Nediyim fena çıktı bebeNe uyuması bir onun yatagında bir bebeyi sallama bir kendi yatagımde dönüyorum
Sağol canımgeçmiş olsun .
cumartesi çok kar yagsin diye bakıyorum kimse çıkmasin dişariya..
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese
bi süre kayınvalidenize birak uyumaya çık olmaz mi .Ne uyuması bir onun yatagında bir bebeyi sallama bir kendi yatagımde dönüyorum
Günaydın canım..Ne uyuması bir onun yatagında bir bebeyi sallama bir kendi yatagımde dönüyorum
Günaydınn resimdeki sen misin merak ettiiimm. ama profilin gizli göremedim deBembeyaz Bursa sabahindan günaydin
Ay Ankara da kar.. bu kadar beklemiyordum. bende güneş istiyorumGunaydin canim kar yagmis ben artik günes acsin istiyorum
Bende aynı tepkiyi verdim migi valla. Bi de geç kaldım. kardan habersiz olduğumdan dolayıBurda da kar var sabah perdeyi bi açtım oha dedim
off süpersin ya. bu ne hız. kızın iyidir umarım. Açlık kötü oluyor böyle ağrı yapınca ya. Yok mu hafif bişey alabileceğin bi yer yakınında.Günaydın
7 de kalktım çamaşır bulaşık evi misafir gelecek hale getirdim öğleden sonra misafirim var
Şimdi kızı psikoloğa getirdim bekliyorum
Ama açım midem ağrıyor bişey yemeye vakit kalmadı
Olacak tabiki. Bizdeki bu azim oldukça, yapacağızzzGünaydın güzel yürekli kadınlar
Cumaya azıcık kaldı
Olacak bu iş
Var bir hayalimiz
Günaydın rakibemm. Regl olman iyi olmuş üzülme kız, bugün çarşamba 2 günde gider şişkinilğin. bolca limonlu su iç, yeşilçay iç gitsin ödemler.Günaydın kıslar istanbuldu bulunduğumuz bölgede de kâr yağmış arabaların üstü binaların çatılarında görülüyor 🌨🌨
Bu aradakackaloribu rakibem regl oldum ben
Allah yardımcın olsun canım..Ne uyuması bir onun yatagında bir bebeyi sallama bir kendi yatagımde dönüyorum
Ne uslu bir bebeklik geçirmiş. Benim oğlanda geceleri uyanıyor. yanımıza geliyor hala 6 yaşına girecek. korkuyor tek uyumaya..Günaydın canım..
Benim de uykusuzluktan başım ağrıyor ..
Oğlum 40 i çıktıktan sonra 6 aylık olana kadar akşam 12 de yatardı sabah 7 de kalkardı..
Ah Ah o günleri çok arıyorum
Kızların da odasını ayirdik küçük kızım korkuyorum diye durmadan geceleri uyanıyor Şimdi uyuyor ses yok
BenimGünaydınn resimdeki sen misin merak ettiiimm. ama profilin gizli göremedim de
Ay Ankara da kar.. bu kadar beklemiyordum. bende güneş istiyorum
Bende aynı tepkiyi verdim migi valla. Bi de geç kaldım. kardan habersiz olduğumdan dolayı
off süpersin ya. bu ne hız. kızın iyidir umarım. Açlık kötü oluyor böyle ağrı yapınca ya. Yok mu hafif bişey alabileceğin bi yer yakınında.
Olacak tabiki. Bizdeki bu azim oldukça, yapacağızzz
Günaydın rakibemm. Regl olman iyi olmuş üzülme kız, bugün çarşamba 2 günde gider şişkinilğin. bolca limonlu su iç, yeşilçay iç gitsin ödemler.
Bak benim deyince iyice merak ettim. Ekran görüntüsü alıp iyice zoomlayayım. Belkim azcık görürüm
Dur acayim bekleBak benim deyince iyice merak ettim. Ekran görüntüsü alıp iyice zoomlayayım. Belkim azcık görürüm
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın 23 Mart menüm
Sabah limonlu ılık su
Öğlen 1 parça tavuk rosto 1 tabak bulgur pilavı 3 kaşık mercimek çorbası
Akşam 1.5 kase tarhana çorbası 2 parça yumurtalı karnabahar kızartması az yoğurt
Kahvenin yanına 2 ceviz 4 tane leblebi
6500 adım
3 litre su
Usluydu sonra bir fenalaştı geceleri sürekli kalktı uyumadı park yatağı vardı onda kendi kendine uyur kalırdı 6 aydan sonra ne mümkün uyumadı sallamayacağım diye inat etmiştim ama yenildim şimdi hamakta sallıyorum küçücük hamakta yatıyor boyu da tam olmaya başladı bundan sonra ne yapacağız bakalımNe uslu bir bebeklik geçirmiş. Benim oğlanda geceleri uyanıyor. yanımıza geliyor hala 6 yaşına girecek. korkuyor tek uyumaya..
Heyecanla bekliyorumDur acayim bekle
Aaa ne kadar gençsin güzelsin maaşallah sana. Nazar değmesinnDur acayim bekle
kar yagacagini biliyordum bugün yagacagini bilmiyordumGünaydınn resimdeki sen misin merak ettiiimm. ama profilin gizli göremedim de
Ay Ankara da kar.. bu kadar beklemiyordum. bende güneş istiyorum
Bende aynı tepkiyi verdim migi valla. Bi de geç kaldım. kardan habersiz olduğumdan dolayı
off süpersin ya. bu ne hız. kızın iyidir umarım. Açlık kötü oluyor böyle ağrı yapınca ya. Yok mu hafif bişey alabileceğin bi yer yakınında.
Olacak tabiki. Bizdeki bu azim oldukça, yapacağızzz
Günaydın rakibemm. Regl olman iyi olmuş üzülme kız, bugün çarşamba 2 günde gider şişkinilğin. bolca limonlu su iç, yeşilçay iç gitsin ödemler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?