Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ablacım cansın çok teşekkür ederim
kackaloribu canim gel sarilayim üzülme sen olurmu
Ayy sarılmaya çok ihtiyacım var, ama sarilirsam bir süre birakmam
Günaydın hepinize sabah bi kalktım eşim hamur yoğurmuş poaça yapıyor
Günaydın canım. Eline sağlık eşinin. Bol bol ye
Canım bademcikler şişti. Grip oldum. Şok diyet yapma durumum yok. Çok teşekkürler canım.
Geçmiş olsun canım
Yok ben almim canım siz bölüşün

Bana da sarıl birakmamacasina
Daha iyisin çok şükür. Bir daha öyle ağlama...

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin
Çok güzel bir sabaha uyandım çok şükür hepinize Günaydın sevgili takımdaşlarım günümüz aydınlık olsun
Eksi mi gördün yoksa rakibem
North River rakibeciğim nerelerdesin 30 + 30 dk leslie bloosted yaptım 30 dk da eva yaptım hu hu
regl oldum :) evi zor süpürdüm silip toz alacagim 25 gun gec gelen regl seninle yarisirken geldi Allah'tan cumaya kadar odem kalmaz dun gece aklimfa bu planla yatmistim tuttu :)

Kızlar uykusuzluğa doğal çare var mı? Bebek emziriyorum diye kullanamıyorum çok uykusuzum göz altlarımda karar malar başladı artık bittim ya
Canim bebek mi uyutmuyor yoksa kendinde uyku problemi mi var. Bebek uyutmuyorsa care yok sadeece gun icinde takviye vitamin alabilirsin ben 2-3 gunde bir alıyorum ama kendin icin papatya gibi sakinleştirici mistik caylar deneyebilirsin

Kızlar uykusuzluğa doğal çare var mı? Bebek emziriyorum diye kullanamıyorum çok uykusuzum göz altlarımda karar malar başladı artık bittim ya
Canım mümkünse bu meditasyon videosunu indirerek yap. Arada reklam çıkabiliyor. İlk dinlediginde olmuyor ama ikinci defa dinlediginde genelde oluyor. Konstrasyon bozulmasın istersen...ben denedim faydasını gördüm. Bu hatunun başka iyileştirici videoları da var enerji kuramına Ilgın varsa tavsiye ederim. Allah dinginlik versin gecelerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…