• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hemen anlatayım 🤩🤩
64 kilo ile evlendim 💃💃
68 ile Kızıma hamıle kaldım oldum 96
Kızım 6 aylık olunca spor salonuna gittim 72 ye kadar düştüm
Sonra 74 kilo ile oğluma hamıle kaldım oldum 94 yine🥴
Yine spor salonu 74 civarına döndüm
Sonra 3 numaraya 74 le hamile kaldım 92 ile dogum yaptım kızım alerjık bir bebekti süt ürünleri yasaktı diyet yapamadım sütüm olsun diye uzadı süreç şu an 2.5 yaşında ancak verebildim kiloları 68 i görmek istiyorum inşallah

10 yıldır hamilelik kiloları ile boğuşuyorum
Hamilelik dışında hızlı kilo alan biri değilim taz canlıyım hareketliyim bundan sonra da almam inşallah çocuk defterini kapattık çünkü 👏👏👏👏👏
Maşallah,geri gelmemek üzere gitmiş olsunlar.her hamilelik kilosu ayrı bir başarı

Canim aslında menün dolu dolu ama aciktiysan yogurt salatalik süt gibi seyler tuket istersen
Evet bende ona sasirdim cok yedim aslinda...bu saatten sonra bisey yemem zaten erken yatiyorum...
Hayır hiç çalışmadım 🙄
Bence denemelisin...beslenmede bi hata var belli...kilo vermenin %80 diyet %20 spormus...o disiplinle daha cok yol katecegini düşünüyorum
Şu an kızı uyuttum eşim de uyuyor
Ben ne yapayım şimdi 😬
Spor mu yapayım 😅
Kalk kalk hic durma leslie ac 30 dk degerlendir ortamı

Bu gunluk benimki bu kadar oldu

Eklentiler

• 1617388991254-205210037.webp
    1617388991254-205210037.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 20
Evet bende ona sasirdim cok yedim aslinda...bu saatten sonra bisey yemem zaten erken yatiyorum...

Bence denemelisin...beslenmede bi hata var belli...kilo vermenin %80 diyet %20 spormus...o disiplinle daha cok yol katecegini düşünüyorum

Kalk kalk hic durma leslie ac 30 dk degerlendir ortamı
15 dk yaptım şimdi fitre kahve içiyorum 🙄

Zipzip- Zipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim😊 o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah😊😍
Çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsin canım🤲

Zipzip- Zipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim😊 o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah😊😍
Mükemmeeeeellll bir haberrr, beklenen geliyor sonunda demek ki, Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı anneli babalı büyümeyi nasip etsin canım. Ben de tüp bebeğe başlayacağım ay hamile kalmıştım, nacizane tavsiyem hamilelik boyınca şeker ve karbonhidrat ı kontrollü ye sağlık için.

Back
X