Tabiki varız kaptanım.Rakip listesi canim en cok yüzdeyi veren kazanıyor
Anacim farketmez falan demeyinde biraz azimli istekli heyecanli olun :)))
O zaman güzel atişmalar bekliyorum sizden
Canım yaparken ben de hissettim bana göre olmadığınıAbla o video sana gore degil yaaa sen ya yürüyüş yap yada hafif biseyler dizlerini omuzlarını zorlama istersen,özur diliyorum yaşından dolayi 2ileri 1geri gidersin nekadar verebilirsinki senin fazlaligini ben göremiyorum sadece korusan olmazmi
Sana kim kırılacak ki FilisssHerkes bir alem cidden artik susmayim dicem milletin kalbini kircam kimse kalmicak takimda
Günaydın.
Günaydın kızlar
Pırıl pırıl ama bir o kadar da soğuk İstanbul sabahından hepinize Günaydın sevgili takımdaşlarım
Gunaydin kizlar ,hayirli kandiller❤
Günaydın hayirli kandiller herkese
Günaydın kizlaaar, kandilinizi kutluyorum.
Yagmurlu kapali bi havadan Gunaydinnnnlarrr
Hayirli kandiller
Havalar nasil olursa olsun bizim havamiz iyi olsun inşallah
Gunaydin kızlar hayırlı kandiller
Tüm günaydın diyen gönüller hepinize günaydıııııııınn
Kandiliniz kutlu olsun. Rabbim bütün ibadet ve dualarınızı kabul etsin.Dualarimdasiniz.
Günaydınhayırlı bereketli kandiller
Ayyy bugun benim sinirlerim bozuk
Günaydınlar hepinizin kandilinizi kutlarımGünaydınlar
Berat kandilimiz mübarek olsun sevgili hanımlarrabbim tüm hayır dualarımızı kabul etsin
Güzel bir kahvaltı ve müzik iyi gelir.Günaydın kızlarçok yorgun hissediyorum nedense
Pilates tam size bize göre o zaman elhan hanım ,ben yerlerde yuvarlanmayı pek sevmemiştim ya neyseCanım yaparken ben de hissettim bana göre olmadığını
Özür dileme çünkü çok haklısın.
Dünürüme söz verdim aktif olarak grupta olabilmem için bir şeyler yapmalıyım. Yürüyüş ve menume dikkat ederim.Leslie yaparım arada...Senin bildiğin eski kiloda değildim bırakınca sinsi sinsi birikiyor. 65' i geçince pantolonlar sıkmaya başlıyor. 60-64 rahat ediyorum.
Hemşom yolculuk nereyeAbla tartıda yanımda bir bavul gidiyore ben
Kim kırılmazki ablaSana kim kırılacak ki Filisssiçinde tutma söyle
Esnek bir vücudum yok işte canım olsa dükkan seninPilates tam size bize göre o zaman elhan hanım ,ben yerlerde yuvarlanmayı pek sevmemiştim ya neyse
Kimse tabi kiKim kırılmazki abla
Yoğunluğuna ragmen tum sporlari takip ediyorsun canım tesekkur ediyorumHerkese merhabaaaBu hafta verilen eksileri çok güzeldi takınca ikinciliğinizi tebrik ederimmm bugün işim iptal oldu evdeyim hemen spor listelerini hazırlıyorum ya birde Bu kadar güzel emeklerinize karşı aktif bir spor kaptanı olamadığım için özür dilerim Ama spor için bişiler yapmakta lazım
Günaydın canım hayirli kandiller ❤Günaydınlar
Berat kandilimiz mübarek olsun sevgili hanımlarrabbim tüm hayır dualarımızı kabul etsin
Günaydın canım ❤Günaydın kızlarçok yorgun hissediyorum nedense
Ayşem Ayşem benim güzel annemHemen yapıyorum abla
Eline sağlık ablaHAFTANIN CENGAVERLERI
26 mart - 2 nisan
Cordelia
Habinar
kackaloribu
Kmsl Hnd
Penguen
bengisu022
Fitt_anne
gulenyuzumsunsen
Ni454
Mucizemsn
YENI HAFTAMIZ VE RAKİPLERİMİZ HAYIRLI OLSUNNN
BOL ATİŞMALI, ÇEKİŞMELİ BI HAFTA DİLİYORUM :)))
BAKALIM KIMLER RAKIPLERINI ALT EDECEK
not:başka rakip olmak isteyenler olursa bildirsin :)
O çalıştıkça esniyo ya böyle odun gibiyiz,çok kısa bir süre yaptım ama güzel şekillenmiştim kilo verememiştim amaEsnek bir vücudum yok işte canım olsa dükkan seninLeylifercim yaş yakın mi bana sen anca 35-40 arasındasin tahminime göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?