Ben daha gözümü tam açamıyorum maşallah
Migiye bir şey olmasın da açlık gebersin canım...Aslında ben diyet miyete uymayan biriyim bunu zor uyguladım da Açlık geberdi
Sağlıkla gelin zeynoşum. Hayırlı yolculuklar.Mutlu pazarlar kızlar
Yarın eve dönüyoruz inşallah
Ablacım cansın çok teşekkür ederimCanım kalorim Allah yuvana sağlık dirlik versin unutmasa iyiydi ama onlar bizim kadar hassas değiller... Şöyle düşün ailesi için çalışan fazla mesai yapan bir adam var karşında...bu geceyi arkadaşlarıyla eğlenerek geçirmiyor nöbet tutuyor. Daha kötüleri var...he tabi daha iyileri de var ama napalim onları düşünüp üzülmektense elimizdekiyle mutlu hissedelim. İnşallah bugün telafi eder....İçini dökmen iyi olmuş . Şu an senin için dua ediyorum mesela. Eminim bizim kızların hepsi aynı şeyi istiyordur senin için. Üzme kendini bizi bizden başka mutlu edecek kimse yok...Çocuğunla sağlıklı huzurlu ol...Çok öpüyorum kırgın gönlünden.
Nice yıllara canım.
Ayy sarılmaya çok ihtiyacım var, ama sarilirsam bir süre birakmam
Günaydın canım. Eline sağlık eşinin. Bol bol yeGünaydın hepinize sabah bi kalktım eşim hamur yoğurmuş poaça yapıyor
Geçmiş olsun canımCanım bademcikler şişti. Grip oldum. Şok diyet yapma durumum yok. Çok teşekkürler canım.
Yok ben almim canım siz bölüşün
Tatlım geçmiş olsun.Canım bademcikler şişti. Grip oldum. Şok diyet yapma durumum yok. Çok teşekkürler canım.
Bana da sarıl birakmamacasinaAblacım cansın çok teşekkür ederim
Ayy sarılmaya çok ihtiyacım var, ama sarilirsam bir süre birakmam
Günaydın canım. Eline sağlık eşinin. Bol bol ye
Geçmiş olsun canım
Yok ben almim canım siz bölüşün
Öğretmenim amin inşallah kocaman öpüldünSağlıkla gelin zeynoşum. Hayırlı yolculuklar.
Çok teşekkürler canım. Dün yaptım.Tatlım geçmiş olsun.Çabucak iyileşmeni dilerim. İyi bak kendine. Geleyim mi bir tas çorba yapmaya
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.Tatlım bugün fazlasıyla yapacağım sporumu. Dün çok sevdiğim bir arkadaşımin babasının ölüm haberini aldım. Elim ayağım boşandı. Sadece yürüyüşümü yapmıştım gün içinde. Akşamki Leslie kaldı...Çok özür dilerim.
Tek öğün yapacağım ya yedikten sonra spor yaparak enerjim bitmesin diye şeyettiydimBen daha gözümü tam açamıyorum maşallah
Allah rahmet eylesinTatlım bugün fazlasıyla yapacağım sporumu. Dün çok sevdiğim bir arkadaşımin babasının ölüm haberini aldım. Elim ayağım boşandı. Sadece yürüyüşümü yapmıştım gün içinde. Akşamki Leslie kaldı...Çok özür dilerim.
Eksi mi gördün yoksa rakibemÇok güzel bir sabaha uyandım çok şükür hepinize Günaydın sevgili takımdaşlarımgünümüz aydınlık olsun
regl oldum :) evi zor süpürdüm silip toz alacagim 25 gun gec gelen regl seninle yarisirken geldi Allah'tan cumaya kadar odem kalmaz dun gece aklimfa bu planla yatmistim tuttu :)
Canim bebek mi uyutmuyor yoksa kendinde uyku problemi mi var. Bebek uyutmuyorsa care yok sadeece gun icinde takviye vitamin alabilirsin ben 2-3 gunde bir alıyorum ama kendin icin papatya gibi sakinleştirici mistik caylar deneyebilirsinKızlar uykusuzluğa doğal çare var mı? Bebek emziriyorum diye kullanamıyorum çok uykusuzum göz altlarımda karar malar başladı artık bittim ya
Günaydın canımGünaydın bol güneşler
Kızlar uykusuzluğa doğal çare var mı? Bebek emziriyorum diye kullanamıyorum çok uykusuzum göz altlarımda karar malar başladı artık bittim ya
NapcazYine 11 menu yazilmamis durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?