Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Tostombalakanne Penguen Elhan S sulisim kackaloribu Chedarice ben ve kaptanlarım ilk 9 bizim adımlar büyük ihtimal. Bugün son gün adımlarımız altın adımlar olacak.
10. Olarak kim gelecek merak ediyorum. Haydiiiiiiiiii. 6. Takim yarışın son günü.
Cuma zayıflama yarısında 3. Olduk. Adım yarışını kazanıp moral depolayalim.

Kaptanım ben birinci olursam ödülüm ne olacak? Burada yürüyenlere ödül yok mu? ödül ödül ödül

Ödül mü hic düşünmedim

Kulağımda ödem varmış artıların sebebi belli oldu
Ödemden zar gözükmüyormuş, 1 hafta ilaç kullanıp haftaya tekrar gideceğim.
İnşallah ilaclar fayda eder cnm

Ödem giderse haftaya güzel bi eksi gelecek demekki

Kullanmadiklarini kolileyip kaldir minimal tarzi benimse hele çocuklu evde cok esya iskence zaten çok cok oyuncak oluyor
Canım zaten süs eşya falan hiç bişey kalmadı kaldırdım ama bu sefer dolaplara sarıyor dolaplarıda boş bıraktım düşün çok yaramaz bir çocuk hiper aktif

Afiyet olsun pasta için

Elimden geleni yapıyorum canım

bende bugun 17 de gunu kapatmaya calisicam 54 ne guzel bir rakam yahu
Uğraşınca isteyince oluyormus tatlım...benimde hic umudum yoktu ama burda olmanin faydasi hic azmin azalmiyor vazgecmiyorsun ve ulasiyorsun...ilk kilo vermeye 65 le basladim eşim ugrasma bu yastan sonra kilo veremezsin artik bu vucudun senin kabullen diyordu...ama 10 kilo verdim o bile inanamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…