nazlişkom günaydın
günaydın elifim nasılsın .
iyiyim canımcım sen nasılsın
çalışasım yok eve gitmek istiyorum
günaydınlar 6. takımın çıtırları . 3. olmuşuz bu hafta ... İNŞALLAH haftaya 1. lik bizim olur . bu hafta kardeş takım 8. takımla yarıştayız unutmayın ve haftasonu cozutmayın ...............
ben geçen akşam toplu bi şekilde yaptım 2 saat ,sonraki makinede 3 parça çıktı onlar bekliyo hala
yarın yine beyazları yıka ,yine gömlekler off bitmiyo valla
yıka ,as ,kurut, topla ,ütüle, yerleştir ,giy 1 kere at sepete :96:
gerçi kocamın bu konuya yorumu sanki dere kenarına çamaşır yıkamaya gidiyosun şeklinde olmuştu ama
haftaya 1.lik bizim canım
diğer derecelerin hepsi sizin olsun
evet ütü çamaşır işi hiç bitmiyor. eşim gömlek giymeyi bek sevmez bu konuda şanslıyım . ama tişörtlerini ütülemek ölüm . şimdi kış okadar fazla giymiyorda yazın 20 adet tişört ütülediğimi bilirim . benim eşim işlerde bana yardım ettiği için şanslıyım . ALLAH bozmasın İNŞALLAH hep böyle devam eder ..............
benimki hergün gömlek giydiği için haftada 6-7 gömlek ütülüyorum .Allah'tan eşimde ben ütülemediğimde sorun etmez ütüler giyer
sadece sabahları ekmek yiyebiliyoruz oda tam buğday ekmeği olacak . her öğünde mutlaka bir süt ürünü ve salata olacak . ekmekle yumurta yenmiyor . pilav , makarna şeker ve şekerli gıdaar yasak . meyveyi yemekten en geç yarım saat önce yiyiyoruz . veya yemekten en az 3 saat sonra . meyvelerden kavun karpuz muz üzüm yasak . baklagilin yanında et yemiyoruz . şimdilik aklıma gelenler bunlar canım .
benim eşim ütü yapmayı bilmez malesef onun için benim yapmamı bekler herseferinde
amoreeee herbişee yasakaeben ablamm bide zili ablaaaam muzaffer kuşhanınn esir kampına çevirdiler bizi nihahahahhahaha bunu montiye yazıyımdaaa
ama gerçekten harika bi diet
tsk cnm...bugün baslicam bu diyette...
Slm günaydun herkese
naaaazzzzzzzzz nasulsun kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?