• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O zaman herkesi etiketleyelim canım
Puanlarinida artiralim
Kardiyo icin video önerisi olan paylassin
Ben bu konuda çekimser kaliyorum 🙈
Zaten fazla yaptigim yok :)) bu hafta insallah yürüyüş ve leslie karmasi yapmak istiyorum
Videyolari zaten yapamam ben 😐

Eline saglik abla🤩🤩🤩
Tebrik ediyorum kizlar 🤩🤩🤩

🤩🤩🤩🤩🤩

Dün attigin videoyu yapamadım ev bir musait olmadi :KK43:
Bugun bunu yaparim insallah canim

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım hayirli kandiller❤

Günaydın canım ❤

Günaydın ablacım ❤
Tamam canim bugünkini yaparsin sende neni etiketler misin spora her sayfayi okuyamiom 4 sinav yapiliyo bize 1 de odev var. Sali günü ilk sinavim üstüne dusmem lazim mezun olacam insallah. Her mesaji okuyamiom yani canim eskisi kadar :(
Bende bugunkini yapacam aksama insallah bugün eksi gordum keyfim tıkır 🤣🤣🤣
Günaydın ablacım bugund n itibaren başlasam hem yürüyüş hem lesliye havada acti şükür
Sen yapta bugun den basla 6 gun az değil canim benide etiketle olur mu takip edemiom her mesaji kendi bedenine göre seni terletecek hareket yap nabzini bi hizlandirip bi yavaslandiran da ne yaoarsan yap :KK36:
Benim kocanın huyunu biliyorum canım takdir edilmeye bayılır. Yumurta kırsa da olurdu ama hanım yorulmuş yemek söyleyim demiş :KK51:
Senin cardio videon çok güzeldi ama omzumla dirsegim arası yerde bir sakatlık var iki aydır geçmedi bazı hareketlerde çok zorladı tamamlayamadim. Diş tedavim bitsin sıra ona gelecek..Spor hekimliği bölümüne gideceğim. Kas zedelenmelerine o uzmanlık bakıyormuş. Bugün sadece -100 geldim iki kilo nasıl gidecek bilmiyorum korkmaya başladım. :KK14:
Ahhh erkeklerrrr
Canim bugunkini yap yapabilirs3n yoksa sen kendine göre istediğini yap ama mubakkak yap tamam mı. Kiz 1 gün 100 eksi gelirsin 1 gün 300 eksi gelirsin öyle deme. Kendine kendi bedenine göre nabzini bir düşürüp bir yukseltecek video bul. Bugunkini yapamazsanda sen yapabildigin kadarini yap ama yap. Bu hafta bizim haftaniz olsun inşallah
Sakatlihini bilmiyodum allah şifanı versin insallah ani hareket mi yaptinki. Dr.a gidecek olman iyi olmus canim
birbeste birbeste tatlım mercimek mucverini yapmayı planlıyorum. Belki salı yaparım evde yeşil soğan yok diğer malzemeler var ama ....
Bende menumu simdi yazacam sende oku die erken yaziom cancağızımmm
Terasa sogan ektim hepside çıktı bir tabak al gelde dolduralim 😓😓😓

O zaman fikirler gelsin en son etiket yapalim

10.000 adim
+
Kardiyo
+
Bölgesel
Ben bugün yürüyüşümu yaptim aksamada size attigim videoyu yapacam. O video seri şeklinde gidiyo. Bi bakin begenirseniz günlük yapalim kardio ağırlıklı o canim
Baskada bisiler yaparsam yazarim

Tamam canim bugünkini yaparsin sende neni etiketler misin spora her sayfayi okuyamiom 4 sinav yapiliyo bize 1 de odev var. Sali günü ilk sinavim üstüne dusmem lazim mezun olacam insallah. Her mesaji okuyamiom yani canim eskisi kadar :KK43:
Tamam canim etiketlerim insallah spor yaparim 🤭

Kolay gelsin sinavinda basarilar diliyorum🥰🥰

Kizlar bantta 1 saatlik yürüyüşüm tamamlandı aksamki vixeo için cok heyecanlıyım aksam olsada videomu yapsam o kadar mutluyumki icim içime sığmıyor haydi sizde yapin sporlarınızı :halay::halay::halay:

Pozitif enerji yaymaya çalışıyorumsadece 🤣🤣🤣🤣🤣

Kizlar bantta 1 saatlik yürüyüşüm tamamlandı aksamki vixeo için cok heyecanlıyım aksam olsada videomu yapsam o kadar mutluyumki icim içime sığmıyor haydi sizde yapin sporlarınızı :halay::halay::halay:

Bu arada yazmayi unuttum.eksin icin tebrik ederim 🤩🤩🤩🤩🤩

Menüm güzeller :kk77:
Uyaninca elma sirkeli su veee sporrrr :))

Kahvaltı 13:00
1 dilim peynir, yeşillik
Yeşil Biberli 2 yum.ile omlet
Yarim dilim tb.ekmeği, nescafe

Ara: 16:30
1 muz bir avuç kuruyemiş

Akşam 19:30
1 tabak sulu köfte (bulgur ve tavuktan yapılır)
Bol salata

Su 2 lt
Sporu yazarım

1 dilim peynir, yeşillik

1 muz bir avuç kuruyemiş

Bol salata

Su 2 lt
Sporu yazarım
Elhan Elhan ama bir gün etiketi unutmayacağım sözsana 🤣🤣🤣

Tamam canim etiketlerim insallah spor yaparim 🤭

Kolay gelsin sinavinda basarilar diliyorum🥰🥰
Tamam canim etiketini bekliyorum hakkaten hit bana iyi geldi bacaklarimin ağrısını saymazsak :))
allah razı olsun insallah diploma pastasi kesecez hayali olanından burda 🤣🤣
Bu arada yazmayi unuttum.eksin icin tebrik ederim 🤩🤩🤩🤩🤩
Sağolasın elifim :KK200::KK200::KK200:

1 dilim peynir, yeşillik

1 muz bir avuç kuruyemiş

Bol salata

Su 2 lt
Sporu yazarım
Afiyet olsun canim😘

İnsanın hayatının planlı olması gerçekten mutluluk sebebi...:KK5:
Akşama benim de lesliem kaldı...

1 dilim peynir, yeşillik

1 muz bir avuç kuruyemiş

Bol salata

Su 2 lt
Sporu yazarım
Afiyet olsun canım 💕

Tamam canim bugünkini yaparsin sende neni etiketler misin spora her sayfayi okuyamiom 4 sinav yapiliyo bize 1 de odev var. Sali günü ilk sinavim üstüne dusmem lazim mezun olacam insallah. Her mesaji okuyamiom yani canim eskisi kadar :KK43:

Sen yapta bugun den basla 6 gun az değil canim benide etiketle olur mu takip edemiom her mesaji kendi bedenine göre seni terletecek hareket yap nabzini bi hizlandirip bi yavaslandiran da ne yaoarsan yap :KK36:

Ahhh erkeklerrrr
Canim bugunkini yap yapabilirs3n yoksa sen kendine göre istediğini yap ama mubakkak yap tamam mı. Kiz 1 gün 100 eksi gelirsin 1 gün 300 eksi gelirsin öyle deme. Kendine kendi bedenine göre nabzini bir düşürüp bir yukseltecek video bul. Bugunkini yapamazsanda sen yapabildigin kadarini yap ama yap. Bu hafta bizim haftaniz olsun inşallah
Sakatlihini bilmiyodum allah şifanı versin insallah ani hareket mi yaptinki. Dr.a gidecek olman iyi olmus canim

Bende menumu simdi yazacam sende oku die erken yaziom cancağızımmm
Terasa sogan ektim hepside çıktı bir tabak al gelde dolduralim 😓😓😓
Yok merak etme sporumu yapacağım. Diyet tek başına yeterli olmuyor. :KK51:
Ekim ayında iki tane onar kiloluk pazar poşeti taşımıştım ondan sonra olanlar oldu...araba park etmede sorun yaşıyorum uzaklara koyuyorum en fazla 50 metre yürümüşümdür. Sol kolum iptal.
Menünü gördüm harika...ben yemeden yazamıyorum. Soğan için teşekkür ederim. Bir ara geçerken gelir koparirim. :KK60:

Back
X