• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar menüm gelsinde dışına çıkamayayım :kk77:
ayyy ilk free listemin ilk menüsüüü :KK49::KK49::KK49:

sabah: 9:00
1 büyük dilim peynir, 1,5 dilim tb. ekmeği

öğlen : 15:00
3 kaşık yoğurt içine 1;5 kaşık yulaf

akşam : 18:30
2 parça haşlanmış tavuk ve bol salata

ara 1 hurma kahve yeşilçay
su: 2 lt.
sporu yazarım
Masallah haftaya hizli giriş yapmişin bestem 😍

Geçmiş olsun cnm kızına, bnm asysm da galiba aynı, dün wcden sonra "pıtışım acıyor" diye gezdi bütün gün. 😂
Akşam banyo suyuna sirke koyayım ben de iyi fikir.
Size de geçmiş olsun en sevdiğim rakibim;)

işte benim diyetisyenim böyle olmalı işte buuu haşin ve sert olacak sıkılıom yoksa ben:KK70:
yemeğide az yiyo o zaman ekmek yiyomuymuş az anlatsana listesini tek tek ne yazıon :KK70:

o grubu ben kaçırmışımmmmm
rakip gibi değil ben onunla 2 dünyada rakip olamammmmm amma velaakinnnnn gazlama arkadaşım olarak dünürümü seçiyorum oda beni seçerse :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Elhan Elhan 10 gün sonrada asiyeyi alalım aramıza 3 lü gazlama grubu yapalım 10 gün ikili takılalım ne dersin şekerparemmm:KK49::KK49::KK49: Zipzip- Zipzip- kaptanım 3.ye yerimiz var:KK70:
aramıza katılan katılsın bu hafta hedefim 2 kg. dünürümdende bendende gidecekkkkkkk
Seninle birlikte olacağım her etkinlik mutluluk verir. :rapci:Bugun ifin dibine vurdum. 14.00 e kadar orucumu tuttum.Az önce ara öğün yaptım eve gidince de ana öğünümü yiyeceğim. Akşam da verdiğin sporu yapacağım canım inşallah:dua:

Teşekkür ederim cnm 💕
Tebrik ederim çorba diyeti sende de güzel sonuç vermiş diyetdasim ❤️❤️😍Aç kaldığımiza değmiş sanki😁
Vallahi değdi. Diyete ilk başladığım hafta 1 kilo 750 gram vermiştim. Takımda değildim o zaman. İlk defa böyle bir kilo verdim. Çok mutluyum. 😂😂😂

Son düzenleme:
inşallah :) tebrik ederim geçemedim seni spor yapıyor musun az mi yiyorsun nabiyosun :KK70:
Geçemez ki geçemez ki migi benim gecemeZki🤣🤣
Çorba detoksu cumada sütlü yesilcay patlattim cillop gibi eksim geldi tabi bu açlığa😁

nohut ekmeği denesek bu hafta...
haşlanmış nohuttan kendimizde çekip yapabiliriz. kokuyo dedi arkadaş ben bi deneyeyimde bakalım kokmuyosa bir hafta nohut unu ekmeği yeyim Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-
Bir arkadaş yeşil mercimekli mücver tarifi verdi bol çeşit yeşil otlu...onu denemek istiyorum ana öğün yerine ama...nohut ekmeği sevemedim canım...kırmızı mercimek de denedim damak tadıma hitap etmedi.

Back
X