Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hasta mı oldun canım
Bilmiyordum geçmiş olsun inşallah geçmiştir? Neyin var

Çok geçmiş olsun canım.

birbeste nasil oldun canim bende tam seni etiketleyecektim gelmişsin
bugün iyiyim canlarım teşekkür ederim. allah sağlığımızı korusun gerisi boş
kaptanım ihmal ettim burayıda bugün kaldığım yerden devam inşallah... kimseyide atlamıyorsun allah razı olsun canım

Evet canım benim de öyle küçük kızım gece aralar da uyanıyor bir ona bebeye derken ben uykusuz kalıyorum

Takmaaaa canimyaaa üzme kendini kirılan gene sen oluyosun herkes devam ediyo hayatina

Offf kıyamam kuzuma ya Rabbim yardımcın olsun canım bazı kv dünyada bir kendileri anne zannediyorlar çok bilmiş konuşuyorlar sen hiç canını sıkma bir çocuğa kendi annesi gibi hiç kimse bakamaz

Takmaaaa canimyaaa üzme kendini kirılan gene sen oluyosun herkes devam ediyo hayatina
ne güzel söyledin... o kadar haklıısn ki
ama tavır yapıyım diyorum ağzı dili alışıp buna böyle devam etmemesi gerektiğini öğrenmesini istiyorum... surat mı asıyım başka ne yapılırki.. yaa ne salaklar var afedersiniz
bir şeye canı sıkılmış resmen benden çıkardı anlatsam saçma sapan şey yazmaya değmez...

Anlamaz öyle salaklar laftan falan lafini söylesende gene seni suclarlar dengesizler nediyim sıkma canini

Offf kıyamam kuzuma ya Rabbim yardımcın olsun canım bazı kv dünyada bir kendileri anne zannediyorlar çok bilmiş konuşuyorlar sen hiç canını sıkma bir çocuğa kendi annesi gibi hiç kimse bakamaz
illa laf söylecek bişey ariyolar.
artık ses etmiyorum artık sıkıldım. anlayan yok.
çocuga yemek yedirirken bişey yaparken hala çok konuşuyor. gözü kızımın üstünde.

Allah yardımcın olsun canım..
Allah razı olsun canım benim
Gününüz aydın olsun hanımlar
Günaydın canım
Sıkma canını kuzum bazı insanlar öyle gereksiz işte
bugün verirsin inşallah. bende yolluyorum hep. sonra kendimi yataga atiyorum
Bakalım bugün veririm
Boşver valla bazen kimseyi de takasım gelmiyor

işyerinde öyle dengesizlerle uğraşmaya değmez boşver. sallaaaa
bizde de var. ama hiç takmıyorum.
ne gamsiz birisin diyolar. banane niye takayım işime gücüme bakıyorum. :)
zaten bişeylerle dolmuşum bunu koyacak yer kalmadi kafamda.

illa laf söylecek bişey ariyolar.
artık ses etmiyorum artık sıkıldım. anlayan yok.
çocuga yemek yedirirken bişey yaparken hala çok konuşuyor. gözü kızımın üstünde.
Hiç ses etme duyma bile konuşsun konuşsun dursun sen takma kafana sen çocuğunun annesisin o senin yavrun hiç üzülme canım sen kendi bildiginden doğrundan şaşma

tam senin mesajını okudum seni, kaynananı, senin eskişehir sevdanı düşünüyordum ki sen bana yazmışsın
sağol canım iyiki varsınız vallahi yorumlarınız iyi geliyor böyle anlarda...

ne mi düşünüyordum :)
sen eskişehiri seviyorsun muhakkak ama esas derdin kv.den uzak kalma isteğinin olması bence... kimse özgürlüğünün kısıtlanmasını birilerinin kendisine karışmasını istemez.. bilecikte olsan ama evini değiştirsen bence çok sorunun azalacak eşin bile değişecek... aynısı yaşadım çünkü...
eşimin büyüüdüğü mahallede kaç yıl oturdum sorunlarla.bende de sorun kb. idi. 3 elti bir tartışmamız olmamıştır erkekler aramızı bozdu hep erkekler fenaydı bizde..
aynı şehirdeyim ama evi bi taşıdık eşim bile o kadar değiştiki şükürler olsun diyorum...
her iki ailedende uzak ama aynı şehirde olabilirsin

2 gundur squattan bacaklarım.ağrıyor... sabah strech te yaptim ama tutulmus gibiyim... @Dileksnr arkadaşım sen 600 squati nasil yapıyormuşsun...100 u zor yaptım helal olsun valla
geçrekten çok zor bende geçen hafta yaptım bu hafta hiç yapmadım gece ağrısından uyuyamamıştım.Haftaya tekrar başlıcam eve spor aleti almak istiyorum ama koyacak yer yok

geçrekten çok zor bende geçen hafta yaptım bu hafta hiç yapmadım gece ağrısından uyuyamamıştım.Haftaya tekrar başlıcam eve spor aleti almak istiyorum ama koyacak yer yok
evet yaa hadi böyle şeylerden bahsedelim diyetteyiz sportifiz ne güzel bir konu şuan bu konuuuu
eliptik çok yer kaplamıyo canım..birde hit kardiyo videoları ile hayali ip atlama ertesi gün eksi getiriyo bana. bu ara onlara yoğunlaşacağım inşallah

Allah razı olsun canım benim

Günaydın canım

Sıkma canını kuzum bazı insanlar öyle gereksiz işte

Bakalım bugün veririm

Boşver valla bazen kimseyi de takasım gelmiyor
haklısın canım haklısın...

Bende kondüsyon bisikleti istiyorum bacakları inceltiyor selüliti yok ediyor

Squatin seviyeleri var canim birden yapamazsin yaptimi kalkamazsin ve yüruyemezsin bile mesela 1.gün 25
2.gün 30
3.gun 35 diye gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…