Hasta mı oldun canım
Bilmiyordum geçmiş olsun inşallah geçmiştir? Neyin var
Çok geçmiş olsun canım.
bugün iyiyim canlarım teşekkür ederim. allah sağlığımızı korusun gerisi boşbirbeste nasil oldun canim bende tam seni etiketleyecektim gelmişsin
Evet canım benim de öyle küçük kızım gece aralar da uyanıyor bir ona bebeye derken ben uykusuz kalıyorumGünaydın canım..
Benim de uykusuzluktan başım ağrıyor ..
Oğlum 40 i çıktıktan sonra 6 aylık olana kadar akşam 12 de yatardı sabah 7 de kalkardı..
Ah Ah o günleri çok arıyorum
Kızların da odasını ayirdik küçük kızım korkuyorum diye durmadan geceleri uyanıyor Şimdi uyuyor ses yok
Takmaaaa canimyaaa üzme kendini kirılan gene sen oluyosun herkes devam ediyo hayatinaSelam kızlar sabah sabah güzel bir morelle size yazacaktım egolunun teki canımı sıktı...
bu sene kendime " eğer vicdanın rahatsa sakın kafaya takma" yı öğretmeye çalışıyorum :)
ama insanız bi etkisinde kalıyorum illaki...
zaten yaptığım bir şeyle alakalı yap filanlar hiç ummadığım insandan ummadığım sözler allah nefsimize uydurmasın gereken cevaplarıda verdim ama anlamıyo bile..
neyse birine anlatmak isterizya öyle bir andayım
öpüyorum sizleri
Offf kıyamam kuzuma ya Rabbim yardımcın olsun canım bazı kv dünyada bir kendileri anne zannediyorlar çok bilmiş konuşuyorlar sen hiç canını sıkma bir çocuğa kendi annesi gibi hiç kimse bakamazherkesin bebekleri ayni degil öle sakin kendi uyuan bebeklerde var.
benim kızım 11 aylıga kadar hiç beni üzmedi. işe başladim kaynanama biraktim 15 gün sonra huylari degişti. hırçınlaştı hasta oldu . o gün havale geçirdi.
kendilerine göre yetiştirmeye başladi. ne yapalım
şimdide bakamiyorsun diyordu geçen gün kaynanam.
kızım bana yapıştı. annem yedirsin yemegi annem uyutsun beni annem annem...
buna bakamamak mi deniyor acaba?
bugün verirsin inşallah. bende yolluyorum hep. sonra kendimi yataga atiyorumUfaklığı dün öğlen bırakamadım canım uyumayınca bırakıyorum o da getir der zaten dün komşusu gelmiş ondan vermedim.
ne güzel söyledin... o kadar haklıısn kiTakmaaaa canimyaaa üzme kendini kirılan gene sen oluyosun herkes devam ediyo hayatina
Anlamaz öyle salaklar laftan falan lafini söylesende gene seni suclarlar dengesizler nediyim sıkma caninine güzel söyledin... o kadar haklıısn ki
ama tavır yapıyım diyorum ağzı dili alışıp buna böyle devam etmemesi gerektiğini öğrenmesini istiyorum... surat mı asıyım başka ne yapılırki.. yaa ne salaklar var afedersiniz
bir şeye canı sıkılmış resmen benden çıkardı anlatsam saçma sapan şey yazmaya değmez...
illa laf söylecek bişey ariyolar.Offf kıyamam kuzuma ya Rabbim yardımcın olsun canım bazı kv dünyada bir kendileri anne zannediyorlar çok bilmiş konuşuyorlar sen hiç canını sıkma bir çocuğa kendi annesi gibi hiç kimse bakamaz
doğru doğru...Anlamaz öyle salaklar laftan falan lafini söylesende gene seni suclarlar dengesizler nediyim sıkma canini
Allah razı olsun canım benimAllah yardımcın olsun canım..
Günaydın canımGününüz aydın olsun hanımlar
Sıkma canını kuzum bazı insanlar öyle gereksiz işteSelam kızlar sabah sabah güzel bir morelle size yazacaktım egolunun teki canımı sıktı...
bu sene kendime " eğer vicdanın rahatsa sakın kafaya takma" yı öğretmeye çalışıyorum :)
zaten yaptığım bir şeyle alakalı yap filanlar hiç ummadığım insandan ummadığım sözler allah nefsimize uydurmasın gereken cevaplarıda verdim ama anlamıyo bile..
öpüyorum sizleri
Bakalım bugün veririmbugün verirsin inşallah. bende yolluyorum hep. sonra kendimi yataga atiyorum
Boşver valla bazen kimseyi de takasım gelmiyorne güzel söyledin... o kadar haklıısn ki
ama tavır yapıyım diyorum ağzı dili alışıp buna böyle devam etmemesi gerektiğini öğrenmesini istiyorum... surat mı asıyım başka ne yapılırki.. yaa ne salaklar var afedersiniz
bir şeye canı sıkılmış resmen benden çıkardı anlatsam saçma sapan şey yazmaya değmez...
işyerinde öyle dengesizlerle uğraşmaya değmez boşver. sallaaaaSelam kızlar sabah sabah güzel bir morelle size yazacaktım egolunun teki canımı sıktı...
öpüyorum sizleri
Hiç ses etme duyma bile konuşsun konuşsun dursun sen takma kafana sen çocuğunun annesisin o senin yavrun hiç üzülme canım sen kendi bildiginden doğrundan şaşmailla laf söylecek bişey ariyolar.
artık ses etmiyorum artık sıkıldım. anlayan yok.
çocuga yemek yedirirken bişey yaparken hala çok konuşuyor. gözü kızımın üstünde.
tam senin mesajını okudum seni, kaynananı, senin eskişehir sevdanı düşünüyordum ki sen bana yazmışsınişyerinde öyle dengesizlerle uğraşmaya değmez boşver. sallaaaa
bizde de var. ama hiç takmıyorum.
ne gamsiz birisin diyolar. banane niye takayım işime gücüme bakıyorum. :)
zaten bişeylerle dolmuşum bunu koyacak yer kalmadi kafamda.
geçrekten çok zor bende geçen hafta yaptım bu hafta hiç yapmadım gece ağrısından uyuyamamıştım.Haftaya tekrar başlıcam eve spor aleti almak istiyorum ama koyacak yer yok2 gundur squattan bacaklarım.ağrıyor... sabah strech te yaptim ama tutulmus gibiyim... @Dileksnr arkadaşım sen 600 squati nasil yapıyormuşsun...100 u zor yaptım helal olsun valla
evet yaa hadi böyle şeylerden bahsedelim diyetteyiz sportifiz ne güzel bir konu şuan bu konuuuugeçrekten çok zor bende geçen hafta yaptım bu hafta hiç yapmadım gece ağrısından uyuyamamıştım.Haftaya tekrar başlıcam eve spor aleti almak istiyorum ama koyacak yer yok
haklısın canım haklısın...Allah razı olsun canım benim
Günaydın canım
Sıkma canını kuzum bazı insanlar öyle gereksiz işte
Bakalım bugün veririm
Boşver valla bazen kimseyi de takasım gelmiyor
Bende kondüsyon bisikleti istiyorum bacakları inceltiyor selüliti yok ediyorevet yaa hadi böyle şeylerden bahsedelim diyetteyiz sportifiz ne güzel bir konu şuan bu konuuuu
eliptik çok yer kaplamıyo canım..birde hit kardiyo videoları ile hayali ip atlama ertesi gün eksi getiriyo bana. bu ara onlara yoğunlaşacağım inşallah
Squatin seviyeleri var canim birden yapamazsin yaptimi kalkamazsin ve yüruyemezsin bile mesela 1.gün 25geçrekten çok zor bende geçen hafta yaptım bu hafta hiç yapmadım gece ağrısından uyuyamamıştım.Haftaya tekrar başlıcam eve spor aleti almak istiyorum ama koyacak yer yok
Nasil ruyaysa yazayim bari ben ona napiyomusRüyamda sportie abla gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?