Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bir sakıncası yok canım yiyebilirsin tabiki .
bende platese ilk başladığım hafta miğde bulantısı ve baş dönmeleri oldu ama sonra geçti ilk başladığımız zamanlar böyle şeyler olabiliyor sanırım safişim .

Normalmi yani bu durum?
Eşim ben öyle olunca bırak yapma dedi korktu garibim birşey oalcak diye
sadece mekik aleti ile mekik çekerken bu oldu birde koşu bandına çıkıp koşsam heralde bayılırım :18: :18:

kızlar günaydın benim hafta sonu izmirde sınavım var ders çalışmaya çalıştığım için giremiyorum fazla çok üzgünüm ama son birkaç gün çalışmam da gerek bu dönem olmasa bile çalışmayı bırakmayıp mayıstaki KPDS için de hazır olmam gerek..kelime ezberlemek çok sıkıcı unutmasam eğlenceli de neyse izmire gideceğim bu akşam yarın giremezsem Nazlıcım kilomu 63 yazalım yine..girebilirsem de gittiğim yerde internet bulup yazarım yine..hepinizi kocaman öpüyorum internet fırsatım olursa yazarım olmazsa pazartesiye kadar hoşçakalınsizi çook seviyorum ve 4.takım ile mücadelenize bu sınavdan dolayı bir yararım olamadığı için de çok üzgünüm inşallah kazanan taraf biz oluruz ama bana rağmen

tamam emineciğim yazarım . Sanada şimdiden iyi yolculuklar ve sınavındada başarılar diliyorum canım .

kızlar nerelerdesiniz yaaa bu ne durgunluk böyleee huuu hhuuuuu kimse yokmuuuuuuuuu alooooooooooooo

Huuuu huuuu kızlar nerdesiniz .

Bende bugün yiyeceklerimi yazayım ...

Sabah

3 dilim kızarmış tambuğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
3 adet yeşil zeytin
çok az şekersiz marmelat

ara
1 portakal

öğlen
beyaz leblebi
1 kutu light süt

akşam
sebzeli omlet
domates + salatalık
kk kadar beyaz peynir

işler yoğun vallaa kafam allak bullak oldu sabah sabah

günaydın fıstıklı lokumlar...tünaydınmı demeliydim yada:26:

yoğunluktan anca fırsatım oldu,beni bekleyen birsürü iş var daha:44::44:

öpüyorum hepinizi,fırsat buldukça gelirim

aaaaa kızzlaarrr unuttum yazmayıııı
sonunda kocama yaptığım psikolojik baskı işe yaramaya başladı sanırım bu sabah itibari ile monti diyetine başladı
ben ne yediysem ondan yedi ama kocam benim tam iki katım malesef
bakalım onun bu diyet serüveni ne kadar sürecekk çok merak ediyorum
bir hafta dişini sıkıp yapsa baskülde kilo verdiğini görse eminim devam eder ama ya vermezse

ailece diyet yapmak cok daha kolay oluyor....benim evde yediklerine dikkat eden birtek benim.. ...bazen zor oluyor ama simdilik iyi gidiyor gibi...insallah kocan cabuk pes etmez sizde birlikte verirsiniz kilolari canim

afiyet olsun yavruuuuuu
benim daha ne yiyeceğim belirsiz malesef

ben burdayım safişim .....

bende burdayım ama millet nerdeeee

işler yoğun vallaa kafam allak bullak oldu sabah sabah

bu ne yoğunlukkkk
benimde işler yoğun emmeee
buraya da yazmadan edemiyorum gariiii
neysee kolay geleee bacımmmm

günaydın fıstıklı lokumlar...tünaydınmı demeliydim yada:26:

yoğunluktan anca fırsatım oldu,beni bekleyen birsürü iş var daha:44::44:

öpüyorum hepinizi,fırsat buldukça gelirim

günaydın neslişim sendemi yoğunsunnnn sanaa kolay gelsin o vakııtt

safişimm sen kilo verdikçe kocan seni kıskanır bence

menüler menülerrr

08:40 2 dilim tb ekmeği, peynir, minik salatalık, süt
12:40 yarım tabak nohut, 2 enginar, yoğurtlu karnıbajar ( soğuk meze)
16:30 2 tane mandalina
20:30 1 mandalina

ne çok şey yemişim :26::26:

ailece diyet yapmak cok daha kolay oluyor....benim evde yediklerine dikkat eden birtek benim.. ...bazen zor oluyor ama simdilik iyi gidiyor gibi...insallah kocan cabuk pes etmez sizde birlikte verirsiniz kilolari canim

bakalım çok kararlı görmüyorum onu açıkçası bir anlık gaza gelip başladı ama acaba kaç gün sürecek
ona hiç güvenmiyorummm pis şişkomm yaaa uyuuzzz
evlendiğimizden beri adam tam 20 kg. almış yaaaa
hadi ben çocuk doğurdum ve çocuk doğurduğum halde 14 kg. aldım sana ne oluyor be adam.....

eğer ben hedefe vardım deyip diyeti bırakırsam oda cayar yaaaaa e bende ne yapam iskeletmi olam anam
neyse ne çok yazdım görcez bakalım...

safişimm sen kilo verdikçe kocan seni kıskanır bence

yaaa uuffff o benim her halimi kıskanıyor zatenn
ama doğru diyorsun zayıfladıkça herşeyi giydikçe daha bir arttı ksıkançlık
birde onun yanında iltifatlar alınca suratı düşüyor anındaaa
nihahahaa

vay anam vay ne çok şey yemişsin öyleee patlıcan kıısss

lan manyak ne bu menü
meyvemi tüketiyon sen akşam yemeğinde

eve anca o saatte gidebildim yavrum nabam bende mandalina yedim 10 gibide yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…