• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar selam
ben sabahı küçük bi muzla açtım evde napartopar çıktım
sonra da 30 dk flan sonra 2 dilim kepek ekmekle 2 minik paket kiri peynir yedim

kızlar selam
ben sabahı küçük bi muzla açtım evde napartopar çıktım
sonra da 30 dk flan sonra 2 dilim kepek ekmekle 2 minik paket kiri peynir yedim
Aferin fatu ya . valaha hadi kız bu hafta bireyselde 3 kişide bizden çıkacak hadi bakalım ......:lepi: ( mehalim duymasın )kaydirigubbakcemile3o bu hafta ben rekor kıracam diyoda ..:utangac:.

kızlar diyetler bölümüne bi diyet ekledim geçen cumartesi gazetede gözüme çarptı haber . hoş çarpmayacak gibi degil tam sayfaydı .....

. 4 günde neler vadediyo bi okuyum hele boş vaktinizde ....

ye hayatl ye ya,
kısım mayıs sonuna mezun olmazsam ben buradan bütün takımlar bşr olun yüzüme tükürün :)))),
nazlım valal ben yağmur çamur kar dinlemeden yürüyorum,
dün pizza yedim diye sabahta 20 dk yürüdüm bi kaç durak önce indim otobüsten...

ye hayatl ye ya,
kısım mayıs sonuna mezun olmazsam ben buradan bütün takımlar bşr olun yüzüme tükürün :)))),
nazlım valal ben yağmur çamur kar dinlemeden yürüyorum,
dün pizza yedim diye sabahta 20 dk yürüdüm bi kaç durak önce indim otobüsten...

hayalim benim tek şansım evde koşu bandımın olması havanın kötü olduğu günler evde yürüyorum. güzel olduğunda dışarda.

benimde şansızlığım evde koşu bandı koyacak yer olmaması nazlım,
hade ben ders çalışmaya kaçar gelerim arada...

nerdesiniz hatunlar .........................bedişi uyandırammı .. ama kıyamadım ya dişi agrıyodu uyyamamıştır ..... ne zaman gidecekti o dişçiye .....

selam kızlar,kahvaltımı yaptım geldim

2 dilim çok tahıllı ekmekle hazırlanmış peynirli ve domatesli tost
3 yeşil zeytin
şekersiz çay
kahvaltım bitti koştum geldim yanınıza,nasılsınız bugün?izmirde hava yine hapalı insanın içine sıkıntı veriyor,şu bahar bi gelseydi,aebencim şu diyete bende bakayım neymiş merak ettim:delphin:

selam kızlar,kahvaltımı yaptım geldim

2 dilim çok tahıllı ekmekle hazırlanmış peynirli ve domatesli tost
3 yeşil zeytin
şekersiz çay
kahvaltım bitti koştum geldim yanınıza,nasılsınız bugün?izmirde hava yine hapalı insanın içine sıkıntı veriyor,şu bahar bi gelseydi,aebencim şu diyete bende bakayım neymiş merak ettim:delphin:
yumukum bu havanın kapalı oluşu benide sıkıyo . yürüyüşümü tam yapamıyorum ....:delphin: artık gelsin bahar ....:emir_bebek::emir_bebek: diyet çok ilginç 4 gün yapıyosum 2 gün ara verip digerbi diyete geçiyosun sırrı burdaymış galiba ....fisfisfisilk 1. 4 günlük . diyet kilo verdirir gibi çunki senze ve meyveye dayanıyo .....:uhm:kızlar şu esmer pirinç marketlerde varmı ya hiç gözüme çarpmadı ...:uhm:

kızlar kurallar geregi diyet yazılan bölüme yorum yapılmıyo sadece diyet yazılıyo lütfen kuralları okuyalım ....

kızlar ben öğlen yemeğimide yedim geldim. biraz sonra gidip çayımıda alıp gelirim . ama önce çay demlemem lazım.

ara öğünümde 1 case müslü yedim. öğle yemeğimde 1 salatalık 1 domatest ve bir parça peynir 2 dilim kepek ekmeğini hüplettimdelikafadulden
akşam menümde 1 tane balık yiyeceğimcokacimcoook

ara öğünümde 1 case müslü yedim. öğle yemeğimde 1 salatalık 1 domatest ve bir parça peynir 2 dilim kepek ekmeğini hüplettimdelikafadulden

afiyet olsun doram.

en sevdigin yemegi kavaltıyı yapmışın hemşom ....ya şunu anladım şimdi biz birbirimizi ne kadar çok tanımaya başladık dimi ...:1shok:

afiyet olsun akşamda süper olacak ama unutmayın kızlar sılagonumuz ..
zehir miktardadır .......bu balık için geçerli degil doram balıgın yanında yiyeceklerim için geçerli ....

kızlar siz benim menülerimi niye eleştirmiyosunuz ya ben de yanlışlar yapıyorum niya hiş biriniz beni eleştirmıyo bu konuda kızıyorum size ya valla ..:1hug::1ninca:

nazlı ve kızlar tarçınlı çayı denedinizmi .... tarçına dikkatinizi çekmek istiyorum biraz hatta yeşille birlikte ondanda içim mesela ben ikisini aynı kupaya sallıyorum ....:1rolleyes:

Back
X