- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Amin ablam Allah razı olsunDayan kuzumçocuk büyütmek gerçekten çok zor. Allah sabır ve dayanma gücü versin. Çocuklarına da sağlıkli güzel günler dilerim.
Anam bu nasıl güzel bir yolculukUrfaya çiğ köfte yoğrucam
Ben tüm kurşunumu bu hafta attım zaten, cephanelik kalmadıŞampiyon rakibin var. İşin zor.
Diyetisyenin aksam sonrasi ara vermedimi cnmBu hafta tek planım diyetisyen listesine uymak ve akşam 6dan sonra yememek,
Listemde zaten hep fit tarifler var, kurabiye,waffle,pankek, fıstık bar vsvs.
Kaçamaksız sadece listeyi uygularsam veririm bence.
Suyu artırmam lazım, evde 1 torba zencefil çocucklar oynarken kayboldu, zencefilli su güzel oluyordu.
Bu hafta akışına bırakacağım yine de son sözü pazartesi tartısı söyler
Hayırlısı olsunNe oldu kizzz
Aklimda eslestirdim, sana soylemicem
Listeyi yapicam cnm
Tutasleyle düşündüm :)
Haftayada öyle deriz ablaİnşallah en az 1 kilo
Eline saglik tatlim
Kizlarada tebrikler
Takimin yildizlari desen dahami havali olurdu
Olmaz mı vermiş tabiki,Diyetisyenin aksam sonrasi ara vermedimi cnm
Yapiyorsan madem tam yap
Şöyle 3-5 meyve ekle aksamlari
Maşallahİnşallah en az 1 kilo
Eline saglik tatlim
Kizlarada tebrikler
Takimin yildizlari desen dahami havali olurdu
Benimde mutfak çamaşır ev süpürmesi beni bekliyor ben ne yapıyorum oturup buraya laf yetiştiriyorumKahvaltı sofrasi toplanacak, ev toplanıp supurulecek, parka gidilecek, yemek yapılacak, çocuklar banyo yaptırılacak, çamaşır katlanacakeşimde kursta hiç iç açıcı bi gün değil
Hepimiz aynıyız bacım, küçüğü uyuttum, büyüğü eline telefon geçirdi youtıbe izliyor, enn büyüğü hala uyuyor, çamaşır bulaşık ev süpürme yemek hepsiii elimize bakıyorBenimde mutfak çamaşır ev süpürmesi beni bekliyor ben ne yapıyorum oturup buraya laf yetiştiriyorum
Evet bende yavaştan işlerin ucundan tutayımHepimiz aynıyız bacım, küçüğü uyuttum, büyüğü eline telefon geçirdi youtıbe izliyor, enn büyüğü hala uyuyor, çamaşır bulaşık ev süpürme yemek hepsiii elimize bakıyor
Ben kaçar, hadi bismillah
Sağol tatlım.Link atmayı bilmiyorum canım ya abs diye yaz you tube ilk çıkan video 11 dk
Çaktırma bende de öyle. Cephane yok. Neyse ölümüz yeter bence.Ben tüm kurşunumu bu hafta attım zaten, cephanelik kalmadı
Haftaya 4kiloÇaktırma bende de öyle. Neyse ölümüz yeter bence.
Her çıkışın bi inişi vardirŞampiyon rakibin var. İşin zor.
Bende de bi sürü iş varKahvaltı sofrasi toplanacak, ev toplanıp supurulecek, parka gidilecek, yemek yapılacak, çocuklar banyo yaptırılacak, çamaşır katlanacakeşimde kursta hiç iç açıcı bi gün değil
Amannn sart mi glutensiz olmasıOlmaz mı vermiş tabiki,
4 glutensis glissirini ve 15 badem yada
2 glutensiz wasa ve 2 tatlı kaşık tahin demiş
Ama yemem, glissirini yada wasam zaten yok 16 tanesi 65 tl bütçe mi dayanır ona? Açlık güzel şey, önümüz ramazan bünyeyi alıştırmak lazım
Sagol tatlim, insallahMaşallahhadi bakalım daha da fazla gitsin inşaallah
Kolay gelsin rakibecim, cok yorma kendiniHepimiz aynıyız bacım, küçüğü uyuttum, büyüğü eline telefon geçirdi youtıbe izliyor, enn büyüğü hala uyuyor, çamaşır bulaşık ev süpürme yemek hepsiii elimize bakıyor
Ben kaçar, hadi bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?