Çooook teşekkür ederim
Öle deyince ben baktım YouTube’ye mafya avukatıVicenzo izle kore dizisi yeni 12 bolum oldu muhteşem :)
Goblin mi bende severek izledimOda guzeldi ama sona dogru sacmaladi hadi en sonunu soylemeyim biraz goblin cakmasi olmus :)
Aynen ben de. 2.000 attım bile. Bol yürüyüş ve sıkı bir diyet ile geçer inşallah.Günaydın güzeller bugün gitsin yağlar bugüne perşembe gibi davranasım vaaarrr
Biraz daha zorlardim ama önümüzdeki diger günleri düşündümKaptanlar coşuyorrrrr.
Biraz daha zorlardim ama önümüzdeki diger günleri düşündüm
Bende 18-20 arasi düşünüyorum bakalim yapabilecek miyim
Sadece ayaklarım ağrıyor rakibeciğimSadece ayaklarin agriyorsa masallah :)
Helal sana cordelia 30000 ne ki 35 40 belki insaAllah
Harika enerji aldım senden canım günaydın motivemi yükselttinGünaydın güzeller bugün gitsin yağlar bugüne perşembe gibi davranasım vaaarrr
ooo rakibem günaydın çok hızlısınız ama bende durmadım 1989 adımım var şu an itibariyleAynen ben de. 2.000 attım bile. Bol yürüyüş ve sıkı bir diyet ile geçer inşallah.
Günaydınnnnnn 6. Takimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Çok mu bağırdım.
tebrik ederim kaptanımmmKendi rekorumu kirdim
ayy siz hedef arttırdıkça bende hevesleniyorum bende bugün 15bin istiyorum
Günaydın rakibem nasılsın bakalım attın mı artını ben attımGünaydın herkese
Ben alalı coook zaman oldu...resmini ceker atarimNe kadara aldin canim bu fiyattakiler icin bahsediyorum bende daha once alip memnun kalmamistim bunlardan sonra bileklige geçtim bilekligindr bebek arabasi market arabasi sürerken saymamasi kötü
Allahim bune spor bune adim masallah....@cordeliaa ile 1.lik icin kapışacaksınız desene1 saat leslie 3 mil
30+30 dk leslie bloosted
30 dk eva
1 saat kadar da yürüyüş yaptım
Attığım adım ve yaktığım kcal ı da ekleyeyim kıslar ayaklarım ağrıdı ama deydi30.042 adım attım ve kendi rekorumu kırdım
Eki Görüntüle 2812572
Zipzip-
@Elif Eylul
@Nidsalii
@T u t a s t e
Yokkk kiz nerde dun pestilim çıktı cocuklarla 9.30 da uyudum
Abammmmmm muhhtesemsin...Spor bildirimi
30 dk yürüyüş
30 dk 2 mil leslie
Sizin kadar olmasada 10 bini tamamlamaya calistim
@Nidsalii
Eki Görüntüle 2812588
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?