• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bu liste ile kilo veremem. Hem çorba hem iki dilim ekmek. Daha neler. Çorba ekmek aynı zaten. Birini seçersin canım. Diğerleri uygun. Akşam 1 çay bardağı leblebi di mi? Bardak demiş. Benim bardağım kocaman. Yarım kilo leblebi sığar. 😂😂😂
Aman o diyetisyen şisko olsun diye vermis bence burda bir arkadas gidiyoda ara öğün bile vermiyo tarti aldirdi tartarak yiyolar 10kilo verdi 1 ayda

Aman o diyetisyen şisko olsun diye vermis bence burda bir arkadas gidiyoda ara öğün bile vermiyo tarti aldirdi tartarak yiyolar 10kilo verdi 1 ayda
Devlet diyetisyeni yoğundur. yanlış liste vermiş olabilir. Her hastaya göre farklı listeler var. Erkek hasta için daha uygun o liste.

Coook teşekkür ederim canlarim 😍😍😍

Tatlim aksam ekmegi kesersen cok etkili olur hatta karbonu

Bide dikkat ettim hep kepek ekmegi yiyorsun
Tb yada cavdar daha doyurucu olur

Digerinde Beyaz ekmegin icine sadece kepek atiyolar
Aynen kepek ekmeği çok uygun değil. @birazhuzurdu2008

Eki Görüntüle 2809999
Ders boş verdigin gazla attım kendimi bahçeye...asayiş berkemal azıcık nöbet geçiriyorum da şekerim :KK76:
Sporumuz vatana kulübe hayırlı olsun. :KK200:
yaaaa hayırlı uğurlu olsunnnn löp löp yağ yaktırsınnnnnnn harikasın canımmmmm :KK76::KK76::KK76:
Kilo bildirimi

Geçen hafta 98.7
Bugün 97.5
Fark 1.2
Yüzde 1.215
Eki Görüntüle 2810029
senin idare eder havanı sevsinler :D tebrik ederim ablamm:KK9::KK9::KK9:
Kolay gelsin dünür. :KK60:
Akşama kadar aralıklı yürüyüşe devam ben de :KK49: O videoyu Youtube' de buldum abone oldum. Bu hafta ilgileneceğim canım ❤️
allah utandırmasın allah umduğundan çok yağ yaktırsınnnn:KK55::KK55::KK55:

bu hafta kendimizi kampa alalım vücudumuz mu yaman biz mi bi görelim bakalım
Ablam ben boyle hareket yapamam göbeğim dusuyo ip falan aşk atlayamam en iyisi ben yürüyüşe devam
kaçış yokkkkkk sende bu videoya karşılık leslie5 yaparsın olmaz mı fıstıkkkk haftaya cuma kutlama yapacazzzz :KK49::KK49::KK49:
listesi yok mu bu arkadaşın:KK23:
biz hiç ara öğünsüz ayda 10 kg. verdiren liste görmedik görmek isteriz :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

Canim leslie 30 dk 4 mil nasil.oluyor...hangisi
Canım youtube de leslie yazdım bi video da 4 mil yazıyordu onu yaptım 30 dk lık bir videoydu
@Tostombalakanne rakibem kız hadi gel.. bence sen kazandın ama olsun yine de heyecanlıyım. nerelerdeessiiinnn :halay::63::deli::KK53::KK17:
Sen kazandın canım tebrik ederim 💐
Rakibem komik deyip gülmüş yorumuma a dostlar. kesin çok eksi ile gelecek.. ah nerelere gidemmm :KK47::mad::cry: @Tostombalakanne
Senden az geldiğim için güldüm canım 🤗
Kuzummmm 😍😍😍😍ben xe ozledim cnmmm
Ben jyiyim takıl tokmak gidiyorum iste :))

Kilo cizelgeni gördüm, harikasin yaaa 🤩🤩🤩🤩🤩

Yinede ekside olman guzel cnm
Pauartesi arti olman işi bozmuş :)) bu hafta dikkat et

Kilona gore gayet guzel eksi tatlim 😍

Masallah hayalcim cok guzel eksi 😍😍😍

Artilari atmişin en azindan rakibim

Daha tartilmadim ama heralde bu hafta ben yendim 😆

Cok guzel tatlim aynen devam et 😍

Oructa aksam gec vakit birden yiyince bazen gitmiyor cnm belki o etkilemistir

Sen azmedersen eminim bütün artilari verirsin, senden kacamazlar :)))

Seni regli cok etkilemiş heralde tatlim
Yoksa bu hafta cok guzel devam ettin

Tebrikler tatlim 😍

Dilekkkk süper eksi cnm masallahhh 🤩🤩🤩emeklerinin karsiligini almişin
Gerçekten çok üzüldüm kaçamak hiç yapmadım detoks yaptım spor yaptım 300 gr eksik geldim🤦‍♀️
Bence devam et diyetine ve sporuna haftaya karşılığını alacaksin
Ekmegi azalttigin donemde guzel kilo vermistin
Gecen hafta menude simitler vardi belki onlarda etkilemistir kilo durumunu

Yapacağımız spor zor olmasin katilirim 🤭🤭

Sabit olman da guzel canim

Simdi eklenmis canim ilk mesaja tekrar donmedim 🤭

Günaydın canım ❤

Sagol canım ❤

Sagol canım ❤

Cok yemedim yersem yerdim ama kendimi tuttum 🤭🤭

Hosgeldin canim ne guzel kilo vermissin tebrik ederim 🤩🤩

Ekside olman guzel canım 🥰🥰

Ekside olman guzel canım reglin etkisi sanırım haftaya guzel sonuclar alacaksin 🥰

Eksin guzel tebrik ederim canım 🥰

Super eksi tebrik ederim canım 🤩🤩

Günaydın ablacım ❤

Eksidesin yinede tebrik ederim canim 🤩

Gunaydin canim ❤
Baban nasil oldu daha iyidir insallah
Bu hafta kilonu bildir onu listeye eklerim yeniden başlamis olursun 🤗

yaaaa hayırlı uğurlu olsunnnn löp löp yağ yaktırsınnnnnnn harikasın canımmmmm :KK76::KK76::KK76:

senin idare eder havanı sevsinler :KK70: tebrik ederim ablamm:KK9::KK9::KK9:

allah utandırmasın allah umduğundan çok yağ yaktırsınnnn:KK55::KK55::KK55:

bu hafta kendimizi kampa alalım vücudumuz mu yaman biz mi bi görelim bakalım

kaçış yokkkkkk sende bu videoya karşılık leslie5 yaparsın olmaz mı fıstıkkkk haftaya cuma kutlama yapacazzzz :KK49::KK49::KK49:

listesi yok mu bu arkadaşın:KK23:
biz hiç ara öğünsüz ayda 10 kg. verdiren liste görmedik görmek isteriz :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:
Kadin kibritkutusu modunda gidiyo canim 1dilim demiyo onun disina cikinca kiziyo kilo verecekseniz gelin bana diyo🙊

KILO BİLDİRİMLERİ BITTIGINE GÖRE

YENI RAKIPLERI OLUSTURALIM 😁

KIM KIMINLE RAKIP OLMAK ISTIYOR, BİLDİRSİN
YOKSA LISTEDEKILERI KURRA CEKICEM :)

FREE LISTEDEN KİMLER KATILMAK ISTIYOR, RAKİPLERİNİ SECSINLER :)

NOT :bu haftanin kazananlarini listemiz hazir olunca paylasacam 😁

Coook teşekkür ederim canlarim 😍😍😍

Tatlim aksam ekmegi kesersen cok etkili olur hatta karbonu

Bide dikkat ettim hep kepek ekmegi yiyorsun
Tb yada cavdar daha doyurucu olur

Digerinde Beyaz ekmegin icine sadece kepek atiyolar
nohut ekmeği denesek bu hafta...
haşlanmış nohuttan kendimizde çekip yapabiliriz. kokuyo dedi arkadaş ben bi deneyeyimde bakalım kokmuyosa bir hafta nohut unu ekmeği yeyim Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-

Aynen kepek ekmeği çok uygun değil. @birazhuzurdu2008
Bi yerde okumuştum, uzun süreli kullanimi kansizlikta yapiyormus
👏👏👏👏👏👏 Çok guzellll. Süpersin.

senin idare eder havanı sevsinler :KK70: tebrik ederim ablamm:KK9::KK9::KK9:
Cook teşekkür ederim canlarim 😍😍😍
Gerçekten çok üzüldüm kaçamak hiç yapmadım detoks yaptım spor yaptım 300 gr eksik geldim
Yaptiklarin boşa gitmedi cnm
Haftaya yatirim yaptin
Gör bak haftaya daha cok gidecek

Bide sporda off yapmiyormusun sen

Canım youtube de leslie yazdım bi video da 4 mil yazıyordu onu yaptım 30 dk lık bir videoydu

Sen kazandın canım tebrik ederim 💐

Senden az geldiğim için güldüm canım 🤗

Gerçekten çok üzüldüm kaçamak hiç yapmadım detoks yaptım spor yaptım 300 gr eksik geldim🤦‍♀️

Kadin kibritkutusu modunda gidiyo canim 1dilim demiyo onun disina cikinca kiziyo kilo verecekseniz gelin bana diyo🙊
işte benim diyetisyenim böyle olmalı işte buuu haşin ve sert olacak sıkılıom yoksa ben:D
yemeğide az yiyo o zaman ekmek yiyomuymuş az anlatsana listesini tek tek ne yazıon :D
KILO BİLDİRİMLERİ BITTIGINE GÖRE

YENI RAKIPLERI OLUSTURALIM 😁

KIM KIMINLE RAKIP OLMAK ISTIYOR, BİLDİRSİN
YOKSA LISTEDEKILERI KURRA CEKICEM :)

FREE LISTEDEN KİMLER KATILMAK ISTIYOR, RAKİPLERİNİ SECSINLER :)

NOT :bu haftanin kazananlarini listemiz hazir olunca paylasacam 😁
o grubu ben kaçırmışımmmmm
rakip gibi değil ben onunla 2 dünyada rakip olamammmmm amma velaakinnnnn gazlama arkadaşım olarak dünürümü seçiyorum oda beni seçerse :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Elhan Elhan 10 gün sonrada asiyeyi alalım aramıza 3 lü gazlama grubu yapalım 10 gün ikili takılalım ne dersin şekerparemmm:KK49::KK49::KK49: Zipzip- Zipzip- kaptanım 3.ye yerimiz var:D
aramıza katılan katılsın bu hafta hedefim 2 kg. dünürümdende bendende gidecekkkkkkk

işte benim diyetisyenim böyle olmalı işte buuu haşin ve sert olacak sıkılıom yoksa ben:KK70:
yemeğide az yiyo o zaman ekmek yiyomuymuş az anlatsana listesini tek tek ne yazıon :KK70:

o grubu ben kaçırmışımmmmm
rakip gibi değil ben onunla 2 dünyada rakip olamammmmm amma velaakinnnnn gazlama arkadaşım olarak dünürümü seçiyorum oda beni seçerse :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Elhan Elhan 10 gün sonrada asiyeyi alalım aramıza 3 lü gazlama grubu yapalım 10 gün ikili takılalım ne dersin şekerparemmm:KK49::KK49::KK49: Zipzip- Zipzip- kaptanım 3.ye yerimiz var:KK70:
aramıza katılan katılsın bu hafta hedefim 2 kg. dünürümdende bendende gidecekkkkkkk
Ben sadece spora katilabilirim
Diyet yapmam zor eevden fırça yiyorum yoksa 🤭🤭

Back
X