Çok sevindim kaptanım.Cordelia iyi aksamlar
Eva nin videosunu denedim
Ve hosuma gitti
Baya terletiyormus. Hic beklemiyordum bunu
Tesekkur ederim tekrar
Kızlar dayanamadım. 29 Mart spor bildirimi düzeltme. 156 dk. Eva yürüyüş vs. Toplam 28.012 adim.29 Mart spor bildirimim
156 dk. Eva yaptim. Alışveriş falan yaptım. 27.034 adım hesapladı.
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
İki birinci olması lazım artık.Yok ya hep 3 4 oy konuştu arada şimdi kaybedince çok üzülcm
Harikasın kaptannnn.
Olmuyo canim öyle 3bildirim gitti 31 son zaten bakalim ne olcak bekliyoruzİki birinci olması lazım artık.
Bugünlük bukadarHarikasın kaptannnn.
Keşke birincilik 2 kişiye verilseydiİki birinci olması lazım artık.
31 mart son gün o güne kadarda değişmez pek bişey hayırlı sı olsun ne diyimOlmuyo canim öyle 3bildirim gitti 31 som zaten bakalim ne olcak bekliyoruz
Ooo süpersin vallahiKızlar dayanamadım. 29 Mart spor bildirimi düzeltme. 156 dk. Eva yürüyüş vs. Toplam 28.012 adim.
Teşekkür ederim cnmMinik kuzunun doğum günü kutlu olsun canım nice yaşlarını hep beraber kutlarsınız insaAllah
Çok çok geçmiş olsun ablacım insaAllah hayırlı haberler alırsınız Allahtan şifalar diliyorum
Haha aslında giden ödemdi ben de reglim bitmek üzere sana denk geldi rakibeciğim
Sağol canım ex rakibeciğim sizlerde çok iyisiniz ama
Çok iyi yürüyüş yapmış sın
Oy kullanan cok oldu busefer oyuzden bòyle ilerler sanirim hakkinda hayirlisi olsun bende 2.yarsimada 1.ci olmustum31 mart son gün o güne kadarda değişmez pek bişey hayırlı sı olsun ne diyim
Adıma bak sen1 saat leslie 3 mil
30+30 dk leslie bloosted
30 dk eva
1 saat kadar da yürüyüş yaptım
Attığım adım ve yaktığım kcal ı da ekleyeyim kıslar ayaklarım ağrıdı ama deydi30.042 adım attım ve kendi rekorumu kırdım
Eki Görüntüle 2812572
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
North River
İkinci ye kalbim kaldırmazOy kullanan cok oldu busefer oyuzden bòyle ilerler sanirim hakkinda hayirlisi olsun bende 2.yarsimada 1.ci olmustum
Kızlar dayanamadım. 29 Mart spor bildirimi düzeltme. 156 dk. Eva yürüyüş vs. Toplam 28.012 adim.
Napmisiniz sizzzzz1 saat leslie 3 mil
30+30 dk leslie bloosted
30 dk eva
Attığım adım ve yaktığım kcal ı da ekleyeyim kıslar ayaklarım ağrıdı ama deydi30.042 adım attım ve kendi rekorumu kırdım
Eki Görüntüle 2812572
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
North River
Sagol canimÇok iyi yürüyüş yapmış sın
Benimkinde açık ara 1.ciydimİkinci ye kalbim kaldırmazkaptanım
1 saat leslie 3 mil
30+30 dk leslie bloosted
30 dk eva
Eki Görüntüle 2812572
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
North River
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?