Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne uyuması bir onun yatagında bir bebeyi sallama bir kendi yatagımde dönüyorum
Günaydın canım..
Benim de uykusuzluktan başım ağrıyor ..
Oğlum 40 i çıktıktan sonra 6 aylık olana kadar akşam 12 de yatardı sabah 7 de kalkardı..
Ah Ah o günleri çok arıyorum
Kızların da odasını ayirdik küçük kızım korkuyorum diye durmadan geceleri uyanıyor Şimdi uyuyor ses yok

Bembeyaz Bursa sabahindan günaydin
Günaydınn resimdeki sen misin merak ettiiimm. ama profilin gizli göremedim de
Gunaydin canim kar yagmis ben artik günes acsin istiyorum
Ay Ankara da kar.. bu kadar beklemiyordum. bende güneş istiyorum
Burda da kar var sabah perdeyi bi açtım oha dedim
Bende aynı tepkiyi verdim migi valla. Bi de geç kaldım. kardan habersiz olduğumdan dolayı
off süpersin ya. bu ne hız. kızın iyidir umarım. Açlık kötü oluyor böyle ağrı yapınca ya. Yok mu hafif bişey alabileceğin bi yer yakınında.
Günaydın güzel yürekli kadınlar
Cumaya azıcık kaldı
Olacak bu iş
Var bir hayalimiz
Olacak tabiki. Bizdeki bu azim oldukça, yapacağızzz
Günaydın kıslar istanbuldu bulunduğumuz bölgede de kâr yağmış arabaların üstü binaların çatılarında görülüyor 🌨🌨

Bu arada kackaloribu rakibem regl oldum ben
Günaydın rakibemm. Regl olman iyi olmuş üzülme kız, bugün çarşamba 2 günde gider şişkinilğin. bolca limonlu su iç, yeşilçay iç gitsin ödemler.

Ne uslu bir bebeklik geçirmiş. Benim oğlanda geceleri uyanıyor. yanımıza geliyor hala 6 yaşına girecek. korkuyor tek uyumaya..

Benim

Günaydın 23 Mart menüm
Sabah limonlu ılık su
Öğlen 1 parça tavuk rosto 1 tabak bulgur pilavı 3 kaşık mercimek çorbası
Akşam 1.5 kase tarhana çorbası 2 parça yumurtalı karnabahar kızartması az yoğurt
Kahvenin yanına 2 ceviz 4 tane leblebi
6500 adım
3 litre su

Günaydın canım afiyet olsun

Ne uslu bir bebeklik geçirmiş. Benim oğlanda geceleri uyanıyor. yanımıza geliyor hala 6 yaşına girecek. korkuyor tek uyumaya..
Usluydu sonra bir fenalaştı geceleri sürekli kalktı uyumadı park yatağı vardı onda kendi kendine uyur kalırdı 6 aydan sonra ne mümkün uyumadı sallamayacağım diye inat etmiştim ama yenildim şimdi hamakta sallıyorum küçücük hamakta yatıyor boyu da tam olmaya başladı bundan sonra ne yapacağız bakalım

kar yagacagini biliyordum bugün yagacagini bilmiyordum
haftasonu yagsin bence millet çıkıyor dişariya.
50 cm olsun çıkamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…