Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hele bir bakem arkamdan neler konuşulmuş gariii

bende bizim kış sezonunun bize indirime girmesini bekliyorum kızlar. bakmak isterseniz lookbook adresini veriyim çok tatlı şeyler var hepsi özel tasarım bu arada

hımmmm bakalım bizde hani adressss :89:

ne yarışı gııı kim kimle yarışıyo benim habarım yookk

eeneee eşleştin bilem senin habarın yok aboowww

izmirde çok sıcak,hava bozuyo gibi oluyo sonra bi bakıyosun yakıcı bi güneş buralara zaten kış zor geliyodu bu sene hiç gelmicek sanırsam :44:

aaahhhhh izmir aahhhh
şimdi orada olmak vardı anasını satıyım....

tmm cnm yarın sorayım bi meleğe,şimdilik banada müsade arkadaşa gidicem yarın görüşürüz kızlar

haydin selametleee
yarın gel muhakkak özletme kendini şeker

eneem safişin lafa bak senin kafanı duvarlara vurur toz çıkarırım delii gacı

nihahahaha
ancamı gördünnn kıı yazıyıııı
BNG REKLAMI yapacağına yazıları oku gariiii
kafamda toz yokki benimmmm ahah ahahaha

appplaaaaaaaaaa
hoşgeldinnnnn hadi gözün aydın bak kötü bişi yokmuş boşa stres yaptın

ayrıcadaaaa bu azminden dolayı tebrik ediyreemmm

süüppeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yemin edince mecbur tutuyan demiiiiiii

eneee skorumu yanlış yazdım.bir sürü gevezelik edince karıştırdım.
o önceki günün skoru.
düzeltiyorum.2saat 10dak bisiklet.
toplam 1100kalori.50 mekik

woooooooooooooooowwwwwwwwwwwwww süpperrrrr

cumayı çok merak ediyorum gari nolcek acebe :94:

gideyimde yemeğimi yiyeyim.
yine gelirim.:79:

sen gel rastlaşırsak yazışırız afiyet olsunnnn....

kızlar bu günkü menüm:

Kahvaltı : 08.30
iki adet haşlanmış yumurta
domates salata bir dilim light peynir
Bir bardak süt.

Öğle 13.00
3 avuç leblebi Bir bardak süt.

Akşam 18.00
Bir tabak spagetti
koca bir tabak yeşillikli salata
bir bardak ayran

gün boyu sınırsız şekersiz çay
2 lt. su
1 lt.iksir

Yatmadan önce mekik çekmeyi düşünüyorum sayısı belirsiz yarın yazarım artık....

iyi aksamlar kizlar...
bu günkü menüm:

sabah kahvaltidan önce: 3 kuru kayisi
kahvalti: 2 dilim kepek ekmek ve bol sebze
ara: bir elma
ögle: 1 kase corba,ispanak salata ve yogurt
ara: bir portakal
aksam: bir kase salata

günaydin kizlar....benden sonra kimse ugramamis dün aksam

günaydın şekercimmm
akşamları pek katılım olmuyor malum çoğu çalışan olunca akşamlarını kocişe eve çocuğa ayırmak durumunda kalıyor canım....

günaydınnnnn çok kötüyüm adet olamadım her yanım ağrıyo

günaydın melek
günün geçtimi güzelim yaaaa hay allah ilaç falan al çok ağrın varsa

yarin icin cok heyecanliyim...ben basliyali fazla olmadi diyete ama yinede merak etmiyor degilim kilomu...ben kilomu bu aksam yazsam olur mu??...bazen site hata veriyor yazamiyorum birsey..yarinde öyle olsun istemem..her ihtimalle karsi yazmak daha iyi gibi...eger sorun cikmazsa sitede cuma sabahi tekrardan tartilip son durumu söylerim...

yarın için bende çok heyecanlıyım az çok biliyorum rakamı ama bugünde dikkat edersem belki yarına accucuk daha gider :81:

günaydın canımmmm :80:

Günaydın narinimmmmmmmmm
naber şeker

yarın için bende çok heyecanlıyım az çok biliyorum rakamı ama bugünde dikkat edersem belki yarına accucuk daha gider :81:

wwuuuu anlaşılan herkes her gün baskülle kucaklaşıyor ama yarış var diye kimse çıt çıkarmıyor harikasınız yaaa bu azimle gidersek takım olarak yılbaşı hedeflerimize ualaşacağımızdan hiç şüphem yok....
Acaba ben kilo verdimmi

Günaydınlar 6. Takımın çıtırları . Sabahtan beri giremedim siteye uyuz oldum . Safiş bende öğlen leblebi ve süte talim edeceğim . Evden çıkmadan yanıma bişeyler alacaktım . Fakat geç kalınca unutmuşum . Evden çıkıp arabaya binince aklıma geldi . Sütüm var sadece öğlen çıkıp leblebi alacağım ....

Bide artık hergün lavaboya gittiğimde plateste öğrendiğimiz yanları eritme hareketleri var ayakta yapılan her gittiğimde 20 şer adet yapacağım simitlerim erisin . Platese gitmediğim günlerde toto hareketlerinden yapacağım evde

Afiyet olsun o halde şimdiden güzelciğim
valla yemekte ne var bende bilmiyorum şeker bene bu gün yine ve yeniden leblebi süt ikilisini tüketebilirim. Sence bir sakıncası varmı? bugnde yersem bu hafta üçüncü menüm olacak leblebi süt menüsü....

yapabiliyorsan yap valla şeker

aaaaaa unuttum yazmayı
bende akşam 30 tane mekik çektim 50 yapıcaktım ama ben çok kötü oldum kızlar yaa baş dönmesi mide bulantısı başladı mekik çekerken birden vücut ısım yükseldi bıraktım bende sizede oldumu hiç bunlar? Ben hiç spor yapmadım bu yüzdenmi vücudum böyle bir tepki verdi acaba ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…