kız delüüü bekarlar için olanı ne ediyim...onları gözdoşla miray heee bide emine giysin
1.le 3 arasında karar veremedim yaa,ikise pek seksi
düşünmen için sana zaman veriyorum
acele karar verme
herşey yeni yıl için
hadi bakalım şimdi düşün
iyide kuzum seçsem ne olcekki,yeni yılda reglim ben büyük ihtimal.:26::26:..jartiyer kırmızı,ben kırmızı elimde mikrofon bana kırmızı çok yakışıyorrrrrrr diye gezinip dururum artık
kizlar cok özür dilerim ilk haftamdi bugün ama ben kilomu bildiremedim...siteye girdim sabah ama sıteye ulasilamiyordu...baya ugrastim cok hevesliydim cünkü 800 gramm gitmis 5 günde...uzun süredir 59 kilolari göremiyordum...ama hevesim kursayimda kaldi...
kizlar cok özür dilerim ilk haftamdi bugün ama ben kilomu bildiremedim...siteye girdim sabah ama SITEYE ulasilamiyordu...baya ugrastim cok hevesliydim cünkü 800 gramm gitmis 5 günde...uzun süredir 59 kilolari göremiyordum...ama hevesim kursayimda kaldi...
ayy safişş iki dak bıraktık buralarııı koptum yaa sen çok yaaşa emii.D
yavrummm sen bana beyonce ninkinden gönderben giyrim
nihahhaha
simoşum sen kaç yaşındasııınnn
iyide kuzum seçsem ne olcekki,yeni yılda reglim ben büyük ihtimal.:26::26:..jartiyer kırmızı,ben kırmızı elimde mikrofon bana kırmızı çok yakışıyorrrrrrr diye gezinip dururum artık
28 canııım :78:
mikrofona da kırmızı tüyler yaparsın tamam olur
çıtır simoş ablaaamsın ozamaaan
huhuuuuu la isla bonitaaa diyorum sana safişimmm
incesazda çok severim
ne işin var senin akşam vakti yukarıki mahallede heeeee
montinin inceliklerini kaçırmayayım diyorum safişşşş
nazcim bende su monti diyettini cok duydum ama bir türlü basliyamadim...biraz dikkat isteyen bir diyet sanirim...nelere dikkat etmek gerekiyor?
montinin inceliklerini kaçırmayayım diyorum safişşşş
amoreeee herbişee yasakaeben ablamm bide zili ablaaaam muzaffer kuşhanınn esir kampına çevirdiler bizi nihahahahhahaha bunu montiye yazıyımdaaa
ama gerçekten harika bi diet
nazım aylık olarak bir liste vardı ya kişi bazlı o nerdeydii acil cvp bekliorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?