Eline saglik ablaHAFTANIN CENGAVERLERI
(19-26 mart)
@Cordeliaa
@Habinar
Kazanannnn @Cordeliaa
Emek veren herkesi tebrik ediyorum
Yarismayi ciddiye alip Katilim yapan ve paylasimlariyla takimi canlandiran herkese ayrica teşekkür ederim
Sporum canlar
75 dk. Dışarda yürüyüş
1000 zıpzıp
30 dk. Hit kardio
100 jupping jack
@sulisim
@birazhuzurdu2008 hani bugunun leslie spor etiketi güzellik 7 bitti 6 gün kaldı ona göre
Elhan
Zipzip-
Dün attigin videoyu yapamadım ev bir musait olmadi
Günaydın canım ❤Günaydın.
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
Günaydın canım ❤Günaydın
Çok uykum var ama yaa
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤Pırıl pırıl ama bir o kadar da soğuk İstanbul sabahından hepinize Günaydın sevgili takımdaşlarım
Günaydın canım hayirli kandiller❤Günaydın hayirli kandiller herkese
Günaydın canım ❤Günaydın kizlaaar, kandilinizi kutluyorum.
Günaydın ablacım ❤Yagmurlu kapali bi havadan Gunaydinnnnlarrr
Hayirli kandiller
Havalar nasil olursa olsun bizim havamiz iyi olsun inşallah
Farketmez abla oluruz daha öncede olmuştukBirisiyle rakip olunuyor cnm
Sen kimle rakip olmak istersin
Belki @birazhuzurdu2008 olabilirmi
Aktif olup Rakibimizi takip edip, atişiyoruz
Günaydın ablacım bugund n itibaren başlasam hem yürüyüş hem lesliye havada acti şükürSporum canlar
75 dk. Dışarda yürüyüş
1000 zıpzıp
30 dk. Hit kardio
100 jupping jack
@sulisim
@birazhuzurdu2008 hani bugunun leslie spor etiketi güzellik 7 bitti 6 gün kaldı ona göre
Elhan
Zipzip-
Gunaydin canım hayirli kandiller❤Gunaydin kızlar hayırlı kandiller
Hi hi daha fazla aldım evet150gram verip 200gram aldin yani
Nereye ekleniyoruz canım. Ben bu hafta fazlaları atacam kararlıyımÇok sevinirim neden olmasın zatenMucizemsn le kaldığımız yerden başladık bu hafta iyi bir sonuç alcz inşallah
Yallahhh ozamanHi hi daha fazla aldım evet
Evimde degilim misafirlige gidcm 10 gün kalcm orda kargomuda aldım gidiyorum yallahh
Gunaydin ablacim hayirli kandiller❤Tüm günaydın diyen gönüller hepinize günaydıııııııınn
Kandiliniz kutlu olsun. Rabbim bütün ibadet ve dualarınızı kabul etsin.Dualarimdasiniz.
Gunaydin canım hayırli kandiller ❤Günaydınhayırlı bereketli kandiller
Gunaydin kızlar hayırlı kandiller
Tüm günaydın diyen gönüller hepinize günaydıııııııınn
Kandiliniz kutlu olsun. Rabbim bütün ibadet ve dualarınızı kabul etsin.Dualarimdasiniz.
Günaydın hayirli kandillerGünaydınhayırlı bereketli kandiller
Rakip listesi canim en cok yüzdeyi veren kazanıyorNereye ekleniyoruz canım. Ben bu hafta fazlaları atacam kararlıyım
Birak takilsinlar öylece hic ugrasmaMenu listesi yapmasam bu hafta nasil olur dün 11 menu yazilmamis
Benim en sevdigim cukulatalardan olur kendisi36 gram bildiğimiz gofret. 217 kalori galiba. Telafi ettim. 30 dk. Fazladan Eva yaptim. Yarın sabah eksi çıkacağım. Çünkü birşey yemedim. Tatlıyla karnımi doyurdum. Büyük hata ama oldu bir kere. İnsallah tekrar etmeyecek.
Tatlim senide poniyle rakip yapiyorum olurmuGenellikle ilk çocuklar daha hareketli olur sebebi bizden kaynaklı çünkü bizde daha yeni sakinleşiyoruz dur enerji bizde de tavandır bir şey bilmiyoruzdur çocukluk gençlik annelik yaş kaç olursa olsun fark etmez ruh yaşlanmaz beden yaşlanır sadece duygular değişmezikinci çocuklar daha sakin genel bahsediyorum çünkü biZler daha çok öğrenmiş öğrendiğimizi protein olarak depo edip gen olarak aktarırız yani aslında çocuk yapmadan anne rahmine düşmeden öğrendiğimiz algıladığımız ne varsa biz çocuklara onu aktarıyoruz
Tmm cnmİsterim canım benim
Rica ederim bebegimEline saglik abla
Tebrik ediyorum kizlar
Nereye ekleniyoruz canım. Ben bu hafta fazlaları atacam kararlıyım
Benim kocanın huyunu biliyorum canım takdir edilmeye bayılır. Yumurta kırsa da olurdu ama hanım yorulmuş yemek söyleyim demişNeyseki kaptanımız yetiştirmiş bana kalsan yarina kalmıştın canim video baya zorlayıcı aslinda hareketler güzelde hiç dinlensirmemesi kötü az dinlendiriyo yani
Yemesem bir daha sürpriz yapmazdı ne yaaaa ömrümüz erkeklere eğitim vermekle geçiyo yarabbimmmmo kadar güldüm ki yanimda adamı uyandıracaktım diecekki noluyo
Yarinki menünü sporunu iple çekiyorum mucvere ne olduuuuu yarına mı kaldııııı
Abla o video sana gore degil yaaa sen ya yürüyüş yap yada hafif biseyler dizlerini omuzlarını zorlama istersen,özur diliyorum yaşından dolayi 2ileri 1geri gidersin nekadar verebilirsinki senin fazlaligini ben göremiyorum sadece korusan olmazmiBenim kocanın huyunu biliyorum canım takdir edilmeye bayılır. Yumurta kırsa da olurdu ama hanım yorulmuş yemek söyleyim demiş
Senin cardio videon çok güzeldi ama omzumla dirsegim arası yerde bir sakatlık var iki aydır geçmedi bazı hareketlerde çok zorladı tamamlayamadim. Diş tedavim bitsin sıra ona gelecek..Spor hekimliği bölümüne gideceğim. Kas zedelenmelerine o uzmanlık bakıyormuş. Bugün sadece -100 geldim iki kilo nasıl gidecek bilmiyorum korkmaya başladım.
Cnm gercekten cok ugrasiyorsunMenu listesi yapmasam bu hafta nasil olur dün 11 menu yazilmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?