- 3 Haziran 2015
- 37.279
- 120.772
- 798
- 36
Ben hiç hedef belrleyemem artık ulaşmak çalıştığım hedef hayal kırıklığım oldu o yüzden akışına biraktımİlk defa Ramazan'da diyet yaoicam bakalım nasıl olucak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç hedef belrleyemem artık ulaşmak çalıştığım hedef hayal kırıklığım oldu o yüzden akışına biraktımİlk defa Ramazan'da diyet yaoicam bakalım nasıl olucak :)
canım tutastem aramizda 0.75 mi varmissss canimmmm sen bugun ne yedin diye baslayayimKaçırma simaycim....çok yavaş hareket et ürkütme yavaş yavaaaaaaş şşşş![]()
Dinlen benceListe yapacağım daha ama onu da sabah yapayim free listenin acelesi yok nasilsa
gerceeekktennnMezun muyum
Acık ağlayasım geldi![]()
Dinlencem de daha adim atmadim dogru düzgünDinlen bence![]()
eva kim kızzzKalkip evami yapayim
Ozaman evani kuma olarak bana ver azcik![]()
Kırışırız benim adimlariDinlencem de daha adim atmadim dogru düzgün
3211 adimdayim![]()
yaaaa anlat hadiii
İnanamıyorsun değil mi hemşom ama gerçekgerceeekktennnkac kilo oldun kuzuuu
Kac yil sonra 6 li rakamlari gordun canımİnanamıyorsun değil mi hemşom ama gerçek69.6 yı gördüm bugün
![]()
yaaaa anlat hadiii![]()
allahımmmm harikaaasinnnnİnanamıyorsun değil mi hemşom ama gerçek69.6 yı gördüm bugün
![]()
Kızım 9 yasında ona 68 kg ile hamile kalmıştım 96 ile doğuma girmiştimKac yil sonra 6 li rakamlari gordun canım![]()
Ahaaaa ben 95kiloyla gittim dogumaKızım 9 yasında ona 68 kg ile hamile kalmıştım 96 ile doğuma girmiştim![]()
Ayyy bunların hepsi benim mi hemşoluk böyle olsa gerek canımsın sağolallahımmmm harikaaasinnnn![]()
Ben seni geçmişimAhaaaa ben 95kiloyla gittim doguma![]()