kız melek ben seni altta göremiyom yoksam şu ziyaretçi dediği senmisin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-beraber-yapalim-685.html
burdanda takip edebilirsin canım monti diyetini . aklına takılan bişey olursa hem burda hemde orda yardımcı olurlar başlayacaksan
peki cnm...kulaga hos geliyor bu diyet...yasak cok ama ac kalma yok gibi...belirli bir miktar var baklagiller icin veya sabah ekmek icin??
aslında güzelim yasak olan şeyler her insan için sağlık açısından uygun olmayan gıdalar :beyaz un ,beyaz şeker ,işlenmiş pirinç gibi
sadece vücudumuza yük bu gıdalar ,aslında tam anlamıyla uygulandığında aç kalmanı engelleyen ,diyet psikolosine girmeden yapabileceğin bir diyet
ben yapabiliyo muyum düzenli olarak malesef hayır
ekmek ya da başka bişey için limit yok ki zaten salata ve yoğurtla tükettiğinde insan belli bir kapasitenin üzerine çıkamıyor
peki canim yogurt ve salatayi zaten soframdan eksik etmiyorum...ama arada canim cok tatli cekiyor...kacamak yaparzsam sirf bu yüzden olur sanirim...ama dayanmaya calisicam 3 kilom kaldi zaten vermem gereken...bu diyetle basaricam insallah
amore monti yaptıgında zatem canın fazla tatlı çekmiycek kan şekerin dengede olunca....
bende monti yapmak istiyorum umarım başarabilirim amore montidede beraberiz:79:
sanada günaydin yumukum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?