• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

işte benim diyetisyenim böyle olmalı işte buuu haşin ve sert olacak sıkılıom yoksa ben:D
yemeğide az yiyo o zaman ekmek yiyomuymuş az anlatsana listesini tek tek ne yazıon :D

o grubu ben kaçırmışımmmmm
rakip gibi değil ben onunla 2 dünyada rakip olamammmmm amma velaakinnnnn gazlama arkadaşım olarak dünürümü seçiyorum oda beni seçerse :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
@Elhan 10 gün sonrada asiyeyi alalım aramıza 3 lü gazlama grubu yapalım 10 gün ikili takılalım ne dersin şekerparemmm:KK49::KK49::KK49: Zipzip- Zipzip- kaptanım 3.ye yerimiz var:D
aramıza katılan katılsın bu hafta hedefim 2 kg. dünürümdende bendende gidecekkkkkkk
Elif cok liste yaptigi için rakip listesini ben yapiyorum cnm 😊

Sizde rakiplik olmadigi icin eklemeyim o zaman :)))

Hedef 75 yazmıştık, 78.5 la mezun olabiliyorum, bayramda 2 hafta tatil var, gastromi turuna çıkıcaz😂 kilo alırım düşüncesiyle bayram önü mezun olmak istiyorum. Ama bnm asıl hedef verebildiğim yere kadar vermek, 60ları zorlamak.

Bu haftanın mimarı Fitt_anne Fitt_anne 😂😂 teşekkür ederim kendisine.
Amanın kaç verdinki beni geçmiş olamazsın 😑😁

20210326_141114.webp

Gecen hafta 91.5
Bu hafta 90.4
Fark -1.1

Kızım çok huysuz galiba idrar yolu enfeksiyonu oldu aşırı kaşıntısı var :(SUYA otutturdum biraz rahatladı inşallah geçer yoksa tahlil yaptırmak ölüm bize resmen tramva yaşadı oncekinde:(
Oyy kuzum insallah cabuk gecer cnm
Bugün ılık suya bikac kez oturt

Back
X