• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünkü adimim...20.000 olmadi.

Eklentiler

• IMG_20210331_224142.webp
    IMG_20210331_224142.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 34
Hoşbuldum kaptanım. İyiyim çok şükür sizler de iyisinizdir İnşaAllah. Döndüm dolaştım geldim yine kapına. Yanlız ne geliş ne geliş :olamaz: gelmez olaydın demesen bari 😅

Aslında sarılmaktı lakin öpmeye de karşı değilim :KK70:
@Elif Eylul canım senin alıntın gitmiş. Teşekkür ederim Hoşbuldum. Sen nasılsın 🥰
Sidoşum hoş geldin :KK60: kürkçü dükkanı niye var di mi ama tabi ki geleceğiz. :KK36:

Günaydın kızlar :KK60:
Haziran sonuna kadar aranızda olamayacağim. Burada geçirdiğim saatler inanılmaz güzellikteydi hepinizi çok seviyorum. Hayalimde o kadar güzelsiniz ki...iyi ki şişko olmuş ve buraya gelmişiz. Geldiğimde inşallah beni unutmamış olursunuz. Hakkınızı helal edin. Görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun.
:KK25:

Haziran sonuna kadar aranızda olamayacağim. Burada geçirdiğim saatler inanılmaz güzellikteydi hepinizi çok seviyorum. Hayalimde o kadar güzelsiniz ki...iyi ki şişko olmuş ve buraya gelmişiz. Geldiğimde inşallah beni unutmamış olursunuz. Hakkınızı helal edin. Görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun.
Ama ama nedennnnnn? 😟😟😟

1 nisannnnn🤓🤓🤓

Back
X