DıETTEN ALAKASIZ NE VARSA DOLDURDUK HAA????delikafadulden
hadi güllerim ben kaçar size doyum olmaz emme yapılacak işler çok pazar ya hertaraf hertarafta..yemek yapıcam akşam için..anca....öptüm canlarım....
EVET EN ÖNEMLİSİ O ZATEN BEN EŞİMİN BAKARLIK KANEPELERİNE 12 SENE OTURDUM CANLARIM SABREDEN DERVİŞ MİSALİ KIZLAR HEPSİ OLUR YETERKİ GÖNLÜNÜZ HOŞ OLSUN .....:1hug:a.s.
hadi bakalım sana kolay gelsin birde kalksam yerimden süper olacakda
aeben aeben görmedin heralde ben bidaha deyim 77 oldum ve halam gelmedigi gectiği haldee agrılar var hala yok cok agrı kesici içtim ondan galiba
aeben bak kız şuna tebrik et valla hketti,kendi çabalarıyla ..MUHTEŞEMSİN KÜTOM.....
kaçtımmmmmmmmmmm.......![]()
kütoma Kkocccaaammmaaannn bi alkışşşşşşşşşş
KIZ KAÇIYO BAZI YAZILAR ARADA GERİ DÖNÜP BAKMAYINCA ....aeben aeben görmedin heralde ben bidaha deyim 77 oldum ve halam gelmedigi gectiği haldee agrılar var hala yok cok agrı kesici içtim ondan galiba
KIZ KAÇIYO BAZI YAZILAR ARADA GERı DÖNÜP BAKMAYINCA ....
BEDıŞıM BU HAFTA MEDERı ıFTEHARIMIZ OL HATTA O 2 KıLONUN ÜSTÜNE VER BıRAZDAHA CUMAYA KADAR BıREYSEYDE SENıN ADINI GÖRELıM 1. OLARAK . HADı KıM TUTAR BıZı ....:lepi::lepi::hooray:
saggol yumukum ... 3.4 gün yok .....geceleri burdayım yene ....kütoma el olaraktan ....
takımımızda 2 ayşegül oldu ....he..he.. bide benim kız 3 ..
saggol yumukum ... 3.4 gün yok .....geceleri burdayım yene ....kütoma el olaraktan ....
takımımızda 2 ayşegül oldu ....he..he.. bide benim kız 3 ..
ene başka ayşegüldemi var:1shok: kimdir ben tanıyommukaydirigubbakcemile3
pinarim kıs sen yumuk de gene karıştırmassınkaydirigubbakcemile5