• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

OYYY :111::111::111:

güzelim çocuk istemeyen bir insan için ne yapabilirim ki

çocuk sevmiyo değil ,arkadaşların çocuklarıyla çok güzel oynar ,anne babaları yemek yerken onları oyalar ,çok güzel ilgilenir

gelgelelim baba olma konusunda hiç bir isteği yokmuş ,bu insanın içinde olması gereken bir his bence

duygusuzluk mu değil çünkü öyle olsa çocuklardan nefret eden bir adam olurdu

bilmiyorum ben onun bu konuda tavrını çekebilcek kadar sabırlı değilim galiba

canım seni anlıyorum çevremde böyle düşünen ve yaşayan insanlarda var yok değil
neyse sen oluruna bırak herşeyi elbet günün birince oda baba olmak isteyecek ve bunu sana dile getirecektir. Umarım o zaman iş işten geçmiş olmaz (yaş itibari ile)

sormayın canlarım kayıpki ne kayıp misafirim vardı bir ara size bir bakayım dedum devamını getiremedim
safişcim bir ara net sorunluydu ardından ben rahatsızlandım sonrasında ev işleri gelen giden birde spor yapmaya çalışıyorum
elimden geldiğince pestilim çıkıyor resmen laf aramızda kızlar gece sporuna bilem halim kalmıyor :17: :17: adam avucunu yalıyo :60:
günlerim acayip tempolu geçiyor inanın tek eksik yanım diyetimi tam uygulayamıyorum ama gerçi kilomda değişiklik olmuyor spordanmı acaba
almıyorum sabit kalıyorum

zilanım canım yormuşsun bacım kendini yapma
bu kadar
bizede vakit ayır biraz olmuyor ama yaaaaaaa

yarış halindeyiz yani şurda :57:

http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=28647&w=720
bakın burda 90 kilonun üzerindeydim dün gördüm bu resmi pc de hemen göstermek istedim sizlere şişkoyken hiç foto çekmezdim normalde

sakın bu kiloya çıkma bir dahaa sakıınnnn :37:

KİLOLUYKEN RESİM ÇEKTİRMEDİĞİME BİGÜN PİŞMAN OLACAGIMI HİÇ TAHMİN ETMEZDİM BENİM 2 TANE FALAN VAR KİLOLU RESMİM O ARA AYNALARA FOTOGRAF MAKİNALARINA KÜSTÜM.ŞİMDİ ARADAKİ FARKI GÖRMEK VE MOTİVASYON İÇİN NASILDA LAZIM OLUYOR

ELİFÇİM DUA EDELİM CANIM EŞİN İÇİN .İLLA Bİ ZAMAN GELECEK O DUYGUYU HİSSEDECEĞİ ZAMANA İHTİYACI VAR DEMEK Kİ.Allah sabır versin sanada canım inşallah sabrın sonu selamet olacak :29:

Narinim olsun üzme kendini resimler olmasada büyük gelen kıyafetlerden belli zaten giden kilolarrr :86: :86:

haaa bu arada melek sende bana söz vermiştin resmini koyucaktın haniiiiiiii
ben seni hiiiiç görmedim taaa biliyon demiiiii

zilan idolümsün sen benim yaaa :92: :74: :65: harikasın tek kelimeyle azıcıkta buraya gelip bize gaz versennnn :52:

tşk ederim tatlım bundan sonra erken kalkıp en az günde 1 saatimi sizlere ayırcam çok samimi söylüyorum gerçekten acayip özlüyorum sizleri
hem narinim senin gaza ihtiyacın varmıki tatlım sende çok güzel kilo vermişsin kendine haksızlık etmee

maşallah 35 kiloyu nekadar zamanda verdin :53:

cnm son 5 kiloyu saymassam 8-9 ay gibi bir sürede verdim ama bu 9 ay sürekli diyet yapmadım yoksa çok daha çabuk verirdim
son 5 kiloyuda 1 aydan fazla bir zamanda verdim herhalde onu tam hatırlamıyorum cnm ama 1 yıldan fazladır bu kilolarla uğraşıyorum arada sıkıldıkça diyete ara veriyorum çok aşırı tozutmadan tabi :))

zilaanıım şimdi şu sölüceklerime kızmaa resmeeen anneanne modundan çıtır toruna geçiş yapmışssın azmin ve sen harika gözüküosunn ne diiim öncesi ve sonrası diye koyy resmeeen azimm örneii seda sayana çık seeen nasıl güzel olmuşssuun yaaaaaa

işteee kilolu olmak kader değil kızlar insanın kendi elinde olan bişe

yok yoruma açığım miraycım güzel sözlerin içinde çok tşk ederim zaten resmi bugün gören arkadaşımda aynen senin söylediklerine benzer konuştu beni tanıyamadı annenmi dedi o resimde hayır benim diyince şok oldu sen böylemiydin dedi ki o resimde 93 yada 95 gibiydim dediğin gibi şişmanlık kader değil biraz azim ve sabır inanki yetiyor sonuca ulaşmak için bendede her ikiside var çok şükür burcumun en belirgin özelliklerindendir sabır ve inat:))

seninki kaşınıyor yaaa resmen seninle uğraşıyor
sanırım sen rejimdesin ya oda biliyor ters psikoloji işte
ayrıca kaç kiloya düşmeyi hedefliyorsun güzelim
bir kilo çizelgesi yapsanda bizde takip etsek ordan....

Sende gideydin ya nazlım :1:

Kaynanasız hayat süper gidiyor safişim . Okadar huzurluyum ki anlatamam sana son 2 haftam kaldı bol bol tadını çıkarmaya bakıyorum . :92::92:

Iyi ama evdeki resim benim işime yaramıyorkiiiiiiiiiiiiiii :33:

Ayrıcaaaa kaynanasız günler nasıl geçiyor de bakem keyifler yerindemiiii :23:

Yaaa evet doğru
benim kocişimde ne zayıf ne şişman sadece diyorki eti budu olucak ben tutunca kemiği hissetmicem
o dedğiyle kalsın ben mutlyum böyleeee :34:

kaynanasız hayat süper gidiyor safişim . Okadar huzurluyum ki anlatamam sana son 2 haftam kaldı bol bol tadını çıkarmaya bakıyorum . :92::92:

Yok kız ne işim var benim montajda okadar erkeğin içinde bide tekstil firmalarının boyahaneleri çok sıcak oluyor . Bunalıma girerim ben oralarda

Back
X