- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Cok heves ediyorum acikcasi. Esim günlük 20 bin adımı geçiyor işyerinde. Bana hava atıyorSağol canim.Birden yüklenme. Yavaş yavaş artır. Tabi sağlık sıkıntın yoksa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok heves ediyorum acikcasi. Esim günlük 20 bin adımı geçiyor işyerinde. Bana hava atıyorSağol canim.Birden yüklenme. Yavaş yavaş artır. Tabi sağlık sıkıntın yoksa.
Teşekkür ederim canımAA canım hayırlı olsun proluk![]()
Teşekkür ederim kuzumCordelia 1 nisan şakanı sevmedim. Bi an gerçek mi dedim itiraf edeyim.
seni seviyoruz bizimle kal hep.
@Tostombalakanne seninki 1 nisan şakası olsun lütfen. Yemedim sakaydı de.
M MissHayaLet prolugunu tebrik ederim canım
Yemin ederim yedim ya offf nefsime yenildim gerçekten bu kadar aciz miyim ben diye kafamı duvarlara vuruyorum şu anCordelia 1 nisan şakanı sevmedim. Bi an gerçek mi dedim itiraf edeyim.
seni seviyoruz bizimle kal hep.
@Tostombalakanne seninki 1 nisan şakası olsun lütfen. Yemedim sakaydı de.
M MissHayaLet prolugunu tebrik ederim canım
Kötü haber değil benim için.Bir kötü haber benden ama saka değil. Tam da az önce adet lekem geldi. Yarın da devamı gelir sanırım. Tartı öncesi sevinmedim. Inşallah etkilemez.
Ne yedin kuzu senYemin ederim yedim ya offf nefsime yenildim gerçekten bu kadar aciz miyim ben diye kafamı duvarlara vuruyorum şu an![]()
Sesi duyunca yürüyorsun sandım. Vurma kafanı. Sakin canım. İnsallah yarın tartıyı etkilemez.Yemin ederim yedim ya offf nefsime yenildim gerçekten bu kadar aciz miyim ben diye kafamı duvarlara vuruyorum şu an![]()
7 tane fındık küçük kse leblebiNe yedin kuzu sen![]()
Kız bende birşey sandım diyette veriliyor onlar zaten birşey olmaz o kadar az hareket et rahatsız olduysan7 tane fındık küçük kse leblebi![]()
senin minikte erken cikarmis kolay gelsinAllah kolaylık versin canım dis cok zor benim bebemde kac gündür cok huysuz meğerse dis çıkarıyormus dun gece hicc uyuyamadık ateşi vardi![]()
Yavrucaklarin isi cok zor Allahim yardım etsin
Ohh bolll kalori yakmalar
Buradada yagmur var hava soğuk benimde yatasim varrr
Hayırlı akşamlar canimm
Menümü de yazayım
Sabah 12.30
2 yumırtadan omlet, salatalık, havuç, 10 yeşil zeytin, 1 dilim ananas, 1 hurma, yeşillik
Ara; 15.00
10 badem 1 hurma
Akşam ; 18.00 bitiş
Detoks çorba
Su; 2 lt
Sabah 7
2 dilim.mercimek ekmegi
Tulum peyniri
Domates salatalik biber
3 zeytin
Ara 11
Bir avuc leblebi uzun badem findik karisimi
Öğle 13.30
Mantar kabak sote 3 kasik yogurt
Aksam 18.00
2 servis kasigindan biraz fazla acılı etli kuru fasulye
Salata
2 kasik yoğurt
Su 1.5+1
Spor
30 dk leslie 2 mil
30 dk eva
Günün menüsü
Sabah: 1,5 haşlanmış yumurta, 5 zeytin , 1 kk peynir, domates-salatalık, 2 dilim tb ekmeği
Öğlen: 1 dilim ekmek, 2 kaşık köz patlıcan salata, 2 kaşık patates salata, yeşilçay
Akşam: kıymalı Karnabahar yemeği, 2 kaşık makarna, ayran
Zipzip-
Menümü yazayım kıslar
Sabah uyandım 9 da
2 kupa yeşil çay içtim
Kahvaltım 13.10
Eki Görüntüle 2814977
Ara öğün 16 da
2 ince dilim elma
1 kare bitter çikolata
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
Akşam 18.50
Yağsız tava da şnitzel
3 kaşık ıspanak 1 kaşık yoğurt
Yeşillik salatası
Eki Görüntüle 2814984
2 lt su
2 kupa bitki çayı içeceğim
Zipzip-
E Elif_Eylul
North River
Bugünkü menüm
Kahvaltı 11.00
Sahanda 2 yumurta
Peynir
2 dilim tam. B. Ekmeği
1.ara
2 kare bitter
1 y.k. kuru üzüm
Türk kahvesi
2. Ara
1 elma
Akşam 18.00
Kiymali sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tam b. Ekmeği
1 bardak tarçınlı süt
3litre Su
1 kupa yeşil çay
Spor 60 dk leslie
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Muhtesem Perşembe menuleriSabah 07.00
Çeyrek tost
Öğle 13.20
3 tane köfte ( vakit kalmadi ayakta attım köfteyi ağzıma.)
Aksam 19.00
1 kase salata ama büyük kaseydi.
2bucuk litre su
1 kupa bitki çayı
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia @Habinar
Rakibem seninle yarışmak cok guzeldi sporda seni geçmeyi hayal bile etmedim ama hayalim tartıda geçmek1 saat yürüyüş yaptım
Attığım adım ve yaktığım kcal ı da ekleyeyim
Eki Görüntüle 2815156
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
North River
Kiz kotu birşey yememissin niye bu kadar üzüldün ara say7 tane fındık küçük kse leblebi![]()
Tartı da şok olmam insaAllahsenin minikte erken cikarmis kolay gelsin
Muhtesem Perşembe menuleri
Rakibem seninle yarışmak cok guzeldi sporda seni geçmeyi hayal bile etmedim ama hayalim tartıda geçmek![]()
Gündüz yesem hiç sıkıntı etmem de bu saatte yedim problem o canımKiz kotu birşey yememissin niye bu kadar üzüldün ara say![]()
Edeceğim canımKız bende birşey sandım diyette veriliyor onlar zaten birşey olmaz o kadar az hareket et rahatsız olduysan![]()
Sağol canım çok şükür iyiyim ama şimdi bakabildim daha telefona. Yarın komşular gelecek öğleden sonra oturmaya ikramlıkları ve temizliği bugün yaptım. Bitmek bilmedi. Bu saate kadar kaldı valla.Çok geçmiş olsun canm. Bugün nasılsın
Canım afiyet olsun bu hafta gerçekten cok iyi iş çıkardın yarin ya yüzün güzel gülecek ya da kasların hayırlı olsun insalalhbu menülerle bu adımla baska bir sey olamaz1 Nisan Menüm
7.00 Sirkeli, limonlu su
8.30 Sade Nescafe
13.00 Peynir, zeytin, domates, salatalık, iki haş. yumurta, ceviz
16.00 Sade Türk kahvesi
18.00 Bir bardak sütle yulaf lapası(elma, kayısı, kiraz , bir tatlı kaşığı bal, tarçın )
İki litre su, yarım litre detoks suyu
Zipzip-
birbeste
Eki Görüntüle 2815085