- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aferin fatu ya . valaha hadi kız bu hafta bireyselde 3 kişide bizden çıkacak hadi bakalım ......:lepi: ( mehalim duymasın )kaydirigubbakcemile3o bu hafta ben rekor kıracam diyoda ..kızlar selam
ben sabahı küçük bi muzla açtım evde napartopar çıktım
sonra da 30 dk flan sonra 2 dilim kepek ekmekle 2 minik paket kiri peynir yedim
ye hayatl ye ya,
kısım mayıs sonuna mezun olmazsam ben buradan bütün takımlar bşr olun yüzüme tükürün :)))),
nazlım valal ben yağmur çamur kar dinlemeden yürüyorum,
dün pizza yedim diye sabahta 20 dk yürüdüm bi kaç durak önce indim otobüsten...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...in-kilolar-dort-gunluk-diyeti-yeni-mesaj.html buyur canım senimi kırayım .....:1hug:a.s.aeben sana zahmet bi link versen yada adını desende baksak hahaha...
nerdesiniz hatunlar .........................bedişi uyandırammı .. Ama kıyamadım ya dişi agrıyodu uyyamamıştır ..... Ne zaman gidecekti o dişçiye .....
yumukum bu havanın kapalı oluşu benide sıkıyo . yürüyüşümü tam yapamıyorum ....selam kızlar,kahvaltımı yaptım geldim
2 dilim çok tahıllı ekmekle hazırlanmış peynirli ve domatesli tost
3 yeşil zeytin
şekersiz çay
kahvaltım bitti koştum geldim yanınıza,nasılsınız bugün?izmirde hava yine hapalı insanın içine sıkıntı veriyor,şu bahar bi gelseydi,aebencim şu diyete bende bakayım neymiş merak ettim![]()
bugün dimi hım azdaha uyusun o zaman .....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kıyamadım ..:1hug:13:00 da gidecekti aebenim.
ara öğünümde 1 case müslü yedim. öğle yemeğimde 1 salatalık 1 domatest ve bir parça peynir 2 dilim kepek ekmeğini hüplettimdelikafadulden
akşam menümde 1 tane balık yiyeceğimcokacimcoook
en sevdigin yemegi kavaltıyı yapmışın hemşom ....ya şunu anladım şimdi biz birbirimizi ne kadar çok tanımaya başladık dimi ...:1shok:ara öğünümde 1 case müslü yedim. öğle yemeğimde 1 salatalık 1 domatest ve bir parça peynir 2 dilim kepek ekmeğini hüplettimdelikafadulden
akşam menümde 1 tane balık yiyeceğimcokacimcoook