- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Canım bazen açlık vuruyor ama zaten az yemek yedikçe mide küçülüyor haliyle az da yemek yemiş oluyoruz senin de öyle olacak insaAllah zamanlaValla kızlar sizin menüler çok iyi. Azaz yiyorsunuz tebrik ediyorum hepinizi. Kilonuz az diye mi doyuyorsunuz dayanabiliyorsunuz. Yoksa benim gibi mücadele halinde msnz
Kaptanım afiyet olsun deyince iyi menü herhalde. Sopa görmedim iyiAfiyet olsun canım
Bir milyoncukarda ve şokta var.Merhaba hanimlar, dijital tarti pili nerde satilir acaba? Bim ve şoka bktim bulamadim
Yaaaa ısırık birkac cekirdek falanlar var ama zaten menun kalori olarak az gorunuyoKaptanım afiyet olsun deyince iyi menü herhalde. Sopa görmedim iyi
Şokta vardi ben aldımMerhaba hanimlar, dijital tarti pili nerde satilir acaba? Bim ve şoka bktim bulamadim
İnşallah aslında biraz yeme bozukluğumu düzeltmem gerekiyor. Artık doyunca bırakıyorum bir kaşık olsa bile. Her defasında tabağıma aldığım miktarı da azaltmaya çalışıyorum. Bayramda daha hafif olmak istyrmCanım bazen açlık vuruyor ama zaten az yemek yedikçe mide küçülüyor haliyle az da yemek yemiş oluyoruz senin de öyle olacak insaAllah zamanla
Sokta yoktu dediginiz diger yeredr bakarim tsk ederim cvp icinBir milyoncukarda ve şokta var.
Komşum vardı mecburen bişeyler çıkardım çaya. Hiç yemeyince de olmuyor ev sahibi olarak. Yiyormuş gibi yapıyorum,az az yiyerekYaaaa ısırık birkac cekirdek falanlar var ama zaten menun kalori olarak az gorunuyo
iyi geceler canım yine bekleriz.Sokta yoktu dediginiz diger yeredr bakarim tsk ederim cvp icin
Yarin baska bi soka bakarim öyleyse tskkkurlerŞokta vardi ben aldım
Arada olsa yeterli hep olunca zılgıtı yersinKomşum vardı mecburen bişeyler çıkardım çaya. Hiç yemeyince de olmuyor ev sahibi olarak. Yiyormuş gibi yapıyorum,az az yiyerek
Rica ederim bazilarinda olmaya biliyo canimYarin baska bi soka bakarim öyleyse tskkkurler
Yeme bozukluğu bende de var canım maalesef hatta bazen pes et diyorum önümden neler neler geçiyor da gözlerim yuvalarından fırlayacak gibi oluyorum tutuyorum ama kendimi pes etmek yok diyorum çok zorlandığım noktalar oluyor ama burası beni baya motive etti tutuyorum kendimiİnşallah aslında biraz yeme bozukluğumu düzeltmem gerekiyor. Artık doyunca bırakıyorum bir kaşık olsa bile. Her defasında tabağıma aldığım miktarı da azaltmaya çalışıyorum. Bayramda daha hafif olmak istyrm
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın.Zipzip-
Kaptanim kusura bakma bir kaç gündür giremedim
Cum ctsi araba peşinde kostuk(araba aldik)
Bugünde doktorda gecti hastaneye gittiğim günler pilim tamamen bitiyor
Bugunku m3num
Akşam (iftar)
Bir kase mercimek çorbası
6 ymk pırasa
Bir kase yoğurt
Ara(yatana kadar)
Yesil cay
3 kuru kayısı
Çeyrek.paket etiform
1.5 lt su
Zipzip-
Afiyet olsun Allah kabul etsin canimZipzip-
Kaptanim kusura bakma bir kaç gündür giremedim
Cum ctsi araba peşinde kostuk(araba aldik)
Bugünde doktorda gecti hastaneye gittiğim günler pilim tamamen bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?